2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520267 بازدید | 37349 پست
سلام الی جان. منو یادته من همونم ک دوبار تجربه تلخ داشتم. خاستم بگم، منم ب تجربه شیرین دس پیدا کر ...

سلام، مرررسی عزیزم که انقد قشنگ نوشتی برام، کلی بهم انگیزه و امید داد حرفات.. خداروووشکرررر بابت معجزه زندگیت که اومد بغلت، امیدوارم تا همیشه در کنار هم سلامت باشین و به خوشی زندگی کنید، چقدر عالی.. خیلی خوشحالم برات بابت این شیرینی و متاسفم برای تلخی های گذشته‌ت! 

درسته این ماجراها یه بخش جدایی ناپذیر از زندگی ماست و قطعا هیچ‌وقت فراموش نمیکنیم، امیدوارم روزی بشه منم نی‌نی‌مو به سلامت بغل بگیرم 🤲😍 ممنونم ازت ❤️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانوما خوبید ؟من ۱شنبه موعدمه اصلا هم وقت نداشتم این هفته حتی به اینکه چی شد گرفته ی فک کنم🥴😬 ...

سلام رویا جونی

به نظر من تا حالا که دووم اوردی و فکر نکردی به این چند روزم توجهی نکن ایشالله موعدت بگذره و پریود نشی و تستت مثبت شه 🤲❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شوهرم واریکوسل  پیش دکتر شهاب پیروی عمل کرد تو چارراه طالقانی کرج ..خ خوب بود ..الان ی سال م ...

ممنون عزیزم لطف کردی راهنمایی کردی 🙏🏻✨

سلام عزیزم اره ادم وسواس میشه اما حالا که خداروشکر تو ازمایشا هیچی نبوده احتمالا بدشانسی آوردین، ول ...

ممنونم الی جان❤️

اتفاقا دیروز رفتیم مشاوره ژنتیک گفت یکبار دیگه اقدام کن اگه خدای نکرده سقط شد برو پریناتالوژ.حالا منتظرم پریود شم باز برم اقدام ببینم‌چی میشه😓

مرسی عزیزم که نوشتی.. همسر من التهاب پروستات داره، خودمون احتمال میدیم از دوچرخه باشه، چون اذیتش میک ...

واقعا متاسف شدم. 

انشالله بگرد چند تا دکتر خوب پیدا کن که بهت اطمینان بدن درباره تصمیمت. شده چند تا دکتر برید تا ببینید نظرات مختلف چیه. 

انشالله زودتر خوب بشه از نگرانی در بیاید🙏🌺❤🙏🙏

سلام الی جان. منو یادته من همونم ک دوبار تجربه تلخ داشتم. خاستم بگم، منم ب تجربه شیرین دس پیدا کر ...

خداروشکر که الان یکی رو داری بغلت. 

از تجربیاتتون اینجا هم بگین ما هم استفاده کنیم عزیزم🙏🙏

اوابوست چه چیز بیشتری داره نسبت به اینوفولیک که گرون تره انقدر؟

اوابوست آمریکاییه

اینفولیک ایرانی

اوابوست به غیر از میواینوزیتول چیزهای دیگه هم داره. بروشور از داروکده ببین.

خود من سابقه خوردن یکسال روزی دوتا ساشه اینفولیک رو دارم. تازه شش ماه هم قرص اینفولیک کامبی روزی دوتا هم خوردم. ولی تو سونوگرافی ها نشانه ای تو داشت فولیکول غالب داشتن، نداشتم. انگار رو بدن من بی تاثیر بود.

همین اوابوست رو تابستان پارسال سه ماه روزی ۴ تا هم خوردم فایده نداشت. تازه درموئید زدم. من فکر کنم اون عمل باعث شد باردار بشم

اوابوست آمریکاییه اینفولیک ایرانی اوابوست به غیر از میواینوزیتول چیزهای دیگه هم داره. بروشور از دا ...

کاش مردا هم مثل ما زود جواب میداد درمانشون😔😔

الان من ماه پیش با ۵تا آمپول و یه قرص ۵تا فولیکول بالغ داشتم ولی هیچی به هیچی چون شوهرم تحرک نداره😭😭