2777
2789
عنوان

چی ببرم با خودم که دست خالی نباشم

85 بازدید | 8 پست

من دانشجوم یه شهر دیگه 

میخوام برگردم نمیدونم واسه مامانم اینا چی ببرم خوراکی 

سوغات اینای اینجا رو قبلا بردم 

مثلا خشکبار اینا ببرم؟ یا چی؟ 

هر وقت امضامو دیدی یه صلوات بفرست همین :) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم سفرت بی‌خطر

اونا از دانشجو توقعی ندارن 

ولی چون دوست داری شیرینی محلی میتونی ببری کنار چای می‌چسبه

یا از بازارش وسیله ای که احتیاج دارن

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

فکر کردم متاهلی. عزیزم دانشجو که توفعی ازش نیست . 

من وقتی میرفتم تو یخچالم هر چی هست یکمشو میبردم مثلا دوتا خیار سه تا سیب دوتا پرتقالو گوجه . تو یک نایلون کیک . یا دوسه تا شیرینی ‌ خلاصه همیشه رنگی رنگی میبردم . بعضی وقتام از مغازه خرید میکردم مربا و .... چیزایی که بی ربطن اما من ذوق میکنم چون هر کدوم یه رنگیه. مدتهاستم نرفتم باهاشونم قهرم کلا 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .