2777
2789
عنوان

بیاین به همدیگه یاد بدیم چطور بیخیال بدی های آدم اطرافمون بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست
کسی که بخواد اذیت کنه یه کشور دیگه هم باشی کارش می کنه

افرین و منم دیدم خیلی رو مخن شماره و همچیشون پاک کردم حالم خوبع هیچ خبری ازشون ندارم ولی سالی سه بار مجبورم برم دیدنشون

آخه یه نفر پول بابامو بالا کشید و بابام داره سختی می‌کشه دارم نابود میشم پول یه لباس زیر ندارم حالم ...

خوب اینجا گلم لازم نیست فراموش کنی باید بری حقتون رو ازشون بگیری البته به روش درست و قانونی یا اگه میشه با صحبت خوب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بین خدا یجا یجوری از جوونش در میاره که اونروز میاد درخواست حلالیت بطلبع که دیره خدا هست

الان برام مهم هست الان که جوونم دلم میخواد برم کافه با دوستان برم بیرون لباس بخرم ولی پولش نیست بابام صبح ۷بلند میشه بعد از کار می‌ره اسنپ شب میاد خونه ناهار هم نخورده،گناه داره تو یه لونه فنج زندگی میکنیم شب همه باهم می‌خوابیم خب منم دلم یه اتاق میخواد بخدا سینه هام درد میگیره از بس تو سوتین هست دلم میخواد شب در بیارم راحت بخوابم 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

سلام اینا خوبه ولی باید آگاهی خودتون هم ببرید بالا چطوری ؟مثلا اینو بدونید هیچ چیز از هیچکس بعید نیس ...

دقیقا درسته  توی تاپیک دختر گرانبها خوندم آدم سمی رو نادیده گرفتن 

الان برام مهم هست الان که جوونم دلم میخواد برم کافه با دوستان برم بیرون لباس بخرم ولی پولش نیست بابا ...

عزیزدلم میفهمم چی میگی😔واقعا بابت بیشعوری یک نفر دیگه که قراره آرامش شما گرفته بشه ناراحت شدم

بقول دوستمون شکایت کن

خوب اینجا گلم لازم نیست فراموش کنی باید بری حقتون رو ازشون بگیری البته به روش درست و قانونی یا اگه م ...

حقمون رو بعد از چند سال بدون سود داد ولی چه فایده،اون پول برای اون موقع خیلی زیاد بوده بابام داغونه نتونستیم زندگی قبلیمون رو داشته باشیم همه چیزمون رفته خونه ماشین سرمایه ،پولمپن رو که داد تونستیم به خونه درب و داغون تو پایین شهر بخریم،ولب همش قسط و قرض داریم بابام کمرش شکسته 

عزیزدلم میفهمم چی میگی😔واقعا بابت بیشعوری یک نفر دیگه که قراره آرامش شما گرفته بشه ناراحت شدمبقول د ...

پولمون رو داده ولی زندگیمون رفته،پولی که از ما خورد اون موقع خیلی بوده 

من چندبار توی نماز شب طرف رو دعا کردم حسم خیلی بهتر شد. انرژی منفی هاش انگار دور شد ازم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
حقمون رو بعد از چند سال بدون سود داد ولی چه فایده،اون پول برای اون موقع خیلی زیاد بوده بابام داغونه ...

خوب دادگاه نگفت که به روز باید بده ؟

انشالله که خداوند از اونجایی که فکرش رو نمیکنی برات بفرسته و برکت تو خونتون بیاد .

شما هم غصه نخور توکل کن به خدا انشالله درست میشه 

خودتون نمیتونید برید سرکار 

من چندبار توی نماز شب طرف رو دعا کردم حسم خیلی بهتر شد. انرژی منفی هاش انگار دور شد ازم

احسنت به شما دوست خوبم چه حس خوبی گرفتم

وچه درس قشنگی بهم یاد دادی دعا کنیم به راه راست هدایت بشه