2777
2789

سلام دوستان عزیزم من تا یادش میوفتم خودم رو سر گرم میکنم بیشترم بانماز و. دعا تاارامش قلبی بگیرم

وهمش میگم خدای عزیزم انقدر تو زندگیشون گرفتار و دغ دغه زندگیشون کن که منو فراموش کنن بخوان اذیت کنن انقدر درگیرشون کن و در اخرم میگم خدا جز تو راهی نیست پناهی نیست هرچی آدم فتنه ازمون دور کن

وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَن يَحْضُرُونِ﴾

[ المؤمنون: ]🙏🏽شکرت خدام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پامیشم اهنگ میذارم و میرقصم

میرم حمام و ساعت ها زیر دوش اب گرم فکر میکنم و گاهی هم گریه 

میرم پیاده روی و هدست میذارم و توی  اهنگ هایی ک دوست دارم غرق میشم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
این راهکار جواب میده؟منم بدی یک نفرو نمیتونم فراموش کنم چون زندگیمون رو نابود کرد

اره عزیزم واقعا خدا آرامش قلب بهمون میده

من بدی خانواده شوهرم هروقت یادش میوفتادم اشک میریختم الان تا یادم میاد میرم سمت خدا با خدا درد دل میکنم آروم میشم 

من میبخشم و عوضش از خدا خواستم ک زندگی خودمو خونوادمو تو این دنیا و اخرت مر از نعمت کنه و یا کسایی ک حقشون گردن منه اونام منو ببخشن و اینجوری خیلی اروم شدم باعث شده فراموش کنم کار بد بقیه رو

اره عزیزم واقعا خدا آرامش قلب بهمون میدهمن بدی خانواده شوهرم هروقت یادش میوفتادم اشک میریختم الان تا ...

آخه یه نفر پول بابامو بالا کشید و بابام داره سختی می‌کشه دارم نابود میشم پول یه لباس زیر ندارم حالم خرابه چجوری میتونم ببخشم؟میبینم اون آدم داره به راحتی زندگی می‌کنه 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

سلام اینا خوبه 

ولی باید آگاهی خودتون هم ببرید بالا چطوری ؟

مثلا اینو بدونید هیچ چیز از هیچکس بعید نیست .

دوم اینکه قرار نیست مردم و دنیا طبق میل ما رفتار کنند .

ولی ما باید خودمون رو قوی کنیم که با رفتار دیگران آرامش مون بهم نریزه.

در آخرم اگه ادعا داریم که انسان با خدایی هستیم 

پس براشون دعا کنیم که خدا به راه راست هدایتشان کنه این بهتره که بگیم براشون دغدغه درست کنه .

چون درنهایت ما آدما کنار هم هستیم پس چه بهتره آدم های سالم و شاداب دورمون باشن

آخه یه نفر پول بابامو بالا کشید و بابام داره سختی می‌کشه دارم نابود میشم پول یه لباس زیر ندارم حالم ...

به بین خدا یجا یجوری از جوونش در میاره که اونروز میاد درخواست حلالیت بطلبع که دیره خدا هست