2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520663 بازدید | 37359 پست
دوشنبه و چهارشنبه ۸.۵ تا ۱۲... اگر موفق نشدی نوبت بگیری، دکتر آرزو اسماعیل زاده هم خوبه که اونم دوش ...

مرسی دلارام جان تشکراز راهنماییت اگه امکانش هست شمارشو میشه لطف کنی بدی فکر کنم شماره من اشتباه باشه من از گوگل برداشتم 

ممنون عزیز دلم، ان شاءالله دوست گلمم زودی حال روحی و جسمیش خوب بشه، و خدا خواست دلت رو بهت ببخشه، آم ...

الهی آمین 🤲✨ ممنون عزیزم ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دلارام جان تشکراز راهنماییت اگه امکانش هست شمارشو میشه لطف کنی بدی فکر کنم شماره من اشتباه باشه ...

۰۲۱۸۵۵۵۴

شماره ۴ بزن اپراتور

به متصدی اپراتور بگو نوبت از دکتر هاشمی زنان میخوام. منو وصل کنید منشی ایشون

بچه ها یه سوال دارم... کسی دکتر ارئولوژی خوب تو تهران سراغ داره؟! همسرم یکم دچار مشکل شده، هرجا ...

دوهرچه سواری برای مردا خیلی خوب نیست. 

منم یه بچه دارم  دوبارم بعد اون حامله شدم که یکی خارج رحمی بود یکی ام سقط شد.  بعد شوهرم از داد دیدیم مشکل داره و الان من داره ۶ماه میشه من باردار نشدم

مرسی دلارام جان تشکراز راهنماییت اگه امکانش هست شمارشو میشه لطف کنی بدی فکر کنم شماره من اشتباه باشه ...

البته منشی همون دوشنبه و چهارشنبه هست. این دو روز زنگ بزن. دکتر هاشمی نشد دکتر اسماعیل زاده هم خوبه. ولی دکتر هاشمی وجدان داره انصاف داره انرژی مثبت بالایی داره

بچه ها یه سوال دارم... کسی دکتر ارئولوژی خوب تو تهران سراغ داره؟! همسرم یکم دچار مشکل شده، هرجا ...

الی جون من متاسفانه دکتری رو نمیشناسم. ولی فقط میخوام تجربه م رو بگم. 

شوهر خواهرم واریکوسل داشت و عمل کرد و بعد عمل اسپرم هاش صفر شد. دکترش رو عوض کرد و این دکتر بهش گفت تو اصلا نباید عمل میکردی. و کسی هم که عملت کرده خوب عملت نکرده. 

حالا بگذریم . بعد از اون همسرمن دچار دردی شد که بخاطرش رفتیم پیش اورولوژیست. که به همسر من هم دقیقا گفت باید هرچه سریعتر عمل کنی. من به خواهرم گفتم و اون گفت بهیچعنوان اینکار رو نکن چون این اتفاق برای ما افتاد و ما اشتباه کردیم. به خاطر حرف خواهرم رفتیم پیش یه اورولوژ دیگه و اون گفت که اصلا نیازی به عمل نداره و دکتر قبلی فقط میخواسته پول عمل بگیره. وگرنه مشکل با دارو حل میشه. 

ولی همون موقع هم دارو نداد. چون اون‌موقع قصد بارداری نداشتیم. گفت برو هروقت خواستی بچه بیارید و به مشکل خوردید بیاید دارو بدم. که دیگه ما تقریبا پنج شش سال بعدش اقدام کردیم و با یک دوره دارو باردار شدم. 

درواقع هیچ نیازی به عمل نبود.

میخوام بگم که اگر بهتون برای عمل گفتند اول خوب تحقیق کنید که خدای ناکرده به مشکل بر نخورید. 

اگه اشتباه نکنم همسر رویا جونی بود که التهاب داشت و با دارو حل شد. امیدوارم برای شما هم زودی و با دارو حل بشه. 

من دکترم عمل کرد، گفتم ۴ سال اقدامم و باردار نشدم، گفت نازایی ثانویه داری. بعد عمل درموئید انجام داد ...

قرص اوابوست رو چه مدت خوردی؟؟؟ تایم خاصی خوردی؟؟؟ دوستم قراره برام چندتا بیاره بخورم ببینم چطوره . من مشکل شوهرمم هست نمیدونم با چیزایی که میخوره اوکی شده یا نه . دیگم ازمایشم نمیره . میگه ما یکی داریم اگه خدا داد داد ندادم شکر🥺🥺

ولی من دلم میخواد حتما😔😔

سلام بچه ها خوبین؟

من دو تا سقط داشتم.یه ایست قلبی تو ۱۰ هفته یه بارداری شیمیایی.

ازمایشای ایمنی انعقادی سقط مکرر کاریوتایپ دادیم خودم و همسرم.هیچ مشکلی نبوده همه چی نرماله.

به نظرتون برم عکس رنگی بگیرم یا دوباره اقدام کنم؟ همسرم میگه زیادی وسواس شدی هی دکتر و ازمایش میری.نمیدونم چیکار کنم😓

قرص اوابوست رو چه مدت خوردی؟؟؟ تایم خاصی خوردی؟؟؟ دوستم قراره برام چندتا بیاره بخورم ببینم چطوره . م ...

من دو سری خوردم خرداد و تیر و مرداد پارسال که روزی ۴ تا رو خوردم با چیرهای دید، شهریور دیدم درموئید زدم.

ولی بعد عملم از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۵ تیر، دوماه روزی ۲ تا یکی صبح یکی شب خوردم. 

منم یک پسر داشتم، که مشکلی هم نداشتم با اولین اقدام باردار شدم. ولی سر دومی ۴ سال هر کاری بگی انجام دادم نگرفت. خدا خیر بده به دکتری که درموئیدمو درآورد. گویا دکتر هنگام درآوردن درموئید تمام کیستهای pco ام رو سوزوند تا من تونستم باردار بشم. چون من قبل بی هوشی بهش گفتم تو رو خدا دکتر رفتی داخل اگر مشکلی جز درموئید داشتم برام درست کن. گفت خیالت راحت، اعتماد کن

سلام الی جان اگه واریکوسل خفیف باشه با دارو هم رفع میشه

اگه شدید باشه باید عمل شه یه دکتر خوب پیدا کن بره

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀