2777
2789
عنوان

شوهرم به من میگه مهریه نباید بگیری

143 بازدید | 11 پست

اگه بگیری میکشمت. اینو بگم تا حالا بع خاطر اخلاق خیلی بدش چن بار خواستم دادگاهی کنم. ولی پسر داداشم زنش بخشیده

همش میگه چقد احمقه بخشیده

چرا ازتون مهریه نگرفته

خواهرم به خاطر اینکه شوهرش خیلی اذیتش میکرد جدا شد مهریه هم با زحمت گرفت همش بد خواهرمو میگه حرف زشت پشت سرش میزنه

جالبه همیشه میگه من بهترینم چرا نمیای منو ببوسی عاشقم نیتی منم تو دلم میگه بیااااهه.التماسم میکنه ببوسمش. دریغ از یه بوس اختیاری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فحاشی بددهنی خسیسه مگه آشیونه ای وجود داره

عزیزم بوسش کن ببین شوهرم خیلی غده و مغرور موقع خواب تا نری بغلش اون زیاد نزدیکت نمیاد دیشب سرما خورده بود مریض دلم سوخت هی بوسش کردم هی تو خواب انقد بوسش کردم اونم خزید تو بغلم تا صبح هی بر میگشت تو بغلم حتی اگه مغرورم باشن تو یکم نرم باش اونم خوب میشه 

عزیزم بوسش کن ببین شوهرم خیلی غده و مغرور موقع خواب تا نری بغلش اون زیاد نزدیکت نمیاد دیشب سرما خورد ...

چی بگم اصلا اینقد فحاشی من اوایل خیلی خوب بودم تازه کل حقوقمو تو زندگیم بود بعد دیدم این هم فحاشی هم میزنه دیگه حقوقمو بخشویشو به زور جدا کردم و محبت نمیتونم داسته باسم چون در هرصورت توی خ.نه.  بیرون تو راهرو که همسایه ها میشنون سرم داد میزنه منم راضی به مرگشم

چی بگم اصلا اینقد فحاشی من اوایل خیلی خوب بودم تازه کل حقوقمو تو زندگیم بود بعد دیدم این هم فحاشی هم ...

میدونم حقو ب تو میدم منم جای تو بودم دلسرد میشدم. اوایل هم ک خوب بودین اینطوری بداخلاق بود؟