2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۳۸ سالمه فقط مراقب بدنت باش. من از استرادیول سنگ صفرا زدم. از لتروزول کیست درموئید. یکسال درگیر ...

عه پس همسن هم هستیم . اره منم همش میترسم درگیر اینجور چیزا نشم چون واقعا فرصتم ندارم دیگه. حالا خداروشکر شما بارداری.

شما چیکارا کردی قبل بارداریت؟؟

خلاصه که بهش گفتم میخوام چند وقت استراحت کنم گفت کار خوبی میکنی

اره استراحت خیلی خوبه مخصوصا از نظر روانی.. میتونی اقدامای بدون جلوگیری داشته باشی خدارو چه دیدی تو بی خبری باردار شدی 🤩

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها من روز شونزده پریودیم نوبت دندون پزشکی دارم. بنظرتون بیخیال اقدام بشم این ماه؟ 

انگار مشکلی نداره، منم ماه اول اقدامم رفتم دندون درست کردم، پرس و جو کردم گفتن موردی نداره انگار! باز تونستی به دکتر بگو بیحسی بی ضرر بزنه برات

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دیشب بردم دکتر عفونی نشون دادم. گفت عالیه... این آنتی بادی ها برای بیماری ۴ ماه پیش نیست، مال خیلی و ...

الهی شکر... خیلی خوشحال شدم، صددرصد خیالتو‌راحت کرد 🤲😍 ایشالله که تا آخر بارداریت بدون هیچ مشکلی پیش بره و همه چی عالی باشه ❤️

بچه ها یه سوال دارم...

کسی دکتر ارئولوژی خوب تو تهران سراغ داره؟!

همسرم یکم دچار مشکل شده، هرجا میره یه چیزی میگن میخواستم پیش یه دکتر مطمئن بره، یکی میگه التهاب پروستاته با دارو خوب میشه! یکی میگه تنگی مجاری ادراره باید عمل بشه، یکی میگه واریکوسله باید عمل کنی... چون باعث‌ ناباروری میشه، ولی ما که پارسال بچه‌دار شدیم 🥴 این ماه ورزش و دوچرخه سواری رو شروع کرده، دوچرخه باعث التهاب پروستات میشه، نمیدونیم ازینه یا مشکل دیگه؛ خلاصه گیر افتادیم یکی تشخیص درست بده! هرکی هم به نفع خودش که جراحی کنه میفرسته برای عمل.. یادمه چند نفر همسراشون واریکوسل عمل کردن.. میشه لطفا اگه راضی بودید اسم دکتر و بیمارستانی که میره رو‌ بگید، مرررسی ❤️

سلام دلارام جان خوبی نی نی خوبه؟ببخشید من راجب دکتر هاشمی سوال داشتم من بیمه ام تامین اجتماعی و تکمی ...

زنگ بزن بیمارستان بقیه الله تا اپراتور وصل منشی دکتر هاشمی کنن، ایشان نوبت بدهند. اهل زیر میزی نیست، و خودش عمل میکنن. دکتر مشکلت بگی، اون بهت میگه لازمه عمل کنی یا نه، لازم ببینه برات عمل وقت میده. بقیه الله پذیرش بیمه رو بپرس ولی فکر نکنم زیاد بشه

سلام یه سوال دارم سر پسرم تو ازمایشاتم ازمایش توکسو هم دادم که اکی بود اما الان که برای چکاپ قبل ب ...

بگو بنویسه، تا مثل من درگیر نشه ذهنت. الان من باید مراقب باشم دستم به گوست و مرغ خام نخوره، گوشت نیم پز نخورم، سوسیس کالباس نخورم. گربه نزدیکم نشه. چون بدنم آنتی بادیشو نداره

عه پس همسن هم هستیم . اره منم همش میترسم درگیر اینجور چیزا نشم چون واقعا فرصتم ندارم دیگه. حالا خدار ...

من دکترم عمل کرد، گفتم ۴ سال اقدامم و باردار نشدم، گفت نازایی ثانویه داری. بعد عمل درموئید انجام داد اردیبهشت برام. که من بعد عمل پریودهام بدجور بهم ریخت، ولی سرخود اوابوست خوردم. که ۸ مرداد لکه بینی داشتم، فکر کردم پریودم باز. که ۱۵ مرداد عمل لازک داشتم، گفتم برای اطمینان تست بتا بدم، که تست دادم بتام نزدیک ۶۰۰۰ بود و باردار بودم. 

دکترم ویزیت شدم، بهم گفت شک نکن دکتری که عملت کرده، کیست های pco ات رو سوزونده که نتیجه گرفتی. وگرنه باردار نمیشدی

الهی شکر... خیلی خوشحال شدم، صددرصد خیالتو‌راحت کرد 🤲😍 ایشالله که تا آخر بارداریت بدون هیچ مشکلی پ ...

ممنون عزیز دلم، ان شاءالله دوست گلمم زودی حال روحی و جسمیش خوب بشه، و خدا خواست دلت رو بهت ببخشه، آمین 

زنگ بزن بیمارستان بقیه الله تا اپراتور وصل منشی دکتر هاشمی کنن، ایشان نوبت بدهند. اهل زیر میزی نیست، ...

عزیزم ساعت ۴ زنگ زدم گفت مجاز نیست نمیدونم صب ۸ زنگ بزنم ببینم میشه،چه روزایی هستن عزیزم؟

عزیزم ساعت ۴ زنگ زدم گفت مجاز نیست نمیدونم صب ۸ زنگ بزنم ببینم میشه،چه روزایی هستن عزیزم؟

دوشنبه و چهارشنبه ۸.۵ تا ۱۲...

اگر موفق نشدی نوبت بگیری، دکتر آرزو اسماعیل زاده هم خوبه که اونم دوشنبه و چهارشنبه ۸.۵ تا ۱۲ هست.

چهارشنبه ساعت ۷ الی ۷.۵ دقیق نمیدونم منشیش کی هست زنگ بزن. بعد مشکل ات پرسید چون تخصص دکتر سرطان شناسی هست، باید مربوط باشه. من پشت تلفن گفتم درموئید نوبت نداد. همسرم زنگ زد، گفت مشکلش کیست سرطانیه، نوبت داد. وقتی رفتم دیدم بیشتر بیمارها همون درموئید فیبروم میوم و آندومتریوز و این چیزاس. این دکتر هم دکتر شادجو بهم معرفی کرد.