2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520486 بازدید | 37355 پست
بنظرت من یکی میخورم کم هست؟

کمه. چون یک ساشه اینفولیک ۲۰۰۰ تا میو اینوزیتول داره. ولی یک دونه قرص اوابوست ۵۰۰ تا داره. خودش دستورش ۴ تا نوشته که میواینوزیتولش ۲۰۰۰ تا بشه. حداقل دوتا بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله زودتر خوب شی.. عجله ندارم هر موقع فرصت داشتی و سختت نبود 😘 اما انقد حرفات آروم‌ترم کرد، هیچ ...

سلام الی جان.

منو یادته

من همونم ک دوبار تجربه تلخ داشتم.

خاستم بگم، منم ب تجربه شیرین دس پیدا کردم.

جوجم ماه پیش اومد بغلم، باورم نمیشد،همش ب همسر میگفتم واقعن بچه ماست.😍🤩

اومدم بگم میشه و اتفاق شیرینی هست🌺🌸

واقعیت اینه ک بر خلاف حرف همه قرار نیست گذشته رو فراموش کنی همش تجربه میشه، انشالله وضعیت روحی،جسمی اوکی شدی استارت بزن،

این رو بدون ما قلبا همیشه عزادار فرزندمون هستیم،من بعد تولد جوجم حتی بیشتر برا پسرایی ک از دس دادم گریه میکنم چون میفهمم چی رو از دس دادم،اینو گفتم ک بدونی این حق هس،و غیر عادی نیس،و ب خودت شک نداشته باشی☺🤗😊

من اگه ۵ سال پیش یکی ترسمو ریخته بود،و بهم میگف،نترس من خاستم شد برای توام میشه،

اقدام میکردم و این عشقو زودتر داشتم🥰

خاستی درخاست دوستی بده ،گم نکنیم همو برا روزای اقدامت سوالی داشتی در خدمتم،شماره امم میدم.💖🌺🌸🪴

با آرزوی اتفاقات خوب برا همه دوستان.

سلام الی جان. منو یادته من همونم ک دوبار تجربه تلخ داشتم. خاستم بگم، منم ب تجربه شیرین دس پیدا کر ...

سلام عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه

میتونم بپرسم دلیل از دست دادن نینیای قبلی چی بوده؟؟ 

متوجه شدی؟ 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 

سلام خانوما خوبید ؟من ۱شنبه موعدمه اصلا هم وقت نداشتم این هفته حتی به اینکه چی شد گرفته ی فک کنم🥴😬

ولی اران ازم خیلی ترسح کشدار سفید امد😒🤔مثل تخمک گذاری!!!!مگه میشه 🫠🤔🤔اخه ۳روز به موعده

سلام خانوما خوبید ؟من ۱شنبه موعدمه اصلا هم وقت نداشتم این هفته حتی به اینکه چی شد گرفته ی فک کنم🥴😬 ...

نمیدونم رویا جون. ولی فقط میتونم دعا کنم برای بارداری باشه🙏🌺❤🌺🙏

بچه ها یه سوال دارم... کسی دکتر ارئولوژی خوب تو تهران سراغ داره؟! همسرم یکم دچار مشکل شده، هرجا ...

من شوهرم واریکوسل  پیش دکتر شهاب پیروی عمل کرد تو چارراه طالقانی کرج ..خ خوب بود ..الان ی سال میگذره راضی بودیم و دکتر خ خوبی بود 

دکتر جنتی توی مرکز ابن سینا هست مطبشم میدون رسالت 

مرسی عزیزم 🙏🏻

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دوهرچه سواری برای مردا خیلی خوب نیست.  منم یه بچه دارم  دوبارم بعد اون حامله شدم که یکی خ ...

ایشالله دومی هم به زودی باردار میشی 🤲❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الی جون من متاسفانه دکتری رو نمیشناسم. ولی فقط میخوام تجربه م رو بگم.  شوهر خواهرم واریکوسل دا ...

مرسی عزیزم که نوشتی.. همسر من التهاب پروستات داره، خودمون احتمال میدیم از دوچرخه باشه، چون اذیتش میکرد زینشو عوض کرد! بعد رفت دکتر براش انواع تست و آزمایش و سونو نوشت، فرستادش نوار مثانه، از روزی که رفته چون با سوند بود یه چیزی مثل عفونت ادراری گرفته، علایمی نداره فقط تب میکنه! بعد پارسال همسر من آز اسپرمش خوب بود، مشکلی هم نداشت، باردارم شدم؛ اما دکتر گفته هم تنگی مجاری ادرار داری باید عمل شی، هم واریکوسل داری باید عمل شی.. نمیدونم تو این یکسال شده یا نه! منم شک کردم گفتم جراحه احتمالا میخواد به خاطر پول عمل کنه! تو دو جلسه شماره موبایلشم داده برای وقت عمل!!

منم به همسرم گفتم برو همه تست و سونو و آزمایشاتو بده بریم پیش یه دکتر دیگه، واسه همین دنبال دکتر خوب میگردم! فعلا که چند روزه تب و لرز شدید داره هر چی رفتیم دکتر سرم و انتی بیوتیک تزریقی و قرصی و .. بیفایده‌ست! چند ساعت درمیون حالش خوبه دوباره تب و لرز و بی‌حالی! اشتباه کردیم رفت نوار مثانه! اما باید منتظر شم بهتر شه بعد بریم ارئولوژی

سلام بچه ها خوبین؟ من دو تا سقط داشتم.یه ایست قلبی تو ۱۰ هفته یه بارداری شیمیایی. ازمایشای ایمنی ا ...

سلام عزیزم

اره ادم وسواس میشه اما حالا که خداروشکر تو ازمایشا هیچی نبوده احتمالا بدشانسی آوردین، ولی واسه اینکه مطمئن شی به نظرم یه پریناتالوژی هم بری بد نیست، من از دکتر خودم پرسیدم محبوبه شیرازی رو معرفی کرد، اگه تهرانی تو زرتشته! اگه دوس داشتی پیش این یا یه پریناتال دیگه بری بد نیست خیالت راحت میشه!

سلام الی جان اگه واریکوسل خفیف باشه با دارو هم رفع میشه اگه شدید باشه باید عمل شه یه دکتر خوب پیدا ...

سلام ممنون، همون مشکلم دکتر خوبه! واسه همین ورسیدم گفتم شاید کسی بتونه معرفی کنه