2777
2789

از لحاظ حقوق و پیشرفت کاری 

دولتی تضمین شغلی داره که بنظرم حسابداری خیلی واسش کار هست مخصوصا تو تهران 

لطفا بگین اگر تجربه ای دارین پول و مزایا و حقوق اینا تو دولتی یهتره یا خصوصی 

یعنی میخوام بدونم واسه ازمون استخدامی بخونم یا نه 

فامیل ما تو یه شرکت خصوصی داره کار میکنه و با ۲۶ سال سن همه چی داره ماشین آخرین سیستم خونه تو بهترین منطقه 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

فامیل ما تو یه شرکت خصوصی داره کار میکنه و با ۲۶ سال سن همه چی داره ماشین آخرین سیستم خونه تو بهترین ...

حسابداری ؟ باریکلا 

خاموادش نگرفتن براش یعنی ؟ 

من ۲۲ سالمه تازه سه ماهه رفتم سرکار قراره از ماه بعد حقوق و بیمه بدن بهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری ؟ باریکلا خاموادش نگرفتن براش یعنی ؟ من ۲۲ سالمه تازه سه ماهه رفتم سرکار قراره از ماه بعد ح ...

نه خود خودش 

خیلییی دلش پزشکی میخواست خیلیی

ولی نیاورد 

رفت حسابداری تهران خوند 

و الان خودش میگه اگه میرفتم پزشکی هیچوقت موقعیت الانمو نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسابداری ؟ باریکلا خاموادش نگرفتن براش یعنی ؟ من ۲۲ سالمه تازه سه ماهه رفتم سرکار قراره از ماه بعد ح ...

خیلی وضعشون خوب نیود بنده خداها 

ولی الان دختره تقریبا داره همشونو ساپورت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari

والا منم حسابدار یه هولدینگ هستم توشهرمون

درامدش خوبه خودمم سمت مدیریتی گرفتم بعد از۳سال اونجا

ولی واقعا خیلی شغل استرس دار و اضطراب آوریه

دیگه ازمون بانک دادم الان یکی از بانک ها قبول شدم کتبی منتظرم واسه مصاحبه خبرم کنن ببینم چی میشه

اگر قبول نهایی بشم ک میرم بانک قطعا اگرم قبول نشدم که همینجا میمونم درامدش با بانک تفاوتی نداره فقط از لحاظ استرس واعصاب ب فنا رفتم