2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520335 بازدید | 37351 پست
این آزمایش آخر مهمه، انجام بدم، چون استرس زیادی دارم. سل فری نشون نمیده؟ اگر دچار سندروم سرخجه مادر ...

راستش من نمیدونم که این مورد در سل فری معلوم میشه یا نه

ولی به خودت استرس نده ان شاءالله که چیزی نیست و نی نی سالمه

فقط پیگیر دکتر باش و به خدا توکل کن

من خودم تو همون آزمایش واسه توکسو هر دو تاش بالا بود و خیلی استرس کشیدم و اخر همین آزمایش که بهت گفتم رو دادم و معلوم شد واسه قبل بارداری بوده با اینکه IgM هم بالا بود و خدا رو شکر برای بچه اتفاقی نیفتاد

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
کسایی که لتروزول مصرف کردن و آزمایش پرولاکتین دادن ممنون میشم راهنماییم کنید لتروزولو باید از ...

سلام عزیزم آزمایش پرولاکتین باید روز سوم تا پنجم پریودی انجام بدی،روز قبلش نباید پیاده روی زیاد داشته باشی استرس اصلن نداشته باش ،ازروز قبلش نباید سینه ها لمس بشن،حداقل دوساعت باید از بیداری گذشته باشه،وقتی هم میری آزمایشگاه باید یک ساعت اونجا بشینی بعد نمونه گیری انجام بشه 

حتی بعضی آزمایشگاه ها اتاق استراحت دارن که بری رو تخت دراز بکشی تا بدن ریلکس شه

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسر منم اینارو با ال کارنیتین میخوره

ال کارنتینم خورده همسرم

درکنارش تمام ویتامین های روزانه هم میخوره اما مشکلی که دارم باهاش اینه که سیگار میکشه مشروبم میخوره هرچی میگم نخور اسپرماتو ازبین میبره گوش نمیده خسته شدم دیگه از اینهمه انتظار

خودمم روزانه ویتامینامو میخورم دو دوره هم اینوفولیک خوردم ولی هیچی به هیچی

چقدرم خرما و شیر ارده میخوریم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
راستش من نمیدونم که این مورد در سل فری معلوم میشه یا نه ولی به خودت استرس نده ان شاءالله که چیزی نی ...

برم دکتر درخواست همون آزمایش رو که گفتی رو میدم، برای هم سرخجه هم cmv هردوتاش رو، ببینم کی گرفتم که خودم نفهمیدم😐 دعا کن طوری نباشه، خیلی دعا کن... خدا بعد ۴ سال بهم یک دختر داده، عین خواب و رویای شیرینه الانشم برام. چهارشنبه طوری برنامه ریزی میکنم هم دکتر زنان برسم، هم دکتر عفونی

عدد سرخجه igG  خیلی بالاست، که بارداری اولم ۶۷ بود. من واکسن نزدم تو فاصله دوتا بارداریم، نمیدو ...

عزيزم حتما حتما برو دكتر و بهش بگو با كسي كه ابله مرغون داسته تماس داشتي  

نميدونستي بارداري و رفتي پيشش؟ 

اون بالاي ٥٠٠ نوع جواب دهي ازمايشگاهه عدد نزده نشون ميده مثبته كه باي د باشع جاي نگراني نداره 

مرسی از همه که جوابمو دادید

دونه دونه تشکر نکردم که حوصله سر بر نشه

بچه ها ی سوال دیگه من روزهای اول پریودی فقط لکه ترشحم تیره میشه و خونریزی ندارم

همونام حسابه برای قرص خوردن و آزمایش دادن دیگه؟

ال کارنتینم خورده همسرم درکنارش تمام ویتامین های روزانه هم میخوره اما مشکلی که دارم باهاش اینه ...

شوهر من خیلی اهلش نیست ولی متاسفانه دو هفته پیش با دوستاش رفته بودیم شمال هم سرکار کشید توی اون دو سه روز هم هم مشروب خورد مشروب خورد. منم دعواش کردم که هر چی دارو خوردی توی این چند ماه دود شد رفت هوا😔😔😔 میگه اگه به این بود معتادا ۶ تا ۶تا بچه نمیاوردن🥴🥴

لوله هات اوکی هستن؟؟؟

اره اونم رفتم فروردین عکس رنگی گرفتم باز بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام دوستان  یه سوال دارم  من مادرشوهرم رفته زیارت بعد سوغاتی اورده مثلا  یه عروسک ...

سلام عزیزم

به نظر من مهم نیست، نگی بهتره! بزار یه جایی که نبینیش.. اگه محرم رسید و خودت دوس داشتی ازون لباسا بپوشونی برو به سلیقه خودت بخر براش، بعدم که بزرگتر شد رد کن بره، کسی سراغش رو گرفت بگو اندازش نبود دادم به یه بچه دیگه!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها برای دل درد پریودی چی خوبه؟؟؟ زیر دلم خیلی درد میکنه. کمر دردم قابل تحمله ولی این نه🥴🥴  ...

شیاف دیکلوفناک عالیه کیسه اب گرمم بذار دمنوش دارچین نباتم بخور جوراب بپوش برو زیر پتو

شوهر من خیلی اهلش نیست ولی متاسفانه دو هفته پیش با دوستاش رفته بودیم شمال هم سرکار کشید توی اون دو س ...

من از دکتر پرسیدم واسه مشروب گفت تاثیر نمیذاره ولی سیگارو گفت یکم تاثیر میذاره

شیاف دیکلوفناک عالیه کیسه اب گرمم بذار دمنوش دارچین نباتم بخور جوراب بپوش برو زیر پتو

میعنی اگه قصد بارداری داری مسکن استفاده نکن🥴🥴

حالا دمنوش درست میکنم میخورم. دستت درد نکنه🙏🙏