2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
راستی اوابوست رو ازش پرسیدم چون منم سی تا خودسر خریدم که بخورم بهم گفت اوابوست برای افرادیه که ذخی ...

اینوفولیک رو من قبل از ناهار میخورم نیم ساعت قبلش. 

لتروزول رو اگه گفته روزی دوتا مثلا میتونی نه ضبح و نه شب بخوری. فک نکنم قاعده خاصی داشته باشه. 

ولی اووبوست رو نمیدونم اگه کسی میدونه به منم بگه. 

سوالی که من داریم اینه که اگه ما در طول کل زندگی مون یک تعداد مشخصی تخمک داریم ، اینکه میریم دارو میخوریم که تخمک بیشتری آزاد کنیم باعث نمیشه ذخیره تخمدانمون زود تمام بشه و دیگه نداشته باشیم؟ 

من شنیدم بطور متوسط هر زن چهارصد تا تخمک داره که درکل دوران پریودیش ازاد میشه و بعدش دیگه یائسه میشه. ابتجوری که هربار دارو میخوریم دو سه تا یا بیشتر تولید بشه که دیگه زود تمام میشه!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم آزمایشات همه خوبن خدا رو شکر و عفونت ادرار هم نداری

عدد سرخجه igG  خیلی بالاست، که بارداری اولم ۶۷ بود. من واکسن نزدم تو فاصله دوتا بارداریم، نمیدونم مریضیشو گرفتم یا نه، و چه زمانی گرفتم که رفته بالا. CMV  igG هم نمیدونم، تو بارداری اولم ۱۳.۶ هست عددش. چرا این دوتا رو بالاتر از ۵۰۰ شده. میدونم igg بالا باشه یعنی آنتی بادی و ایمنم، ولی عددش بالاتر از ۵۰۰ هست و من واکسن نزدم، نشون میده بیماری رو گرفتم. و اینکه سه ماهه اول بارداری بوده یا نه نمی دونم. ولی صورتم پر از آکنه شد و زخم شوره تو سرم و گردنم جوش ریز دردناک زد عین آکنه.

پسرم ۶ خرداد واکسن mmr شش سالگی زده، ممکنه از اون گرفته باشم؟ یا اردیبهشت از بیمارستان گرفته باشم؟

من ۱۲ روز قبل با برادرزاده ام که آبله مرغان داشت تو مرداد ماه در تماس بودم که ماه اول بارداریم بود، ممکنه از اون گرفته باشم؟ الان چطور میشه، از نگرانی خل شدم. نوبت دکترمم الان نیست. زودترین وقت دکتر عفونی هم چهارشنبه بعد گرفتم. تا نوبت دکترم برسه.

مشکلی باشه سل فری نشون میده؟ هزاران تا سوال دارم و به شدت نگرانم.

چه دارویی میخوره همسرتون؟؟؟

کوکیوتن و ویتامین ای براش نوشت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عدد سرخجه igG  خیلی بالاست، که بارداری اولم ۶۷ بود. من واکسن نزدم تو فاصله دوتا بارداریم، نمیدو ...

سلام عزیزم

من خودم بارداری اولم همون ماه اول که نمیدونستم باردارم بچه یکی از نزدیکانم واکسن mmr زده بود و منم چند هفته بعدش که این آزمایش ها رو دادم روبلا IgG خیلی بالا بود و IgM کم بود دکتر زنانم دید و گفت اشکالی نداره .پرسیدم ممکنه مربوط به واکسن mmr بچه باشه گفت نه .من فکر کنم اگر همزمان IgM هم بالا باشه بررسی میکنن 

فعلا به خودت استرس و نگرانی نده ولی حتما زنگ بزن به مطب دکترت و بهش جواب آزمایشت رو اطلاع بده. 

یه آزمایشی هست که اویدیتی IgG رو به روش الایزا بررسی میکنن و میفهمن که این IgGها جدید هستند یا قدیمی.

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
سلام عزیزم من خودم بارداری اولم همون ماه اول که نمیدونستم باردارم بچه یکی از نزدیکانم واکسن mmr زده ...

این آزمایش آخر مهمه، انجام بدم، چون استرس زیادی دارم.

سل فری نشون نمیده؟ اگر دچار سندروم سرخجه مادرزادی یا سایتومگالو ویروس مادرزادی باشه و نقصی باشه نشون میده؟

چون نمیدونم کی و چطور دچار شدم، چون اکیدا واکسن نزدم. فقط میدونم ۶ خرداد پسرم واکسن ۶ سالگی mmr زد. من آخرین پریودم ۱۰ تیر بود، و اقدامم ۲۶ تیر، و لکه لانه گزینی ۸ مرداد دیدم. تو اینترنت خوندم اگر ۲۸ روز قبل لقاح دچار شده باشم، مشکلی نیست یعنی آخر خرداد... صورتمم پر آکنه شد نه بدنم فکر کردم بخاطر هورمون بارداریه، از نگرانی یک لحظه نخوابیدم.

خودمم بعید دونستم از فرد واکسن زده، من دچار بشم. خلاصه igG بالا باشه خوبه، ولی اینکه انقدر بالاست، یا باید واکسن زده باشم، که نزدم، یا باید گرفته باشم. که اگر تو سه ماهه اول نباشه، نگران نیستم، میترسم سه ماهه اول گرفته باشم. ولی خدا رو شکر igm پایینه.