2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست

سلام دوستان 

یه سوال دارم 

من مادرشوهرم رفته زیارت بعد سوغاتی اورده مثلا 

یه عروسک و لباس و یه لباس از این هایی که محرم ب بچه ها میپوشونن 

اوردم خونه دیدم اون لباس عزا روش لک های زرد داره، سر آستینش و اینا 😕

یکمم کهنه انگار

بنظرتون چیه؟ چیکارش کنم؟ 

ب خودش بگم اصن چرا اینطوره؟ 

اینم بگم ک خوشحال نشدن از بارداریم بخاطر دخترشون ک 9 ساله بچه نداره!!! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوش اومدی ❤️ کار خوبی کردی رفتی چکاپ و تحت نظری، امیدوارم خیلی زود نتیجه دلخواهت رو بگیری ✨ به ...

ممنون ❤️

امیدوارم همه خانم های گروه به ارزوی قلبیشون برسن و نتیجه زحماتشون یه نینی سالم و تپلی باشه❤️

سلام دوستان  یه سوال دارم  من مادرشوهرم رفته زیارت بعد سوغاتی اورده مثلا  یه عروسک ...

به خاطر تو دلیت تبریک خانمم❤️

اصلا بهش فکر نکن و به دل نگیر

میتونی اون لباس رو بدی بره

نمیخاد بهشون چیزی بگی 

خانم ها سوالی دارم

دوره های پریودی من متغییره ،مثلا یه ماه۲۴روزه یه ماه۲۷روزه

تا به حال عقب ننداختم فقط زمانی که پسرمو باردارشدم 

حالا برای پیدا کردنه روزای تخمکگذاری چکار کنم؟؟

از چه روزی اقدام کنم تا چند روز؟؟

خانم ها سوالی دارم دوره های پریودی من متغییره ،مثلا یه ماه۲۴روزه یه ماه۲۷روزه تا به حال عقب ننداخت ...

هم میتونی دوازده سیکلت سونوی فولیکول بدی هم اینکه از روز ده شروع کنی به کیت تخمگ گذاری گذاشتن. منم مث شماست سیکلم  این ماه روز شونزده سیکلم مثبت شد کیتم.

هم میتونی دوازده سیکلت سونوی فولیکول بدی هم اینکه از روز ده شروع کنی به کیت تخمگ گذاری گذاشتن. منم م ...

ممنون 

من تا به الان کیت تخمکگذاری استفاده نکردم

کی مثبت در نظر بگیرمش؟بعد از مثبت شدن کی اقدام کنم؟

ممنون  من تا به الان کیت تخمکگذاری استفاده نکردم کی مثبت در نظر بگیرمش؟بعد از مثبت شدن کی اقد ...

اقدام رو که بنظرم از همون پاکی برو. کیت رو بخاطر پیدا کردن تخمک گذاریت میگم. 

معمولا وقتی مثبت میشه برای من مثلا سه روز مثبت هست. و یه روزش پر رنگ تر هست. اون پررنگ تره از همه روزا شانس تخمک گذاری بیشتره. 

ولی چون از قبل نمیدونی کدوم روز بیشترینه. یک شب در میون رابطه رو داشته باش. من که خودم هیچوقت دقیق مطمئن نیستم کدوم روز هست. بقیه چیزا رو هم در نظر بگیر. مثلا میزان ترشحات و درد تخمک گذاری و ... جمع بندی کن ببین کدوم روز احتمالش بیشتر هست. 

اقدام رو که بنظرم از همون پاکی برو. کیت رو بخاطر پیدا کردن تخمک گذاریت میگم.  معمولا وقتی مثبت ...

سلام عزیزم خوبی شما کی موعدت هست؟

من که دیروز ی بار عصر اقدام داشتم ی بارم شب 🤦🏻‍♀️دیگه دوبلر شد دیروز روز ۱۲سیکلم بود ی بارم روز ۱۰سیکلم‌بود تا ببینیم کی باز اقدام‌کنم🥴😬

اگه ۳روز دیگه اقدام برم دوباره دیره یعنی؟!🤔

اقدام واقعا واسم خسته کننده شده😣باز بعدش باید منتظر بشینیم‌تا پریود شیم اووووف🥴🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

منم دیگه خسته شدم حوصله اقدام ندارم 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️