2777
2789
عنوان

چیکار کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلم تجدیدامه وگرنه اگه بخام کنکوری بخونم واقعا حس میکنم میتونم

پس بخون عزیزم تجدیدارو نمیدونم چکار باید کرد فک کنم بتونی خرداد یا شهریور امتحان بدی بازم

اگ وضعت خوبه برا کنکور دوباره بخون و تجدیدارو بخر

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
کلا هر چی تجدیدی تا الان آوردی و میتونی سال دوازدهم آخر سال پاس کنی راستی زودتر برو ثبت نام کن برا ک ...

اگه سال دوازدهم نشد میرم مدرسه بزرگسالان؟ 🥲تموم شده، اگه تموم نشوه بود چه رشته ای به نظرت باید ثبت نام میکردم.؟ 

نمیدونم بخدا ولی چرا انقد ناامیدی ک پاس نمیکنی؟ خب بخون تا پاس شی دیگهع

احساس میکنم کشش رو ندارم کم اوردم باور میکنی اصلا انگیره خوندن ندارم اصلاا حتی امتحانای نوبتم همش خراب کردم چرا چون بزور اومدم انسانی دوس نداشتم ولی مجبورم هعی

احساس میکنم کشش رو ندارم کم اوردم باور میکنی اصلا انگیره خوندن ندارم اصلاا حتی امتحانای نوبتم همش خر ...

بنظرم تو هدفی نداری واسه همین نمیتونی بخونی اگه هدف داشتی قطعا میخوندی 

عیب نداره دیگ الان حتی اگه علاقم نداری بخون تا پاس کنی سال اخرته دیگ دیره برا رشته عوض کردن

شانس ما باج گیر نیستن عوامل مدرسمون🤦🏻‍♀️

😂

خودم ک ادامه ندادم تجدید هم نداشتم ک بدونم باید چکارش کرد ولی داداشم تجدید داره گفتن میتونه بازم امتحان بده ک بابام گفت اگ پول بدم چی؟چون داداشم نمیخونه معلمش گفت بیاد کاغذ رو پر کنه فقط. حالا بابامم کلی قرض و بدهی داره این وسط داداشمم سواستفاده کرده 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
بنظرم تو هدفی نداری واسه همین نمیتونی بخونی اگه هدف داشتی قطعا میخوندی عیب نداره دیگ الان حتی اگه عل ...

اره در رشته ی انسامی هدفی ندارم هدفم فقط کادر درمان هس و خواهد بود اما بخاطر تجدیدام طول میکشه تا به جایی بخام برسم، من تجدیدام رو پاس کنم فوری برای تجربی میخونم یال دهم یازدهم دوازدهمم انتحان میدم اونم مطمئنم قبول شدندش چندسالی طول میکشه اما مهم اینه اخرش میرسم به اون چیزی که میخام