جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزيزم حتما حتما برو دكتر و بهش بگو با كسي كه ابله مرغون داسته تماس داشتي نميدونستي بارداري و ...
برادرزاده مو ۳ مرداد دیدم، ۱۵ مرداد دونه هاش ریخت بیرون، این ۱۲ روز قبل از اینکه دونه اش بریزه بیرون در تماس بودم. نمیدونم آبله مرغان چقدر دوره کمون و نهفته داره. مریضیش تو خودش سبک بود ولی زن داداش و برادرم ۳۰ مرداد به شدت بدجور مریض شدن. و تا ۷ مهر من با اینا اکیدا ملاقات نداشتم، یعنی ۳۸ روز بعد اینکه مریض شدن من باهاش ارتباط داشتم.
با چخ کلکی؟ من کلا ادم استرسی هستم واسه همه کارام دچار استرسو دلهره میشم
ببین بهم دو بسته قرص کلومیفن داد گفت ازین ماه شروع کن به خوردن گفت این ماه باردار نمیشی ولی روزای تخمک گذاریت نزدیکی رو داشته باش که رحمت عادت کنه . گفت دوباره ماه بعدم این قرص رو بخور و روز ۱۳ پریودت یه سونو انجام بده برای من بیار. من همون ماه اول که گفت نمیشی باردار شدم. رفتم پیشش گفتم شما که گفتی نمیشم گفت میخواستم استرست رو کم کنم و تورو بی خیال این موضوع کنم این ماه چون استرست نمیزاشت باردار بشی.