2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520666 بازدید | 37359 پست
نه من مصرف نداشتم، به دکترت بگو تغییر بده، هورمونین احتمالا برای بعضیا اذیت داره

باشه عزیزم

تشکر🌺

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=312559314]دوستان من 4ماه اقدامم بازم باردار نشدم بالترزول ویدونه امپولhmgرفتم سونو روز14گف فو ...

من سیکلم31روزس.  یماه از کیت استفاده کردم روز18/19سیکلم هاله پررنگ افتاد.  

من سیکلم31روزس.  یماه از کیت استفاده کردم روز18/19سیکلم هاله پررنگ افتاد.  

اوهوم امکانش هست.ازمن متغیر 

ماه قبلش ۲۸روزه شد.قبل ۳۷ روزه😬😬🥴

دیگه ببینم این ماه چی میخواد بشه🥲

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من این ماه ۵تا فولیکول بالغ داشتم ۳تا چپ ۲تا راست که آمپول زدم. ولی عملا تخمک های سمت چپم به دردم نمی‌خورد چون لوله ندارم اون سمت ولی دوتا سمت راست داشتم . امروز بعد از ۱۲ روز که از آمپول می‌گذشت بی بی گذاشتم منفی منفی بود حتی یه هاله کوچیکم نداشت😔🥺 خیلی ناامید شدم

سلام 

من ۳۶سالمه 

یه پسر ده ساله دارم

تصمیم داریم برای دومی اقدام کنیم

الان فقط ازمایش و پاپ اسمیر دادم و فولیک اسید و د۳مصرف میکنم

هر روزم پیاده روی دارم

جواب ازمایش هارو  ببرم متخصص اجازه داد از ماه بعد اقدام کنم

اگه کار دیگه ای مفیده که انجام بدم ممنون میشم بهم بگید

سلام  من ۳۶سالمه  یه پسر ده ساله دارم تصمیم داریم برای دومی اقدام کنیم الان فقط ازمایش ...

سلام خوش اومدی ❤️

کار خوبی کردی رفتی چکاپ و تحت نظری، امیدوارم خیلی زود نتیجه دلخواهت رو بگیری ✨ به نظرم همه کارای اصولی رو انجام دادی کار دیگه‌ای نمیمونه.. میتونی تایم اقدام گرمی و مغزیجات بخورید، اما تایم لانه گزینی قطع کن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من اسمم کوثر هست و ۱۶ سالمه ۴ساله که از ازدواجم میگذره و الان ۶ماهه که اقدام به بارداری کردم وهیچ نتیجه ای نگرفتم وهیچ قرصی به من ندادن و من چکاب کامل دادم گفتن هیچ مشگلی نداری هرکسی هر تجربه ای داره لطف کنه بهم بگه تا تجربه کافی داشته باشم خیلی خیلی ممنونم🙏🙏🙏وبرام دعاکنین صاحب یه تودلیی بامزه بشم 😊😊

بچه ها یه سوال.  بنظرتون پیاده روی در زمان اقدام مانع لانه گزینی نمیشه؟ یا ورزش کردن. من تا ی ...

سلام نه فکر نمیکنم مشکلی باشه، چون پیاده روی سبکه.. ورزش سنگین نکن، مثل دراز نشست اینا که فشار زیاد رو شکم میاره!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من اسمم کوثر هست و ۱۶ سالمه ۴ساله که از ازدواجم میگذره و الان ۶ماهه که اقدام به بارداری کردم وهیچ نت ...

سلام، خوش اومدی ❤️

امیدوارم هر زمان که بهترین موقعش بود خدا بهت نی‌نی‌ بده ✨

سنی نداری که اقدامتو ادامه بده تا باردار شی، نشد بعد یکسال برو دکتر شاید بهت دارو داد، اما چون میگی چکاپ شدی و سالم بودی و سنت خیلی کمه احتمالا دارو مصرف نکنی بهتر باشه، همینجور ادامه بده تا بشه!