2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز نسبتا بهتره

دانشگاه هیچ‌ربطی نداره مهم ازمون وکالته

بنده تقریبا هم سن و سال خودتون هستم ولی این بحث کودکانه شمارو در رابطه با شغل وکالت و معلمی متوجه نمیشم 

وکیل صرفا با مجرم سرو کار نداره بلکه احقاق حق مظلومه

با معلمای شریف جامعه که منو به این نقطه از موفقیت رسوندن هم کاری ندارم 

صرفا از طرز فکر شما خندم گرفت

التماس کمی تفکر

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

دانشگاه هیچ‌ربطی نداره مهم ازمون وکالتهبنده تقریبا هم سن و سال خودتون هستم ولی این بحث کودکانه شمارو ...

وکیل حق مظلومو از کی میخواد مطالبه کنه؟ از مظلوم 

خب اسن سرو کار با مجرم نیس😂😂

یعنی خدا شاهده بیخود ترین شغله

خداروشکر وکیل نیستم

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

وکیل حق مظلومو از کی میخواد مطالبه کنه؟ از مظلوم خب اسن سرو کار با مجرم نیس😂😂یعنی خدا شاهده بیخود ...

@بارون_بهار_شیراز    

من هیچ من‌نگاه🙄

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

به ایناش کار نداشته باش فضولی؟

فقط اون پیک می که لایکت کرده 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

وکیل حق مظلومو از کی میخواد مطالبه کنه؟ از مظلوم خب اسن سرو کار با مجرم نیس😂😂یعنی خدا شاهده بیخود ...

لطفا اگه دستت به اون رشته نمی‌رسه ازش بد نگو 

اون ضرب المثل معروف رو شنیدی؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

ای بابا دعوا نکنید 

هر رشته ای و کاری در جای خودش محترم و کار امده

هرکسی هر رشته ای رفته با توجه به علاقه و ...خودش رفته و قطعا راضیه هم دیگه رو نکوبید

اسی شماهم باتوجه به علاقت ببین کدوم رو‌دوست داری

اتفاقا حرفشون کاملا درسته با توجه به قانون جدید هر کسی میتونه وکیل بشه حتی با نمره منفی. انقدر وکیل ...

سایت عجیب غریبیه واقعا😐😂

ای بابا دعوا نکنید هر رشته ای و کاری در جای خودش محترم و کار امدههرکسی هر رشته ای رفته با توجه به عل ...

والا من یه نظر خواستم معلمه ریخت تو تاپیکم به همه وکیلا توهین کرد🙄