2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
سلام عزیزم مشکلی نداره ولی آزمایش سلفری دکتر بهت توصیه  میکنه انجام بده حتما  چند سالته؟؟

۳۸ سال و ۱ ماه و خورده

سل فری بده حتما انجام میدم

اون عددهای فری بتا و papp و مام اش بالاس؟

یکی نوشته بود فری بتاها که بالا ۴۰ باشه بچه دختره، زیر ۴۰ بچه پسر. برای من ۵۵ هست، احتمال دختر داد سونوگرافی. بعد  papp به نظر کمی بالاست. ولی عددهای مام زیر ۳ هست خوبه ولی بهتره زیر ۲ و تو رنج ۱ باشن. توکل بر خدا برم دکتر ببینم چی میگه

سلام دوستان خوبین کسی میتونه منوکمک کنه

من روز ۱۴سیکلم هستم.امروز سونو دادم.فقط یه فولیکول داشتم اندازش ۹.

قرص لتروزول خوردم،با متفورمین روزی یکی.

اما توبرنامه که تاریخ پریودی وارد کردم میگه ۹روز تاتخمک گذاری،یعنی روز۲۳سیکلم. ممکنه هنوز فولیکول هام رشد کنه و اون موقع تخمک ازاد کنم؟!

دکترگفت تخمک خوبی نداری و نمیشه امپول داد.وقتی گفتم ایندفعه سیکلم ۳۵روزه شده بود گفت ده روز دیگه باز سونو بدم و ببرم ببینه.

حالا نمیدونم چکارکنم واقعا ممکنه تغییر کنه؟!

مدروکسی پروژسترون گفته بود از امشب بخورم ولی چون گفت دوباره سونو برم گفت فعلا نخورم تا سونو ببینیم چی میشه...

کسی تجربه ای داره!!!!

من سردرگم شدم🥴

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان من 4ماه اقدامم بازم باردار نشدم بالترزول ویدونه امپولhmgرفتم سونو روز14گف فولیکولات زیر10هسش ...

آمپول کی زدی!؟

از منو گفت اندازش خوب نیس امپول نداد.

سیکلت چند روزه هست؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
امدول hmgامپول تقویت فولیکول هسش اوتیکه بعد سونو میگن بزنhcgهسش که ازادمیکنه تخمکو

اها مرسی ک گفتی😘😘

شما مشکلت چیه عزیزم؟!  مشکل هورمونی یایچزی داری که فولیکولت ریزن؟

تنبلی دارم.

گفت اول تخمک خودت بررسی میکنیم بعد همسرت.یبار باردارشدم ولی هشت هفته سقط کردم.

دارو هم داده بود ولی فولیکولم رشدش خوب نبود و۹بود دیگه آمپول نداد.حالا نمیدونم هنوزم صبرکنم رشدمیکنه یانه🥴

سلام دوستان خوبین کسی میتونه منوکمک کنه من روز ۱۴سیکلم هستم.امروز سونو دادم.فقط یه فولیکول داشتم ...

یعنی هیچکس تجربه نداره منم یه راهنمایی کنه🥺🥺

یعنی هیچکس تجربه نداره منم یه راهنمایی کنه🥺🥺

راستش من تجربه ندارم ولی از من میشنوی سراغ داروهای هورمونی نرو

خودتو همسرت ورزش کنین مکمل بارداری بخورید ویتامیناتونو بخورید دمنوشای گیاهی هم عالیه اصلاح سبک کنید ایشالا به وقتش باردار میشی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نمیدونم والا من که دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم بیخیال شدم.... شما پودر اینفولیک خیلی خوبه بخورید هر ...

میشه خواهش کنم پیام منم بخونی و نظرتو بگی🙏🙏🙏

سلام دوستان خوبین کسی میتونه منوکمک کنه

من روز ۱۴سیکلم هستم.امروز سونو دادم.فقط یه فولیکول داشتم اندازش ۹.

قرص لتروزول خوردم،با متفورمین روزی یکی.

اما توبرنامه که تاریخ پریودی وارد کردم میگه ۹روز تاتخمک گذاری،یعنی روز۲۳سیکلم. ممکنه هنوز فولیکول هام رشد کنه و اون موقع تخمک ازاد کنم؟!

دکترگفت تخمک خوبی نداری و نمیشه امپول داد.وقتی گفتم ایندفعه سیکلم ۳۵روزه شده بود گفت ده روز دیگه باز سونو بدم و ببرم ببینه.

حالا نمیدونم چکارکنم واقعا ممکنه تغییر کنه؟!

مدروکسی پروژسترون گفته بود از امشب بخورم ولی چون گفت دوباره سونو برم گفت فعلا نخورم تا سونو ببینیم چی میشه...

کسی تجربه ای داره!!!!

من سردرگم شدم🥴

[QUOTE=312559314]دوستان من 4ماه اقدامم بازم باردار نشدم بالترزول ویدونه امپولhmgرفتم سونو روز14گف فولیکولات زیر10هسش ...[/QUOTE

سیکلت چند روزه هست؟

دیگه نگفت سونو بدی؟!

من ایندفعه سیکلم طولانی تر شده احتمال داد که شاید ده روز دیگه یعنی روز۲۳سیکلم باشه...سیکل قبلم ۳۵روزه شد

اصلا سردرگمم نمیدونم رشد میکنه یا نه.

راستش من تجربه ندارم ولی از من میشنوی سراغ داروهای هورمونی نرو خودتو همسرت ورزش کنین مکمل بارداری ب ...

ممنونم🙏

اره سعی میکنم ک  سالم خوری داشته باشم و یکم ورزش کنم

انشالله خدا خودش کمکم کنه🥲🥲