2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارويي مصرف ميكردي؟

نه هیچی فقط اون زمان که باردار شدم چون دوماه قبلش بارداری شیمیایی داشتم که فقط بتام تا ۲۲ رفت بعدش فردای موعد پریود شدم پریودیم بهم ریخته بود ال دی مصرف میکردم که خارح از رحم باردار شدم،دارو جز فولیک اسید و ویتامین چیزی نمیخورم،شما دارو مصرف میکردی؟آپاندیس عمل نکردین؟

کسی تاحالا متفورمین خورده؟

خیلیییی بهم میریزه منو.کلا گوارشم اذیت شده و حس تهوع هم دارم.طبیعیه؟!

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
نه عزیزم چرا خودخواهانه، یه بچه سالم حق زندگیتونه، به خودتون و بچه اولم کمک میشه، محیط خونه شاید میش ...

بعضی وقتا فک میکنم بچه ی دوم ممکنه دلش نخواد تو این شرایط زندگی.کنه. از این بابت گاهی فک میکنم تصمیمم خودخواهانه ست. 

حالا البته که فعلا هم خدا نداده بخوام بترسم😅

یک درصد فک کن بخاطر نگاه آدم هایی که اصن نمیدونن چرا دارن اینجوری نگاه میکنن من از کمترین خوشی محرومش کنم. اتفاقا همیشه میبریمش و قصدم هم علاوه بر کیف کردن خودش اینه که باقی آدما با اینجور چیزا آداپته بشن و بپذیرن که همه ی ما حق زندگی داریم. شاید من یه نفر باشم ولی امید دارم یکم مردم آگاه تر بشن نسبت به این بچه ها

کسی تاحالا متفورمین خورده؟ خیلیییی بهم میریزه منو.کلا گوارشم اذیت شده و حس تهوع هم دارم.طبیعیه؟!

من ۱۳ سال خوردم. حتما گلوکوفاژ شرکت اکتورر بگیر، اون باز بهتره، بعد از صرف غذا هم باید بخوری

من ۱۳ سال خوردم. حتما گلوکوفاژ شرکت اکتورر بگیر، اون باز بهتره، بعد از صرف غذا هم باید بخوری

چ تاثیری داشت برات؟ لاغر هم شدی؟

گلوکوفاژ اسم دیگه این قرص هست یا شرکتش؟

دکتر برام بیشترش کرد و دوباره ام نسخه نوشت ک ازش بگیرم.ولی دارم هنوز.

برای بارداری برام نوشته خداکنه تاثیر هم داشته باشه🥺🙏

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
چ تاثیری داشت برات؟ لاغر هم شدی؟ گلوکوفاژ اسم دیگه این قرص هست یا شرکتش؟ دکتر برام بیشترش کرد و ...

برای تنبلی تخمدان میخوردم. نه بی اشتهام کرد نه لاغر. فقط تاثیرات متفورمین رو نداره. گلوکوفاژ برای مرک آلمان هست تو شرکت ایرانی اکتوور تولید میشه، خیلی خیلی بهتر از متفورمینه. من اولی روزی یه دونه ۵۰۰ بود، بعد شد روزی دوتا ۵۰۰، بعد شد روزی سه تا ۵۰۰... در آخر شده بود روزی دوتا ۱۰۰۰ که بیشترین دوز دارو برای روز هست.

حتما گلوکوفاژ بگیر.

برای تنبلی تخمدان میخوردم. نه بی اشتهام کرد نه لاغر. فقط تاثیرات متفورمین رو نداره. گلوکوفاژ برای مر ...

مرسی عزیزم🥰🥰

سلام خانما من ۶ روز پیش پریودم تموم شده و دوبار اقدام داشتیم ولی دیروز من شدید زیرشکمم تیر میکشید و وقتی رفتم دسشویی موقع خشک کردن متوجه لکه های صورتی و چند قطره لکه رو کاسه توالت شدم و بدجور زیر شکمم تیر میکشید بنظرتون از چیه

🌸

کسی تاحالا متفورمین خورده؟ خیلیییی بهم میریزه منو.کلا گوارشم اذیت شده و حس تهوع هم دارم.طبیعیه؟!

نه من مصرف نداشتم، به دکترت بگو تغییر بده، هورمونین احتمالا برای بعضیا اذیت داره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بعضی وقتا فک میکنم بچه ی دوم ممکنه دلش نخواد تو این شرایط زندگی.کنه. از این بابت گاهی فک میکنم تصمیم ...

خیلی خوب میشه واقعا.. اینم جز مواردیه که باید فرهنگ سازی بشه مثل باقی موارد اینچنینی، تو کشورهای پیشرفته این مسایل حل شده‌ست؛ چون میدونن خانواده‌ها خودشون تو سختی و شرایط خاصی قرار دارن باید کمکشون باشن تا اینکه مانع باشن، اتفاقا امکانات و رفاه بیشتری براشون تو جامعه در نظر میگیرن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام خانما من ۶ روز پیش پریودم تموم شده و دوبار اقدام داشتیم ولی دیروز من شدید زیرشکمم تیر میکشید و ...

سلام عزیزم، شاید برای تخمک‌گذاریته بعضیا لک بینی دارن.. ولی من تجربه‌ش رو ندارم و نمیتونم اطلاعاتی بهت بدم