2777
2789
عنوان

ببینید مادرشوهرم چی گفته😏

601 بازدید | 41 پست

دوستان من قیافم خوبه  و اینو اطرافیانمم میگن و ازم تعریف میکنن  برا اولین بار ک رفتم تو جمع فامیلای شوهرم همه خوششون اومد ازم و تعریف و....حالا مادرشوهرم برگشته گفته همه میگن این دختره چی بود دادی ب پسرت حیففف پسرت 

مادرشوهرمم گفت منم گعتم فامیلمه دیه دادیمش بهش 😐مامانم میگه ولش کن اینجور گفته ک تو رو تو مشتش نگه داره و بگه پسر ما بهتره و...‌.

شوهرت میدونه ک مادرش همچین غلطی کرده؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم بگو اتفاقا پیش من یرعکسش رو گفتن 😂 گفتن حیف شدی با این شوهر کردنت 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اسی من‌تعریف از خودنباشه ازشوهرم وخانوادشم ازلحاظ ظاهری خیلی بهترم‌یعنی کل فامیلشونم گفتن اوایل که میرفتم خونشون مادرش میگفت پسرمن کلی خواستگارداشته همه رورد کرده_زیادجدی نگیرحرفای مادرشوهرارو😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷