2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520918 بازدید | 37363 پست
اره درکت می‌کنم عزیزم معلومه خیلی سختی کشیدی.. منم به خاطر آسپرینی که خورده بودم و سزارین اورژانسی، ...

دقیقا درکت میکنم به منم چقد امپول  هپارین زدن ...تو خواب چند بار ازم خون گرفتن و بهم امپول میزدن..من گریه میکردم پیش دکترم بعداز سز میگفتم تورو خدا منو مرخص کن من خسته شدم ،دوهفته تو بیمارستانم بدتر اینجا مریض میشم با دیدن مریضای دیگه قبول نمی‌کرد میگفت تا کامل خوب نشی و فشارت پایین نیاد مرخص نمیشی...یعنی هر بلایی که فکرشو بکنی سر من اومد..ولی خداروشکر عفونتی چیزی نگرفتم..هر چقد که می‌گذشت انگار همه چی بدتر میشد از اول بستریم کردنم...روزی که مرخص شدم باورم نمیشد..خیلی خوشحال بودم گفتم دیگه تموم شد میرم پیش بچم همه چی خوب میشه..همه اونایی که هفت ماه زایمان کردن بچه هاشون از زیر دستگاه سنگین اومده بودن بیرون و پیشرفت کردن و به شیر اومده بودن ولی بچه من نه...این قد شیر داشتم که مدام لباسمو عوض میکردم چون شیرم میرخت رو لباسم..هی میدوشیدم  به امید اینکه بچم به شیر بیاد.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

بميرم برا دلت واي چقد بد چي كشيدي تو😭😭اشكمو دراوردي😭 

الهي ك بعد اون روزاي سخت  روزاي خوبو ميبيني عزيزم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بميرم برا دلت واي چقد بد چي كشيدي تو😭😭اشكمو دراوردي😭  الهي ك بعد اون روزاي سخت  روزاي ...

خدا نکنه عزیزم...ببخشید تو رو خدا🙏🌹

انشاالله

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
خدا نکنه عزیزم...ببخشید تو رو خدا🙏🌹 انشاالله

من ارديبهشت اولين بارداريم خارج رحمي حامله شدم بادرد وحشتناك رفتم بيمارستان سريع جراحي كردن لوله روبرداشتن 

خيلي ناراحت بودم اين چندماه بازم دلم به همون بچم ميسوزه شما ك ديديش يه هفته خيلي عذاب اوره خدا جاشو پركنه انشالله

سارا جان

الی چان

خدا میدونه که چقدر ناراحتتون شدم و بهم ریختم. 

غمتون رو با هیچ چیز نمیشه تسکین داد. 

هزار تا بچه ی دیگه هم که بیاد و بره جبران این غم نیست. 

منم روزای شما رو داشتم. با این تفاوت که بچه ی من موند. 

ولی من آرومم؟ بخدا که هر روز آرزوی مرگ دارم. 

من اون روزا فقط میخواستم بچه م زنده بمونه. به هر قیمت. ولی آرزوم خیلی خودخواهانه بود. الان که نزدیک سه سال از اونروزا میگذره بچه م نه بچگی کرده نه زندگی. فقط رنج بوده براش و رنج و رنج. با هر گریه ش من هزار بار میمیرم. و خدا میدونه که اگه برگردم به اونروز ها هرگز راضی به این رنجش نیستم به این قیمت که دل خودم اروم بگیره. 

من رنج خودم رو قطعا میتونم تحمل کنم به سختی. ولی رنج بچه م برام غیرقابل تحمله. نمیتونم و نمیخوام که بگم چجوریه و کاری کنم درکش کنید. چون واقعا راضی به این نیستم که دشمنم هم براش پیش بیاد . نمیخوام هم رنج شما رو نادیده بگیرم. فقط میخوام بگم منِ امروز همونیه که اگه بچتون میموند. اگر بچتون میموند به احتمال زیاد دچار اسیب می شد و اونوقت قطعا رنجتون هزار برابر بخاطر رنج بچتون. 

البته این چیزی نیست که بگم بخاطرش شاکر باشید نه. خیلی احمقانه ست این انتظار. فقط ط میخوام بگم آدم رنج خودش رو میتونه تاب بیاره ولی رنج بچه ش رو ... 

من ارديبهشت اولين بارداريم خارج رحمي حامله شدم بادرد وحشتناك رفتم بيمارستان سريع جراحي كردن لول ...

عزیرمممم...انشاالله شما هم بزودی زود باردار شی🙏

سارا جان الی چان خدا میدونه که چقدر ناراحتتون شدم و بهم ریختم.  غمتون رو با هیچ چیز نمیشه تس ...

😭😭😭

آره واقعا...من یه آدم کم تحملم من طاقت ندارم نمیتونستم تحمل کنم...همون اول دکترم بهم گفت دعا کن اگه بچت موند برات سالم بمونه...منم به خدا گفتم که من بچه مریض نمیخوام😭چون نه من تحملشون دارم نه دلم میاد عذاب کشیدن بچمو ببینم.

انشاالله هیچ کس چنین دردی نکشه..خدا برای دشمن آدم نیاره.

انشاالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم.

[QUOTE=312514600]سارا جان الی چان خدا میدونه که چقدر ناراحتتون شدم و بهم ریختم.  غمتون رو با هیچ چیز نمیشه تس ...[/

عزيزم برا شما هم خدا اينطور خواسته حتما حكمتي داره 

خدا حواسش هست به خودت و بچت 

صبر داشته باش انشالله درست ميشه

[QUOTE=312514600]سارا جان الی چان خدا میدونه که چقدر ناراحتتون شدم و بهم ریختم.  غمتون رو با هی ...

نمیدونم خواستش چی بوده و حکمتش چی. راستش دیگه هم برام مهم نیست. قطعا ماهم داریم زندگی مون رو میکنیم. ولی بقول الی جون دردمون برای خودمونه و تو خلوت خودمون. جلوی بچه و بقیه حفظ ظاهر میکنیم. 

نمیدونم خواستش چی بوده و حکمتش چی. راستش دیگه هم برام مهم نیست. قطعا ماهم داریم زندگی مون رو میکنیم. ...

فاميل ما بچه اش مشكل ريه داشت 

همينطور ان اي سيو موند يه مدت بعد تولدش

الان خيلي بهتره شكرخدا

فاميل ما بچه اش مشكل ريه داشت  همينطور ان اي سيو موند يه مدت بعد تولدش الان خيلي بهتره شكرخدا

مشکلات فرق دارن. بستگی داره هایپوکسی یا هیپوکسی شده باشه یا نه. خداروشکر که خوبه الان.

متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

وای الهی بمیرم برا دلت

چقد گریه کردم با حرفات

وای قلبم داره وایمیسه 

من ک دخترمو ندیدمو 5ماهم بود فقط توی سونو دیدم داره انگشتشو میخوره هنوز ب یادشم چ برسه ب تو... 

واقعن سخته برای ی مادر... الهی ک هیچ مادری تجربه نکنه🥺😢😢😢😢

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
مشکلات فرق دارن. بستگی داره هایپوکسی یا هیپوکسی شده باشه یا نه. خداروشکر که خوبه الان.

الهی بمیرم روژان جون

عزیز دلم قربون دلت برم 

نمیدونم چی بگم فکرکردن بهش هم ادمو نابود میکنه

میتونم بپرسم بچت مشکلش چیه؟ دختره یا پسر؟ 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم