2777
2789
عنوان

دوستان خانواده شوهرم میرن جایی انتظار دارن براشون غذابپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 39 پست
هر چند وقت ی بار میرن اگه چند ماه ی بارهبنظرم اشکالی نداره خستن خبولی اگه هر ماهه بنظرم پرروعنخب ی چ ...

سالی دو یا سه بار میرن

بعدشم بنظر خود من‌اشکال داره

احخه بخدا باهاشون رفتم تو راه داشتم هلاک میشدم نگفتن توقف کنیم ی چیزی بخوریم

حتی رسیدیم‌خونه نگفتن بیاین بریم خونه ما چیزی‌میپزیم‌میخوریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیا خیلی انتظارا دارن قرار نیست ما عمل کنیم ،مال منم اینطوری بودن اهمیت ندادم از سرشون افتاد

شوهرمو اونوقت چیکار کنم

اخرین بار ک اومدن گفت ی چیزی براشون درست نمیکنی الکی گفتم سرم درد میکنه نمیتونم

خب چرا شب رفتی بهشون سر زدیب همسرت میگفتی حالم خوب نیس فردا میبینمشون. بعدم هیچی نگو محل نزار

اگه خودتون رفته بودین‌مسافرت حالا تاپیک میزدی که اینهمه راه رو رفتیم وبرگشتیم مادر شوهرم برامون غذا نپخته بود...یا مینوشتین بعده هفت هشت ساعت راه مادر شوهرم نگفت بیاین اینجا غذا بخورین😁دنیایه عجیبیه

اگه خودتون رفته بودین‌مسافرت حالا تاپیک میزدی که اینهمه راه رو رفتیم وبرگشتیم مادر شوهرم برامون غذا ...

عزیزم من برااام مهم نیست میپزم اندازه دو نفر بیشتر میپزم اما حرصم میگیره حرصم میگیره ک یه بار باهاشون بودم تو راه ی بارم توقف نکردن وقتیم شوهرم میگفت بریم چیزی بخوریم میگفتن لازم نیست برا شکممون ک نمیردیم میرسیم نیمرو چیزی میخوریم

حالا یه غذاس عب نداره درست کن

شما مث اینکه درجریان نیستی 

اسی شده وظیفش در حالی که هیچ وظیفه ای نداره خوبی درسته درجایی که سوار سرت نشن 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

خانواده شوهرمنم نزدیک ما ویلا دارن توقع داشتن هربار میان من نهار ببرم

منم نبردم.

قرار نیست تمام توقعات ادمارو به جا بیاریم

همونطور که اونا به توقعات ما اهمیتی نمیدن

یه بارهم پدرشوهرم گفت

گفتم خونه من تشریف بیارید قدمتون روی چشم نهار درست میکنم

اینجا خودمم مهمونم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سالی دو یا سه بار میرنبعدشم بنظر خود من‌اشکال دارهاحخه بخدا باهاشون رفتم تو راه داشتم هلاک میشدم نگف ...

خدایی خیلی قلباتون سنگه،سالی دو سه بار یه چای و غذا چه عذابی داره اخه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اصلا نکردم اتفاقا چون کلا من دوسال عروسشونم

خب پس نکردی خودتو بزن ب نشنیدن مهم نباشه برات 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اگه خودتون رفته بودین‌مسافرت حالا تاپیک میزدی که اینهمه راه رو رفتیم وبرگشتیم مادر شوهرم برامون غذا ...

ن .چرا آدم توقع بیجا از بقیه داشته باشه

من با وجود بچه کوچیک مسافرت میرم ن از مامانم ن از مادرشوهرم توقعی ندارم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙