2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
ای وااای تو هم که عین من شدی 😭 دقیقا سر منم بلاهایی مشابه تو اومد؛ بچه‌م سه روز ان‌آی‌سیو بود، کلی ...

الی جون و همین دوست عزیزمون که دختر گلشو‌از دست داده 🥺😔واقعا خدا خودش داده خودشم صلاح دونسته ۳روز ی ۸روز گل دختراتون زنده بمونن باز ببرتشون پیش خودش واقعا حمکت خدارو نمیشه فهمید ولی واقعا هر چی به صلاحمونه واسمون میساز شما باید قوی باشید شما دخترای گلتونو سپردین دست خدای مهربون مطمعن باشید خدای مهربون خیلی مواظبشونه🥺کاش دلتون اروم بگیره انشالله ♥️🙏

متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

عزیزم😢😢چقدر سخت گذشته بهتون

خیلی متاسفم😢😢خیلی ناراحت شدم

امیدوارم خیلی زود جاش پر شه براتون…💔

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه عزیزم.. سلامت باشی.. آره درد خیلی بدیه همیشه میشنیدم میگفتن خدا کسی رو با بچه‌ش امتحان نکنه‌ ...

دقیقا همینطوره خیلی سخته حفره خالیش همیشه تو قلب ادم میمونه 

به زمان احتیاج داری به خودت زمان بده تا با غمش کنار بیای

ایشالا بزودی تو دلت پر میشه یکم غمت سبکتر میشه هممون به همین زودیا بیبی چکای مثبت بذاریم🙏🏻

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
ینی هیشکی شرایطش مث من نبوده😔من چرا مامان نمیشم بااینکه هیچ مشکلی ندارم و فولیکولام ریزن؟! 

عزیزم منم الان نزدیک ۱۷ماه اقدامم ولی باردار نشدم با اینکه هر ماه فولیکول بالغ دارم و هم آزاد هم مبشه فولیکولام ولی بازم‌ نشده😣 دیگه هر وقت خدا بخواد ....

یاخدا😔چرااخه خدا نبایدبخاد قربونش برم

نمیدونم والا من که دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم بیخیال شدم....

شما پودر اینفولیک خیلی خوبه بخورید هرمونی هم نیس ی قرص اوبووست میگن  خیلی خوبه تقویتی هست واسه فولیکول خوبه حالا بازم نظر دیگران هم بپرسید ♥️

سلام دوستان من جواب غربالگری رو گرفتم، نیلو رفتم. کسی سر درمیاره نگاه بندازه بهم بگم. با اینکه عصر ...

سلام عزیزم مشکلی نداره ولی آزمایش سلفری دکتر بهت توصیه  میکنه انجام بده حتما 

چند سالته؟؟

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
خدانکنه عزیزم.. سلامت باشی.. آره درد خیلی بدیه همیشه میشنیدم میگفتن خدا کسی رو با بچه‌ش امتحان نکنه‌ ...

وای عزیزم درکت میکنم چون کشیدم و همین الانم اشک تو چشام جمع شد .من 17 هفته مجبور شدم سقط کنم چون سندروم داون داشت .خیلیییییییی سخته همش میگم خدا برا هیچ زنی نخواد .ولی ایمان و توکلت از دس نده .انشالله قسمت ما هم بچه خوب و سالم و صالح میشه

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد