2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520937 بازدید | 37363 پست
سلام بچها خوبين ميشه برام دعا كنيد خدا بهم ني ني بده به زودي خيلي برام سخته انتظار يبارم خارج رحمي ...

سلام عزیزم 

الهی آمین.. خیلی زو‌د یه بارداری سالم رو تجربه کنی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
گفتم دیگه چک کنم ببینم کی دقیقا آزاد میشه. آخه چرا باید. منفی بشه؟

نمیدونم راستش.. دلیلی به ذهنم نمیرسه! کلا من با کیت مشکل داشتم چندماه اول اقدام انقد درگیرش بودم و سر در نمیاوردم دکتر که دارو داد و فرستاد سونو فولیکول دیگه خیالم راحت شد، هرماه ۱۲ دوره با سونو چک میکرد 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهمون گفتن اول ای یو ای بعد ای وی اف ولی حس میکنم ای یو ای وقت تلف کردنه..

اره یکم روش قطعی‌ای نیست اما شاید رو شما جواب داد! ولی اگه هزینه‌ش زیاده یه دفعه برو آی وی اف

الی جون خواستم ازتون تشکر کنم برای ساخت این تاپیک من هر شب پیام های بچه ها رو میخونم ..گاهی که دلسرد ...

وااای مررررسی عزیزمممم 🥺 سلامت باشی ♥️ همچنین ✨

منم ممنونم از همراهی شما… و خوشحالم که دوستای خوبی مثل شمارو دارم، که اگه نباشید این تاپیک این همه پر انرژی نمیشه 😍

سلام عزیزم، خوبی؟ حالش خوب بود، فقط خیلی تکون میخورد، دکتر به سختی سونو کرد. فقط طول دهانه رحم سروی ...

عزیزممم به سلامتی ♥️

ایشالله تا آخر همه چی خوب باشه و سری بعدی که رفتی سونو هم طول سرویکست زیاد شده باشه هم جفت بره بالا، دیگه خیالت راحت شه 😍

سلام بچه ها این ازمایش قند بارداری رو تا چند هفته مهلت داریم ؟  کارهایی که میتونه کمک کنه به ا ...

سلام عزیزم

قند و شکر مصنوعی رو کم یا حذف کن، ولی رژیم نگیر غذاها و میوه‌های عادیت رو بخور، مخصوصا قبل ازمایش قطع نکن که جواب ازمایش مشخص نباشه دوباره بعدش شروع کنی به خوردن ولی تا جایی که میتونی شکرهای مضر رو حذف کن، انواع شیرینی‌ و شکلات و نوشابه و … 

سلام خوبی الی جون من سارا ام،منو شناختی؟ من قبلا تو تاپیکت بودم..الان یه چند ماهی هست نیومدم نی نی ...

سلام عزیزم اره یه چیزایی یادمه کلا رو حافظه من خیلی حساب نباید کنید ولی اسمت خیلی آشناست برام، چی شدی مگه؟ خوبی؟ از خودت بگو

دوستان سلام

من امروز پاپسمیر انجام دادم تایم تخمک گذاریم هم هست این چند روزه هم مهمون داشتم نتونستم اقدام داشته باشم ،میخوام ببینم امشب میتونم اقدام داشته باشم یانه؟

لطفا جوابمو بدین ❤️

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
دوستان سلام من امروز پاپسمیر انجام دادم تایم تخمک گذاریم هم هست این چند روزه هم مهمون داشتم نتونستم ...

سلام عزیزم 

ببین من سری پیش که پاپ اسمیر دادم از دکترم پرسیدم گفت رابطه مشکلی نداره، هر موقع خواستی ممنوعیتی نداشت بعدش! اما تایم اقدام نبودم راستش ازون اطلاعی ندارم اما فکر نکنم مشکلی باشه، لکه بینی نداری؟

سلام عزیزم  ببین من سری پیش که پاپ اسمیر دادم از دکترم پرسیدم گفت رابطه مشکلی نداره، هر موقع خ ...

مرسی الی جانم 

لکه بینی ندارم همون لحظه خیلی کم لکه بینی داشتم دیگه ندارم

سلام عزیزم اره یه چیزایی یادمه کلا رو حافظه من خیلی حساب نباید کنید ولی اسمت خیلی آشناست برام، چی شد ...

متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه هاش نارس بود قبلش هم بتا زده بودم ولی فایده نداشت من تا ۲۸ هفته اصلا هیچ مشکلی نداشتم حتی فشارمم بالا نبود..یهو ۲۶ فروردین بستری شدم و بعدش با دفع پروتئین  بالا وفشار ۱۶ منو اورژانسی عمل کردن..تازه بعدش موقع عمل رحمم خونریزی کرده بود دو واحد خون و پلاسما بهم وصل کردن..وقتی که زایمان کردم کلا مسمومیت از بدن من رفت..و خدارو صدهزار مرتبه شکر خوب شدم..دکتر وقتی اومد فشارمو گرفت گفت دیگه صلاح نیست باید عمل شی..خودت مهم تری.و جونت در خط ه..منم ۳۲ هفته سزارین شدم..خدا برا دشمن آدم نیاره..خیلی درد بده این همه منتظر باشی تا باردار شی بعدش با کلی امید آرزو براش لباس بخری و آخرشم آرزو دل بمونی..یه چند باری دیدمش..تازه براش شیر هم فریز کردم ولی خوب یه روز قبلش رفتم تو ان ای سیو دیدمش دستاشو لمس کردم کوچولو بودن..نازش کردم..با دستگاه نفس میکشید..خدا مرگم بده روز آخر که رفتم بعداز دو روز به شوهرم گفتم بچم تو این دو روز چقد بزرگ شده..نگو ورم کرده بود وقسمت شکمش عفونت کرد بود..بعدش که دکترشو دیدم بهمون گفت و گفت خیلی بچه مقاوم ای اگه بچه دیگه ای بود دووم نمیارد ولی داره هر جوری هست مقاومت میکنه..عفونت کرده و...

و روز بعدش دقیقا ۱۲اردیبهشت زنگ زدن و..😭😭😭😭

روزی که برا اولین دفعه دیدم دهن کوچولوش خشک شده بود و یه لوله تو دهنش بود..الهی بمیرم شیرای من داشت می‌ریخت من نمیتونستم بهش شیر بدم😭😭😭

شاید قسمت ماهم این بوده..شاید اگه میموند بچه ای سالمی نبود..نمیدونم ولی خدا صلاح مارو بهتر میدونه..راضیم به رضاش🌹💝ببخشید پر حرفی کردم آخه هنوز بعداز ۵ ماه دلم براش تنگ میشه..و دلم میگیره نیاز داشتم با یکی دردو دل کنم..

برام دعا کنید منم یه مادر دل شکسته ام🙏🌹

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده🥺

انشالله که زود زود خدا دامنت وسبز کنه و دلت وخوشحال 🤲

[QUOTE=312408857]عزیز دلم خیلی ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده🥺 انشالله که زود زود خدا دامنت وسبز کنه و دلت وخوشحال  ...[/QUOTE

ممنون عزیزم...ببخشید که ناراحت شدین..من فقط میخواستم یه جایی رو پیدا کنم تا کمی درد دل کنم..برام دعا کن🙏🌹

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
عزیزم برای زایمان انتخاب کردی به سلامتی طبیعی بیاری یا سزارین ؟‌من و شما فکر کنم کمتر یک هفته اختلاف ...

بله عزیزم تاریخمون نزدیکه🙂

انتخاب خودم طبیعیه ان شاءالله 

کلاس ورزش ازاد شرکت کردم ی ماه ولی هفته ای دو روز بود. 

احساس میکنم کمه، این هفته نوبت دکتر دارم با دکتر جدیدم ازش بپرسم ببینم کافیه واقعا دو روز...! 

من اولش میخواستم از این هایی که تو اینستا هستن وکار زایمان طبیعیشون خوبه انتخاب کنم

ولی گفتم متخصص باشه بهتره اگه طبیعی شد ک چ بهتر 

اگه بچه بریچ بود یا هرچیز دیگه بخیه زدنش و... خوب باشه

ک تعریف دکتر لیدا احمدیان خامنه رو شنیدم ک خیلی خوبه. 

ان شاءالله میرم پیشش

دکتر شما کیه؟ 

روتین خاصی ندارم فعلا ببینم دکتر چی میگه

با توجه ب اینکه من تقریبا از اوایل بارداری 

پام قسمت بالای ران و واژنم درد میکنه! 

متاسفانه مسمومیت بارداری گرفتم و ۸ ماهه دخترم بدنیا اومد ولی ۸ روز بیشتر زنده نبود😭نارس بود و ریه ه ...

پروفایلتون خیلی آشناست

ان شاءالله غمش از دلتون بیرون بره عزیزم

و بزودی دوباره حس قشنگ رو با خوشی و سلامتی تجربه کنید