2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516492 بازدید | 37239 پست
من پیش دکتری ک رفتم واسه ازمایشات پیش از بارداری بهش گفتم دارو خاصی نیازه یا همسرم هم نیازه ازمایش ب ...

اره به منم گفتن با توجه به سن چیز خاصی نیاز نیست ولی من خودم درخواست چکاپ کامل داشتم بعد هم وقتی یک ماه بدون دارو نشد خودم دکتر رو عوض کردم و دارو گرفتم ، دارو ها هم فعلا خداروشکر مشکلی برای من ایجاد نکرد تا الان فقط از نظر روحی بهم فشار میاد یا عصبی میشم یا افسرده که به شوهرم توضیح دادم که اثرات دارو ها و هورمون هاست درکم میکنه فعلا این رو هم دارم باهاش کنار میام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین، همه زایمان کردن یعنی فقط من موندم😂😅خیلی خستمه این ماه آخر، دعام کنید بسلامتی زا ...

سلام عزیزم به امید خدا به زودی صحیح و سلامت نی نی ات رو بغل میگیری 

دکتر من الان جواب داد بهم گفت برو همین الان یه آمپول آزاد سازی بزن و گفت با توجه به سونو ممکنه حتی آ ...

امید به خدا ✨ اقداماتو مرتب برو ایشالله همین ماه مثبت شی ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الی جان منم این مشکل شمارو داشتم و دارم یبارم سال ۴۰۱ داخل تاپیک این سوال رو پرسیدم ولی راه حل و جوا ...

نه من مدام در خال تعویض لباس زیرم، عرق کنم و گرم باشه همین میشه الان تو پاییز و زمستون نمیشه.. بیشتر تابستون 🥲 به دکترمم گفتم گفت چون عفونت اینا نداری و داخل واژن بو نمیده برای محیط بیرونه مرطوب نمونه، من مرتب دوش میگیرم و لباس زیر عوض میکنم، حتی فرصت دوش هم نباشه با ژل شستشو میشورم خودمو و بعد لباس زیرمو عوض میکنم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام بچه ها خوبین، همه زایمان کردن یعنی فقط من موندم😂😅خیلی خستمه این ماه آخر، دعام کنید بسلامتی زا ...

سلام عزیزم ❤️

ایشالله به سلامتی و خوشی و راحتی زایمان میکنی و نی‌نی رو بغل میگیری.. دیگه چیزی نمونده، آخراشه دوس داری زودتر نی‌نی بیاد بی طاقت شدی، یکم دیگه استراحت کن که دیگه وروجک بیاد از خواب و خوراک خبری نیست 😍

نه من مدام در خال تعویض لباس زیرم، عرق کنم و گرم باشه همین میشه الان تو پاییز و زمستون نمیشه.. بیشتر ...

دقیقاااا منم همینطورم تو هوای سرد اصلا این مشکلو ندارم 

تو خونه هم همینطور تو هوای گرم با تعریق این اتفاق میوفته 

منم فکر مکردم عفونته ک دکتر چندجای مختلف رفتم گفتن عفونت نداری 

لباس زیرام رو عوض کردم کلا گفتم شاید بخاطر جنس لباس زیرمه ولی درست نشد !!! 

انواع ژل شستشو و قرص های پروبیوتیک مصرف کردم ولی بطور کامل و موثر حل نمیشه

قبلا اصلا اینطور نبودم ولی الان ۲ ساله این مشکلو دارم واقعا اذیت کنندس مواقع بیرون از خونه و سفر !! 

من فقط یه حدسی دارم که نمیدونم درسته یا نه 

داخل ناف اصولا نباید بو داشته باشه یه بنده خدایی بهم گفت احساس میکنم داخل نافم با تعریق یکم بو میگیره بعد سرخود قرص فلوکونازول و پماد واژینال کلوتریمازول ک واسه عفونت قارچی هست رو مصرف کردم بعد اون کامل رفع شد اون بو 

حالا میگم نکنه روی سطح پوستمون قارچ های غیر عفونی هستن که ب واسطه تعریق اون بو رو ایجاد میکنن ؟؟؟ 

میخوام پماد کلوتریمازول و مترونیداول رو ب صورت سطحی روی پست کشاله رانم بمالم ببینیم نتیجه چی میشه ! شاید بخاطر همون باکتری یا قارچ هایی باشه ک روی سطح پوست هستن 

متاسفانه از دکتر جواب نگرفتم سرخود باید دنبال حل کردنش باشم 😅

ببخشید خیلی طولانی شد ❤️

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اره به منم گفتن با توجه به سن چیز خاصی نیاز نیست ولی من خودم درخواست چکاپ کامل داشتم بعد هم وقتی یک ...

انشالله جواب بگیری ازشون خیلیا با مصرف داروها نتیجه خوبی گرفتن انشالله واسه شما هم همینطور باشه 

خوب کردی ک به همسرت توضیح دادی اقایون معمولا در جریان این تغییرات هورمونی نیستن 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
سلام عزیزم ❤️ایشالله به سلامتی و خوشی و راحتی زایمان میکنی و نی‌نی رو بغل میگیری.. دیگه چیزی نمونده، ...

سلامت باشی گلم🥰❤️خوبی الی جان، آره خیلی خستم شده، ترشحات خونی هم دارم ۲روزه، امروز رفتم دکتر، دهانه رحمم نزدیک ۳سانت باز شده، اما دردام کمه🥺،فدات عزیزم دعام کن

سلامت باشی گلم🥰❤️خوبی الی جان، آره خیلی خستم شده، ترشحات خونی هم دارم ۲روزه، امروز رفتم دکتر، دهانه ...

خداروشکر که دیگه هفته اخری!!!من حالا حالا ها مونده تا زایمانم😵‍💫😵‍💫

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر که دیگه هفته اخری!!!من حالا حالا ها مونده تا زایمانم😵‍💫😵‍💫

آره خداروشکر با تمام سختیهاش داره تموم میشه،انشاالله که زود میگذره وزایمان میکنی،الان آخر ۷ماهی؟

انشالله جواب بگیری ازشون خیلیا با مصرف داروها نتیجه خوبی گرفتن انشالله واسه شما هم همینطور باشه خوب ...

مرسی عزیزم همچنین خودت 

راستی من تا الان از کیت استفاده نکردم از روز 10پریود یک شب در میان اقدام میکنم طبق گفته دکتر اینجوری میرم . من موقع تخمک گذاری اصلا نه درد دارم نه ترشح دارم کلا متوجه نمیشم زیاد 

مرسی عزیزم همچنین خودت راستی من تا الان از کیت استفاده نکردم از روز 10پریود یک شب در میان اقدام میکن ...

منم درد و ترشح ندارم اگرم بوده انقد خفیف بوده که نظرمو جلب نکرده ک متوجهش بشم ! من تو سایت خوندم کسایی ک کیتشون دو خط نمیشه احتمالا تخمک گذاری ندارن بعد چون سونو فولی اینا نرفته بودم گفتم تست کنم ببینم اصلا چی میشه 

بعد من پریودام هرماه همیشه چند روز جلو میوفته 

ولی حدودی بین ۲۷ تا ۳۰ روز هستم 

اما کیتم از روز ۱۱ رنگ گرفتم و پررنگ ترین حالتش ۱۳ سیکلم بود 

منم تو محدوده روز ۱۳ تا ۲ روز بعدش هر روز رابطه داشتم 

اینم چون تو تجربه نی نی سایتیا خوندم میگفتن روزای تخمک گذاری هر روز رابطه داشتیم اون ماه باردار شدیم😅🫠

دیگه گفتم این ماه اینجوری پیش بریم ببینیم چی میشه 

ماه های قبل از روز ۹ اینا یه روز در میون رابطه داشتم تا روز ۱۷ ۱۸ 

شما موعدت گذشته یا هنوز نرسیده ؟ من هفته دیگه موعدمه دوس دارم زودتر بگذره 😫