2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516608 بازدید | 37244 پست
من امروز سونو واژینال دادم توی تخمدان راستم دوتا تخمک 19و 21دارم توی چپم هم چندتا 14 ببینم دکتر کی ب ...

چنده سیکلت بود ؟

پیش دکتر خودت سونو شدی .باید بهت میگفت و امپول رو میداد فکر کنم 

فولی های خوبی داری انشالله این ماه  همینا میشن یه نی نی خوشگل و ناز😍

چنده سیکلت بود ؟پیش دکتر خودت سونو شدی .باید بهت میگفت و امپول رو میداد فکر کنم فولی های خوبی داری ا ...

نه دکترم ویزیت آنلاین میشم پیشش 

بیرون سونو دادم جواب رو براش فرستادم هنوز چیزی نگفته بهم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم خیلی اذیت شدی مخصوصا ادم وقتی دارو مصرف میکنه خیلی بیشتر امید داره امیدوارم شما هم به زود ...

نه عزیزم هیچ موقع تنبلی کیست یا هیچ مشکل دیگه آیی نداشتم ، اره  واقعا راست میگی این انتظار کشیدن خیلی سخته مخصوصا تا امید شدن هر ماه 🥲 چه میشه کرد تمام سعی ام رو میکنم آروم باشم ولی دیگه چند روز مونده به موعد اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم 

. انشالله تو هم به زودی دو خط مثبت میشی و چندتا مامان جدید به تاپیک اضافه میشه 

من امروز سونو واژینال دادم توی تخمدان راستم دوتا تخمک 19و 21دارم توی چپم هم چندتا 14 ببینم دکتر کی ب ...

عالیه روز چندی؟ ۲۱ که بالغه خودش احتمالا تو روزهای آینده آزاد شه، ۱۹ هم خوبه 👌 ولی چون تعداد فولی‌ها زیاده حتما ازادسازی بزن خدای نکرده کیست نشه مخصوصا ۱۴هااا

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
درکت میکنم خیلی اذیت شدی مخصوصا ادم وقتی دارو مصرف میکنه خیلی بیشتر امید داره امیدوارم شما هم به زود ...

من از اول با دارو شروع کردم و همه چکاب ها رو هم انجام دادم 

خواستم اگر مشکلی هست همین اول راه مشخص بشه که پیگیرش بشم عقب نیفتم 

ولی متاسفانه با اینکه مشکلی نیست ولی فعلا نشده 

من نمی‌دونم چند ماه اقدامی ولی بنظرم دارو ها هم خیلی چیز ترسناکی نیستند من خودم هر ماه دارم مصرف میکنم جز یکم تغییر خلق و خو ام خیلی عوارض دیگه آیی نداشته برام ولی حتما حتما بگرد نزدیک خودت و توی شهر خودت یه دکتر خوب پیدا کن و باهاش ادامه بده 

چنده سیکلت بود ؟پیش دکتر خودت سونو شدی .باید بهت میگفت و امپول رو میداد فکر کنم فولی های خوبی داری ا ...

امروز 11سیکلم هست 

نه پیش دکتر خودم نبودم بیرون سونو شدم براش فرستادم هنوز جوابی بهم نداده 

الهی شکر انشالله همیشه حال دلت خوب باشه 🥰❤️ سخته واقعا ولی زندگی همینه کاری از دستمون بر نمیاد کاش ...

اره گذشتنش که گذشت ولی چه میشه کرد 🥲

ایشالله... چرا میخوام اگه بشه، همسرم فعلا به مشکل خورده

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عالیه روز چندی؟ ۲۱ که بالغه خودش احتمالا تو روزهای آینده آزاد شه، ۱۹ هم خوبه 👌 ولی چون تعداد فولی‌ه ...

سلام الی جان 

روز 11سیکلم هست عزیزم 

چون ماه پیش 22داشتم و آزادسازی نزدم میترسم مشکل آزادسازی داشته باشم که نگرفته برام می‌خوام این ماه حتما آزادسازی بزنم 

الان جواب سونو رو برای دکترم فرستادم ولی فعلا که جوابی بهم نداده چون ویزیت آنلاین هستم منتظرم فعلا ببینم چی میگه بهم 

سلام الی جان روز 11سیکلم هست عزیزم چون ماه پیش 22داشتم و آزادسازی نزدم میترسم مشکل آزادسازی داشته با ...

به ازادسازی زدن و نزدن نیست، ماه پیشم مطمئن باش ازاد شده ۲۲ عالیه خودش بالغ میشه و ازاد میشه.. اگه نشه به این یزرگی کیست میشه.. اما این سری حتما ازادسازی برن تعداد فولی‌هات زیاده حتما یکی دوتاش ازاد میشه که به شانست لقاح بشه ایشالله بارداری ولی من بیشتر از کوچیکا میترسم بالغ نشه میمونه کیست میشه، ازادسازی بزنی دفع میشه.. خیالت راحت میشه

دکتر من الان جواب داد بهم گفت برو همین الان یه آمپول آزاد سازی بزن و گفت با توجه به سونو ممکنه حتی آزاد هم کرده باشی ‌دیگه الان آمپول اچ سی جی هم زدم دیگه امید به خدا ببینم این ماه چی میشه 🥲

من از اول با دارو شروع کردم و همه چکاب ها رو هم انجام دادم خواستم اگر مشکلی هست همین اول راه مشخص بش ...

من پیش دکتری ک رفتم واسه ازمایشات پیش از بارداری بهش گفتم دارو خاصی نیازه یا همسرم هم نیازه ازمایش بده بهم قاطعانه گفت نه سنتون زیاد نیست فعلا اقدام کن تا یه سال طبیعیه ولی فعلا ۵،۶ ماه اقدام رو داشته باش ! 

حتی گفتم مولتی ویتامین چطور گفت نه فقط فولیک اسید مصرف کن مولتی و تقویتی انشالله بعد از بارداری ..‌. 

حالا این ماه انشالله ک پریود نشم اگه شدم میخوام برم پیش یه دکتر دیگه واسه ازمایشات دقیق تر 

شما از کیت استفاده کردی ؟ 

من این ماه کیت هم زدم ک ببینم دو خط میشه یا نه 

که دو خط پررنگ شد اقدام هام بیشتر بود این ماه تو محدوده دو خط شدن کیت 

با داروهم خیلیا جواب گرفتن انشالله شماهم جواب بگیری 

من فقط از کسیت شدن و این چیزاش میترسم ک یوقت نشه قوز بالا قوز بیایم ابروشو درست کنیم چشمشو کور کنیم 🫠🤣

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
اره گذشتنش که گذشت ولی چه میشه کرد 🥲ایشالله... چرا میخوام اگه بشه، همسرم فعلا به مشکل خورده

چقد قدیما راحت باردار میشدن یکی از اقوام ما خودش انقد ماشالله گیرایی داشته ۸ تا بچه داره تازه چندتا هم تو بچگی  فوت شدن میگه هرکی میفهمید من باردارم میگفتن واااای فلانی تو بازم حامله ای 🤣🤣

ولی ۲ تا دختراش مشکل دارن 

یکیشون ک بعد ۱۵ سال با هزار دوا درمون بچه دار شد 

یکیش هم کلی طول کشید فقط یدونه تونست بیاره دیگه نشد ! خودش ک میگه انقد نذر کردم خواب حرم امام رضا رو دیدم ک یه فرش دادم ب حرم بعد همین نذرو کرده بود و باردار شده بود

انشالله دامن شماهم سبز شه خیلی اذیت شدی واقعا تو این پروسه ❤️ خدا نتیجه صبر و زحماتت رو ب زودی بده عزیزم

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
بچه‌ها یه سوال...اول از همه ضمن عذرخواهی!من مدتیه لباس زیر و شلوارام بوی تندی میگیره! هر روز لباس زی ...

الی جان منم این مشکل شمارو داشتم و دارم 

یبارم سال ۴۰۱ داخل تاپیک این سوال رو پرسیدم ولی راه حل و جوابی پیدا نکردم 

شما مشکلت رفع شد ؟