2777
2789

امروز خواهرشوهرم یه رکورد جدید زد. 

من اصلا هنوز بچه ندارم. امروز خواهرشوهرم  اومد نشست گفت ناراحت نشی شکوفه جون(منو گفت)

ولی من تا ابد اهورا (بچه برادرشوهرم) رو جور دیگه ای دوست دارم. چون اولین بار احساس شیرین عمه شدن رو با اهورا تجربه کردم. صد تا نوه دیگه داشته باشیم به مقام اهورا نمیرسن! حالا این وسط جاریم هم عین ملکه مادر سیس مامان ولیعهدی گرفته بود و با قیافه کج و کوله منو نگاه می کرد می گفت آخی... 😐

خواستم طبق معمول سکوت کنم، ولی واقعا خنده ام گرفت، گفتم بله خب تو خانواده شاهنشاهی ولیعهد مقامش فرق داره😂 اهورا ولیعهده. گفتم من چون می دونم شما بلد نیستید رفتار درستی داشته باشید با شوهرم قرار گذاشتیم وقتی بچه دار شدیم فاصله اش رو تا حد ممکن با شما حفظ کنیم. چون بچه آسیب پذیره هر رفتار غلطی می تونه روی روانش تاثیر طولانی مدت بذاره. ضمنا قرار نیست عمه صداتون کنه قراره بگه خانم! اینجوری بچه انتظاری که از عمه داره از شماها نداره. 

خفه شد!

در پایان جایزه سالانه مایه خال برتر رو هم دریافت کرد.

(خواهرشوهرم دفعه اولش نیست با هدف خوش خ متی واسه جاریم به من چرت و پرت میگه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاچه خواران زین جهان صنعت گرن 

پاچه میخارند و لذت میبرند 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم