2777
2789
عنوان

مادرشوهرم امروز چی گفت بهم😕☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 45 پست
بعد ی قیافه گرفت گفت اونکه اره ولی خب اینطور نیسکلا دوست داره کارهای منو کم اررش کنه انیدوارم خداجوا ...

ولش کن بخوای به حرفاش اهمیت بدی اعصابی برات نمیمونه باید ارامش داشته باشی که بتونی شیر مقوی به بچت بدی ارامش از هر چیزی حتی غذای مقوی خوردن هم بیشتر برای سلامتی روح و روان و رشد جسمی بچه اهمیت داره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
متاسفانه تو باردادی گوشت نخوردم الانم دویت ندارمبدنم واقعا ضعیف شده

به خودت رسیدگی کن 

با این مادرشوهری که داری دو روز دیگه داستان می‌شه

حتما ورزش کن روی تقویت عضلات پات کار کن

اکثر زن ها از پا پیر می‌شن 

تا جوونی به فکر خودت باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خودت رسیدگی کن با این مادرشوهری که داری دو روز دیگه داستان می‌شهحتما ورزش کن روی تقویت عضلات پات ...

نمیدونم چیکارکنم اصلا اهل غذا خوردن نیستم

فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

خیلی نفهمهپسرش خون داده بود تا یکهفته میگف جیگروپسته بخور تاجبران بشهاونوقت من روز دوم سزارین حال ند ...

تو که مادرشوهرت دلسوزت نیست جلوش از این حرف ها نزن که خوشحال نشه بعدش هم واقعا به خودت برس آلان داغی نمی فهمی چند سال دیگه بیماری و دردها میاد سراغت 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اخه چن باردیگ اینجوری شدباباحالیشه بچه خواهرش بچه شیرمیده با شیرخشک هروقت میبینتش میگه چقدر ضعیف شدی ...

میدونم عزیزم این دورانو گذروندم عمدی میگه تو رو عصبانی کنه... من بچم بغلی بود وحشتناک یعنی اگه میگفتم خسته میشم مادرشوهرم با حالت پوزخند می‌گفت مگه چند کیلوئه ولی برا دخترش می‌گفت طفلی خسته میشه باید کمکش کنیم این زمونه بچه بزرگ کردن خیلی سخت شده

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
خیلی نفهمهپسرش خون داده بود تا یکهفته میگف جیگروپسته بخور تاجبران بشهاونوقت من روز دوم سزارین حال ند ...

همون مطلب شوهرتو میگفتی چطور برا پسرت حرفت چیز دیگه ایه؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اخه چن باردیگ اینجوری شدباباحالیشه بچه خواهرش بچه شیرمیده با شیرخشک هروقت میبینتش میگه چقدر ضعیف شدی ...

من بودم همینم به روش میوردم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

منم برای پسر اولم استراحت کامل بودم و لک بینی داشتم،جفت سرراهی

مادر شوهرم بهم گف،این اسمارو از کجا میارین،من تو بارداری تشک و لحاف برمیداشتم سه تا سه تا،هیچیمم نشد😵‍💫

یه بچه است دیگه چکار میکنین مگه😑

منم بعد اون دیگه از مشکلاتم بهش نگفتم،هیچی....

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
جواب خوبی داده که😅یعنی چی مادری که شیر میده چیزی ازش نمی مونه؟پس مادرای ما چطور سالمن؟باید بدنتو تق ...

مادرای ما کلا قبلا همه چیز ارگانیک و عالی بود والان همین مادر بزرگ و مادرامونم درد استخوان ...دارن به خاطر شیردهی ها وزایمان ها که داشتن والا من هر کی میبینم زمان قدیم از درد پا و پوکی استخوان گله داره