بعد ی قیافه گرفت گفت اونکه اره ولی خب اینطور نیسکلا دوست داره کارهای منو کم اررش کنه انیدوارم خداجوا ...
ولش کن بخوای به حرفاش اهمیت بدی اعصابی برات نمیمونه باید ارامش داشته باشی که بتونی شیر مقوی به بچت بدی ارامش از هر چیزی حتی غذای مقوی خوردن هم بیشتر برای سلامتی روح و روان و رشد جسمی بچه اهمیت داره
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میدونم عزیزم این دورانو گذروندم عمدی میگه تو رو عصبانی کنه... من بچم بغلی بود وحشتناک یعنی اگه میگفتم خسته میشم مادرشوهرم با حالت پوزخند میگفت مگه چند کیلوئه ولی برا دخترش میگفت طفلی خسته میشه باید کمکش کنیم این زمونه بچه بزرگ کردن خیلی سخت شده
جواب خوبی داده که😅یعنی چی مادری که شیر میده چیزی ازش نمی مونه؟پس مادرای ما چطور سالمن؟باید بدنتو تق ...
مادرای ما کلا قبلا همه چیز ارگانیک و عالی بود والان همین مادر بزرگ و مادرامونم درد استخوان ...دارن به خاطر شیردهی ها وزایمان ها که داشتن والا من هر کی میبینم زمان قدیم از درد پا و پوکی استخوان گله داره