2777
2789
عنوان

بچه ها گیر کردم با بچه ک‌وچیکم نفس نمیتونم بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 51 پست
مهد کودک خیلی بد شنیدم اینم هنوز کوچیکه

ما هم بد شنیدیم ولی اصلا اینجوری نیست 

شاید قدیم اینجوری بوده ولی الان نه

از ۹ماهگی رفت 

رسیدگیشون از ما هم بیشتره

الانم ۳سالشه 

خونه هیچی نمیخوره ولی مهد میخوره 

واقعاااااااااا عالیه 

کی وقت میکنی به تکالیف اولی برسی بری خرید غذا بپزی بری دنبال بچه از مدرسه بیاریش

از صبح مثل مثل اسب میدوم تا شب دمای غروب دیگ ب فروپاشی روانی میرسم سنی  ندارم ولی موهام سفید شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بپرس ماهی ۲تا۳تومنهخیلی مهدا قبول میکنن از ۲سالگی زیر ۲ شاید محدود باشنولی قیمتش پارسال ۱تومن ما داد ...

بچه من ۴ سالشه. ۱۲ میلیون گرفتند برای یک سال تحصیلی 

هر چی بچه کوچیکتر باشه قیمت بالاتر می ره چون به رسیدگی بیشتری نیاز داره

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ما هم بد شنیدیم ولی اصلا اینجوری نیست شاید قدیم اینجوری بوده ولی الان نهاز ۹ماهگی رفت رسیدگیشون از م ...

چ‌خوب انتخاب مهد خوب یکم سخته من دوستم میفرستاد  میکفت استامینوفن داروی خواب اور به بچش میدادن ک ت مهد بخوابه شما قطعا مهد خوبی فرستادی

از صبح مثل مثل اسب میدوم تا شب دمای غروب دیگ ب فروپاشی روانی میرسم سنی ندارم ولی موهام سفید شده

ببین کلاس اول خیلی حساس هست و باید حسابی بهش برسی 

باید مدام بالای سر تکالیفش باشی 

به نظرم امسال هم صبر کن و از سال دیگه که بچه هات یکن بزرگتر شدن و از آب و گل بیرون آمدن برو دنبال کار کردن 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکیشو دارم و واسه انجام کارای خونه وکارای شخصیم حتما کمک شوهرم باید باشه وگرنه ول معطلعم😐🤕

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

با بچه کوچیک  من حتی نتونستم درس بخونم یا باشگاه برم یا هیچ کاری انجام بدم . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چ‌خوب انتخاب مهد خوب یکم سخته من دوستم میفرستاد میکفت استامینوفن داروی خواب اور به بچش میدادن ک ت م ...

اصلا ما التماس میکنیم بهش دارو بدین میگن پاشو خودت بیا بده

وقتی میاد خونه میخوابه

اونجا بازی میکنه

اصلا دارو نمیدن

مهد کودک معمولی میره گرونم نفرستادیمش

چرت و پرت بقیه گوش نکن

قوانین عوض شده 

یکی میگفت غذا بهشون نمیدن

پس چطوری تپلی شده این که خونه هیچی نمیخوره