2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516810 بازدید | 37254 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان ماه پیش دوتا فولی داشتم به سایز ۱۸وخورده و ۲۰ و خورده  ازادسازی زدم بعد دوروز کیتم مثبت شد  بعد هیچ علائمی جز علایم پریود ندارم،مطمینم میخوام پریود شم ماه پیش سوم شدم  بعد ازمایش دادم پرولاکتینم 0.6بود زیر یک

بنظرتون میتونه دلیل حامله نشدنم باشه؟

بچه‌ها یه سوال...

اول از همه ضمن عذرخواهی!

من مدتیه لباس زیر و شلوارام بوی تندی میگیره! 

هر روز لباس زیرامو عوض میکنم، همیشه شیوم چون لیزر کردم! لباس زیرام‌ نخیه، تو خونه هیچ وقت شلوار و لباس تنگ پام‌ نیست؛ و اینکه احتمال خیلی زیاد عفونت ادراری یا واژن و .. هم نیست، چون توی معاینات و آزمایشاتم هیچ موردی نیست! خود ترشحاتم هم بوی بد نمیده، گاها بعضی روزا یا بعضی ساعات هم مشکلی ندارم، برای شستشو هم از ژل بانوان استفاده میکنم، و از لحاظ بهداشت همه چی رعایت میشه! زمان پریود و موقع استفاده از پد روزانه یا بهداشتی هم اصلا بو نمیگیرم، چون جذب رطوبت دارن، بعد از حمام تا چند ساعت حتی ترشح هم داشته باشه بی بو، اما به محض اینکه یکم گرم میشه، شلوار پامه، راه میرم، یا مدت طولانی میشینم مثلا پام رو پامه و گرمم میشه، و مرطوبه سریع بو‌ میگیره! کلافه‌م کرده.. مدام در حال تعویض لباس زیرم، تا از بیرون میام شلوارمو باید بشورم، فک میکردم واسه گرما هواست! اما همچنان ادامه داره.. به نظرتون عرق میکنم؟ راه‌حلی دارید؟ مثلا پماد موضعی برای محیط بیرونی که بی‌ضرر باشه فقط امتحان کنم هست؟

راستش چندبار رفتم دکتر چون همه تست‌هام اوکی بوده، گفت من عفونتی نمیبینم احتمالا تابستونه عرق میکنی، چون همیشگی نیست! راستش حال ندارم دوباره برم دکتر دوماه دیگه وقتمه، گفتم شاید چیزی بشناسید تو این مدت استفاده کنم، جوش شیرین و سرکه اینام میگن خیلی خوب نیست با این حال چند باری استفاده کردم اونا هم جوابگو نبوده!

خیلی داره اذیتم میکنه، اونقدری زیاد نیست کسی متوجه بشه‌ها، چون خودم خیلی خیلی حساسم رو بو داره دیوونم میکنه! قبلنا ساعت‌ها دانشگاه و سرکار و خیابون و سفر لباس‌های گرم و شلوار تنگ پام بود هیچی به هیچی! عجیبه! 😭

ببخشید طولانی شد! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام الی جون والا ساعت ۶.۳۰زدم بعد امدم بیرون دیدم اولش چیزی دیده نشد همونجا که داشت ی خطش پررنگ میش ...

اهااات پس احتمال داره زودتر شده باشه، خب بچه جون دو دقیقه وایمیستادی بالا سرش 🤭 خیره ایشالله 😍❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اگه تونستی مشاور آنلاین با دکترای ایران بگیر.. دکتر من گفته روزی یه فرتیل‌آید همسرم، یه اوابوست من ...

ممنونم‌ از راهنماییت عزیزم، والا چند‌ماهی سعی کردم ک وقت مشاوره آنلاین بگیرم اما دکترهای گرامی تا میفهمیدن ایران نیستم برای یک ساعت مشاوره آنلاین قیمت های عجیب و غریبی میگفتن، حقیقتش منم منصرف شدم (۴ تا دکتر و پیگیر کردم). فکرکنم دوتای اول بتونم‌ پیدا کنم عزیزم، فقط یه سوال دکتر ب شما‌ گفته از چند‌ماه قبل از اقدام‌باید اینا مصرف بشه؟ 

در مورد سوالتون هم  ک اگر باردار بشم هپین ماه و ....طبق تحقیقی ک کردم اینجا (آلمان دانشجو هستم) کلا وقت دکتر گرفتن خیلی سخته ولی اگر طرف باردار باشه طبق قانون بلافاصله واسش پرونده تشکیل میشه و اتوماتیک ارجاع‌ داده میشه ب یک پزشک متخصص.  در ضمن اینکه: شرایط سنی ک ۳۵ سالمه و حدود ۱۳ سال ازدواج کردم رو هم در نظر گرفتیم و دیگه تصمیم گرفتیم دست ب کار بشیم 🙈

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه‌ها یه سوال... اول از همه ضمن عذرخواهی! من مدتیه لباس زیر و شلوارام بوی تندی میگیره!  ...

عزیزم بنظرم برای اینکه بدونی مال عرقه یا نه یمدت توخونه ک فعالیت میکنی فقط ش.ورت بپوش یا کلا چیزی نپوش بلاخره فعالین داری عرق میکنی بعد ببین بو میگیره یا نه  اگر گرفت حتما شوهرتو هم ببر دکتر چون خودم درگیر بودم و هستم چون شوهرم قرص نمیخوره😒

سلام عزیزم من یه سوالی دارم

من تقریبا همیشه پریودام مرتب بوده و از تابستون امسال بهم ریخته مثلا ده روز عقب افتاده بعد که پریود شدم فقط در حد لک بوده بعدش پریود بعدی رو زودتر از موعد شدم

یا قبلا موقع پریودام دل دردای شدید میگرفتم ولی از وقتی بهم ریخته اصلا درد ندارم اینم بگم اقدامم نبودم

الان یه ماهه قصد بارداری دارم رفتم دکتر بهم قرص *دکتر اوزیل*داده مشابه متفورمینه

ولی بازم الان پریودم عقب افتاده و در حد لکم

میخوام بدونم چه مدت این قرصو بخورم و اگه پریود مرتب نشد برم دکتر؟ الان زوده؟ چون هنوز یه ماه نشده که میخورم

یا علی💙

اهااات پس احتمال داره زودتر شده باشه، خب بچه جون دو دقیقه وایمیستادی بالا سرش 🤭 خیره ایشالله 😍❤️

واای دیدم داره ی خط میشه اعصابم خورد شد امدم بیرون گفتم مثل دفعای قبله دیگه🤦🏻‍♀️🫠🥴

واای مال شما خیلی پر رنگه و خط هست دقیقا🥹🫠

نه تو واقعیت خط نبود تو عکسه اینجوریه یذره هاله صورتی بود عکس از اون موقع ندارم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اگه تونستی مشاور آنلاین با دکترای ایران بگیر.. دکتر من گفته روزی یه فرتیل‌آید همسرم، یه اوابوست من ...

یه چیزی هم یادم رفت بگم من انگلیسی مسلط هستم المانی بلد نیستم امیدوارم با همون انگلیسی بتونم ارتباط بگیرم. یکمم خمالتی هستم

میشه لطفا عکس اون دو تا قرص ک برای خودتون و همسرتون هست واسم بفرستید؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫