2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516810 بازدید | 37254 پست
سلام عزیزم 🌹نه من باردار نشدم هنوز😞🥺فک کنم از وقتی اقدام کردم ۲سالو نیم شد….

عزیزم منم الان ماه چهارم اقداممه انگار وضعیتمون شبیه به همه منم همه چکاب ها رو انجام دادم هم خودم و هم شوهرم و هیچ مشکلی هم نیست ولی نمیشه که نمیشه 

سلام عزیزم 🌹نه من باردار نشدم هنوز😞🥺فک کنم از وقتی اقدام کردم ۲سالو نیم شد….

سلام رویا جون امیدوارم حالت خوب باشه 

من این تاپیک رو از صفحه اول تااا ۱۷۰۰ دنبال کردم 😅

فکر میکردم شما باردار شدین 

اخه گفتین طبق ازمایش ها مشکلی هم نبوده 

به ای وی اف فکر کردین ؟ البته خداروشکر بازم یه گل پسر داری 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم الان ماه چهارم اقداممه انگار وضعیتمون شبیه به همه منم همه چکاب ها رو انجام دادم هم خودم و ...

منم ماه سوم اقدامم تا ببینیم این ماه چی میشه 

خودم چکاپ شدم مشکلی نبود 

ولی همسرم نه هنوز 

تصمیم اینه اگ این ماه هم مثبت شد برم واسه چکاپ همسرم اقدام کنم 

شما چند سالتونه ؟ بچه اوله ؟ اگه دوس داشتین جواب بدین البته 😘

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
منم ماه سوم اقدامم تا ببینیم این ماه چی میشه خودم چکاپ شدم مشکلی نبود ولی همسرم نه هنوز تصمیم اینه ا ...

انشالله که مثبت میشی عزیزم من ۲۷سالمه و شوهرم ۳۹سال 

بچه اولم هست و یک ماه دیگه میشه دوسال که ازدواج کردم ولی ۴ماه اقدام کردم برای بچه 

از اول هم زیر نظر دکتر بودم و دارو خوردم 

انشالله که مثبت میشی عزیزم من ۲۷سالمه و شوهرم ۳۹سال بچه اولم هست و یک ماه دیگه میشه دوسال که ازدواج ...

همسنیم تقریبا من ۲۸ سالمه ۴ سال ازدواج کردم 

امیدوارم شماهم زودتر نتیجه بگیری

دارو تقویتی مصرف کردی ؟ یا هورمونی ؟ 

من ۱۰ روز دیگه‌ موعدمه از الان دل تو دلم‌ نیست🫠

همسنیم تقریبا من ۲۸ سالمه ۴ سال ازدواج کردم امیدوارم شماهم زودتر نتیجه بگیریدارو تقویتی مصرف کردی ؟ ...

من دارو زیاد خوردم 

دوفامد 

لتروزول 

آمپول اچ ام جی 

آمپول اچ سی جی 

پودر اینفولویک 

قرص فموبرا 

ویتامین سی و ای 

واقعا این دوره خیلی سخت حق داری من خودم که نمیتونم تحمل کنم تا موعدم همیشه بعد یه هفته میرفتم آزمایش میدادم و همیشه هم منفی میزد تو ذوقم ولی تو تا امید نباش امیدوارم که دیگه این ماه انتظار آخرت باشه و مثبت شی

چقد خوشحالم که این تاپیک هنوز ادامه داره 😍تا صفحه ۱۷۰۰ خوندم همه پیام هارو 🤣 ولی فکر نمیکردم تا ام ...

سلام عزیزم 🩷

خداروشکر خوبم... قابل فراموشی که نیست اما چه میشه کرد

ایشالله به زودی زود مثبت شی ✨ و باز تاپیک مامان جدید داشته باشه 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الی جون تعداد بچه ها ماشالله زیاد شده یادتون رفت من مثبت شدم😁😘 هفته هفت بارداری ام که لکه داشتم خد ...

🤭

اره ببخشید بعضی وقتا اشتباه میگیرم

تیکرتونو فعال کنین براق حافظه من لازمه 🤣

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الی جون تعداد بچه ها ماشالله زیاد شده یادتون رفت من مثبت شدم😁😘 هفته هفت بارداری ام که لکه داشتم خد ...

خداروشکرررررر ایشالله کامل قطع شه و به خوبی بقیه روزا و هفته‌هارو‌ بگذرونی ❤️

سلام عزیزم خوبی منفی شدم گلی . گفتم همون روز که پریود شدم احتمالا ندیدی پیامم رو الان دکترم رو عوض ک ...

بخوبیت.اها ببخشید گلم من یادم نبود که پیامت خونده باشم  یا نه یادم نیس دقیق فقط یادمه چند روز ب موعد مونده بود منتظر بودی.

کار خوبی کردی دکترت عوض کردی منم عوض کردم میخام این ماه نشد ماه بعد برم دکتر قبلیم

بخوبیت.اها ببخشید گلم من یادم نبود که پیامت خونده باشم یا نه یادم نیس دقیق فقط یادمه چند روز ب موعد ...

من امروز سونو واژینال دادم توی تخمدان راستم دوتا تخمک 19و 21دارم توی چپم هم چندتا 14 

ببینم دکتر کی بهم آزاد سازی میده

من دارو زیاد خوردم دوفامد لتروزول آمپول اچ ام جی آمپول اچ سی جی پودر اینفولویک قرص فموبرا ویتامین سی ...

درکت میکنم خیلی اذیت شدی مخصوصا ادم وقتی دارو مصرف میکنه خیلی بیشتر امید داره 

امیدوارم شما هم به زودی یه دو خط پررنگ ببینی 😍

البته ما سنمون خیلی نیست میگن زیر ۱ سال هم طبیعیه پس نباید نا امید شد 

شما تنبلی داشتی ؟ 

منم این ماه اگه مثبت نشه میخوام برم دکتر مجدد ولی اصلا دوس ندارم داروهای هورمونی بگیرم 🫠

سلام عزیزم 🩷خداروشکر خوبم... قابل فراموشی که نیست اما چه میشه کردایشالله به زودی زود مثبت شی ✨ و با ...

الهی شکر 

انشالله همیشه حال دلت خوب باشه 🥰❤️ سخته واقعا  ولی زندگی همینه کاری از دستمون بر نمیاد کاش میشد ادم هیچوقت داغ از دست دادن رو نچشه 💔

میگذره ...

بازم نی نی میخوای ؟