2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست
Mary جان، دست همه دوستانی که زحمت کشیدند در این زمینه درد نکنه. حتماً همه دوستانی که دست اندرکار هستند اطلاع دارن که بعضی اوقات - بسته به اینکه کی و برای چه زمانی رزرو انجام بشه - رزرو هتل رو میشه با قیمت کمتری نسبت به زمانی که پول رو به خود هتل پرداخت می کنید انجام داد.
mary جان من در مورد هتل های double tree by hilton به شما توضیحاتی رو بدم. ببینید مجموعه هتل های دابل تری بای هیلتون حدود 400 هتل در 33 کشور مختلف دنیا هست که بسیار هم هتل های لوکسی هستند.واقعا تمیز و با کیفیت و کاملا دارای خدمات قابل قبولی هستند.. 1-در کادیکوی یکی ازین هتل ها به نام دابل تری بای هیلتون مودا هست. 2-در فاتیح یکی دیگر به نام هتل دابل تری بای هیلتون اولد تاون هست. 3-در آوچیلار هتلی دیگر به نام دابل تری بای هیلتون آوچیلار هست. 4-در انتهای بیوغلو به فاصله تقریبا دورتر از تکسیم یک هتل دیگر که نوساز هم هست به نام دابل تری بای هیلتون پیاله پاشا هست 5-در پندیک در بخش آسیایی یکی دیگر ازین مجموعه هتل ها به نام دابل تری بای هیلتون توزلا هست.. همه این هتل ها بسیار هتل های خوبی هستند و باید ببینید آژانستون کدوم هتل رو بهتون پیشنهاد داده است
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبقه بالای مرکز خرید جواهر پیتزا هات بود که نفری 15 لیر میدادی و هر چقدر دوست داشتی پیتزا میخوردین بدون محدودیت که عالی بود
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
سلام دوستان. خیلی تاپیک خوبیه. از اخر شروع کردم به خوندن و واقعا استفاده کردم. اقای مهرگان و بقیه دوستان خسته نباشید واقعا. من و همسرم واسه اولین بار میخوایم بریم استانبول یه تاریخی بین 15 تا 30 دی. همسرم برنامه ریزی سفر و کلا همه تدارکاتشو به عهده من گذاشته و من مشغول تحقیقات هستم. هتل رو تصمیم گرفتم همون نزدیکای سفر از بین پکیج های اژانسا بهترینشو انتخاب کنم. حالا جاهای که قصد رفتنشو داریم فعلا, تپه پیر لوتی.جزیره بیوک ادا. شهربازی ویالند. مینیاتورک. اون اکواریوم بزرگه که امازون داره. تور کوتاه تنگه. خیابون استقلال و کوچه پس کوچه هاش. مراکز خرید هم استانبول فروم و ایکیا و جواهر .وقت بشه 212 یا کاله. 5روزه اگه بخوایم بریم میشه همه اینارو رفت؟؟ با توجه به دی ماه جزیره و شهربازی مناسبه؟؟ ضمنا خودم خیلی اهل خریدم و همسرم برعکس اهل گشت و گذار. اگه به من بودفقط مراکز خرید میرفتم.لطفا راهنمایی بفرمایید. و اینکه واسه اون تاریخ من میدون تکسیم هتل 4ستاره با پرواز ماهان یا اطلس جت حدودا چه قیمت نفری واسم تموم میشه؟؟؟
در ضمن جناب مهرگان من و همسرم شرایط بدون تور رو هم داریم بلبط جدا و هتل جدا . فقط به شرطی که یک قیمت خیلی مناسب تموم بشه, ارزونترین خالت. و اصلا استرسی بهمون منتقل نشه از لحاظ جا به جایی, ممنون میشم راهنمایی کنید. بهترین حالت برای ما چیه؟؟ ایا میشه با نفری 1200 یا کمتر هتل و پرواز گرفت؟؟ یه پکیج خوب
بهار جان به سلامتی شما میتونی منتظر بمونی 4-5 روز قبل رفتن،یه تور. مناسب پیدا کنی که در دی ماه که آف سیزن هم هست،میشه خوب پیدا کرد. و هم اینکه از الان بلیط سیستمی پرواز رو بخرید و هتل رو هم جدا رزرو کنید
...
من تازه اینجارو پیدا کردم کلی سوال دارم. پولامونو کجا بذاریم امن تره؟؟؟ چطوری با خودمون حملش کنیم؟؟؟ به سیف باکس هتل اعتماد ندارم بین 212 و کاله سنتر کدومش بهتره ؟؟؟ ایا ارزش رفتن داره؟؟؟ یا وقتمو واسه جای دیگه بذارم
سلام آقای مهرگان و اعضاء عزیز لطفا منو راهنمایی کنید، خیلی خوشحالم که این تاپیک و پیدا کردم،، من هفته آینده میام استانبول واسه دومین بار و البته این بار به قصد خرید واسه مزون، ممکنه منو راهنمایی کنید که از کجاها خرید کنم؟ انواع لباس، کیف، کفش به قیمت خیلی خیلی مناسب اگر ممکنه منو راهنمایی کنید،
بهار جان سیف باکس داخل هتل هیچ مشکلی معمولا نداره..بهتره پول هاتونو در داخل صندوق سیف باکس بزارید نظر شخصی بنده این هست که هیچکدوم از مراکز خرید 212 و کاله سنتر رو توصیه نمیکنم
...
ببینید در رابطه با خرید برای مزون، بیشتر اشخاصی که بوتیک دارن و یا خرید عمده انجام میدن به مرتر میرن و از فروشگاه های خاصی در اون منطقه به صورت کلی خرید میکنن.. و یکی دو پاساژ در لالعلی و آکسارای هم هست که برای این منظور مناسب است.کسانی که این کار رو انجام دادن بهتر میتونن راهنمایی کنن
...
دوستان عزیزم لطف کنید توجه کنید: عزیزان اگر در رابطه با انتخاب پرواز،انتخاب هتل،انتخاب منطقه برای رزرو هتل،زمان مناسب برای رزرو پرواز و هتل و کلا درباره سفر سوالی دارند میتونن از طریق ای میل بنده که در زیر پست هایم نوشته شده،سوالات خودشون رو مطرح کنند. در اسرع وقت به تمامی ای میل ها،پاسخ خواهم گفت جسارتا از دوستان خواهش میکنم در رابطه با مسائل اقامت و مهاجرت به شهرهای آنتالیا و آلانیا و استانبول و آنکارا و شرایط زندگی در این شهرها سوال مطرح نکنند.چون اطلاعات بنده در این زمینه کامل نیست و بهتر هست دوستانی که ساکن در این کشور هستند و یا تجربه کافی در این خصوص دارند،درباره این مسائل اظهارنظر نمایند
...
2810