2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000374 بازدید | 25337 پست
اقای مهرگان برای ٤ شب قیمت ٢م و ١٥٠ دارم اوایل اخرماه ٢٢نوامبر ارزونترین اتاقش که با برواز مثلا ماهان که اون که فروش ویژه گذاشتهو١٧٠٠ اضافه میشه در کل میشه حدود ٣،٩٠٠ برای ٤ شب و٥ روز برای دونفر و یک کودک زیر ٢ سال به نظرتون ایا می ارزه اینقدر هزینه کنیم یا کلا نه زیاد البته اینتر کنتینانتال هم هست که کمی ارزون تره ولیکن استخر سر پوشیده نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمن عزیز اقامت در این هتل میتونه بسیار خوشایند باشه برای هر کسی، اگر با این هزینه مشکلی ندارید،چرا که نه.خیلی هم خوبه.. مبلغ 3/900 برای دو نفر و یه کودک دو ساله،برای این هتل و پرواز ماهان میتونه مناسب باشه..منطقیه این هزینه اما اگر بخاید کمی صرفه جویی کنید،میتونید هتل رو با نصف این مبلغ و البته یک هتل تمیز در همین حد و کوچکتر و نقلی تر پیدا کنید
...
جناب مهرگان فاصله هتل گرند جواهر تا مرکز خرید جواهر چقدره؟ نظرتون راجع به هتل هیلتون میشه بگید؟ و اینکه یه هتل در حد جواهر که به میدون تکسیم نزدیک باشه چی پیشنهاد میکنید؟
Mary جان ده دقیفه کدوم هتل هیلتون؟؟ هتلی در حد جواهر که به میدان تکسیم نزدیک باشه زیاده..البته هتل گرند جواهر یه هتل پنج ستاره معمولی هست و بهتر ازون زیاده. پوینت تکسیم،مارتی استانبول،ایمپریال بیزینس عثمان بی از هتل هایی هستند که تورها باهاشون قرارداد دارند.. مرکز خرید جواهر هم همه برندهارو داره و برای خرید هم خیلی خوبه
...
سلام من نگار هستم و مقیم فنلاند. امسال به همراه همسرم با ماشین داریم از فنلاند میایم ایران، الان هم مقیم استانبول هستیم یه چند روزی. می خواستم بازارهای استانبول رو پیدا کنم که به ninisite برخوردم، یه بررسی کلی کردم و دیدم هتلی که ما گرفتیم از هتل هایی که دوستان دیگه توی استانبول گرفتند بسیار شیکتر و ارزونتره. اگر کسی خواست من میتونم هتل رو براش آنلاین رزرو کنم و پرداخت کنم و پول هتل رو بصورت ریالی به حساب من تو ایران بریزه. فعلاً اگه کسی تمایل داشت میتونه با این ایمیل ارتباط برقرارکنه، تا وقتی رسیدم ایران تلفن رو میدم بهتون. hamedsalehi1771@gmail.com
سلام آقای مهرگان من یک سوال داشتم اتوبوس یا ایستگاه اتوبوس اصلا در میدان تقسبم وجود نداره که . منطورتون از ایستگاه اتوبوس تقسیم کجاست ؟
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php
Mary جان هیلتون بومونتی،هیلتون پارکسا،هیلتون بسفر،هیلتون گوزیاتاجی و چندین هتل دابل تری بای هیلتون که زیر مجموعه هتل های هیلتون هستند.. دقیقا بفرمایید کدوم هتل دابل تری بای هیلتون. کرایه تاکسی از شیشلی تا بغاز هم حدودا 25 تا 30 لیر هست
...
2810