2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000383 بازدید | 25337 پست
امروز یه سزچی زدم در مورد اکواریوم فلوریا. که میگن بزرگترین در اروپا هست!! اصلا اینطور نیست. تو اروپا رتبه 11 رو داره . حتی از اکواریوم دبی مال هم کوچکتره. دبب مال تو دنیا رتبه 11 رو داره!!! جالب بود واسم که چرا به اسم بزرگترین در اروپا تو سایتای ایرانی ازش نام میبرن!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام حمیده جان هتل میدتاون و سناتور تکسیم هر دو در یک کوچه قرار گرفته اند یکی ابتدا و یکی دیگر تقریبا انتها.خیلی به هم نزدیکن هر دو هتل کیفیت قابل قبولی دارند و واقعا مناسب هستند خصوصا میدتاون که محبوب اروپایی ها هم هست.. انتخاب های خوبی کردید و شیب هم به اون شکل ندارند و اصلا اذیت کننده نیست..با خیال راحت انتخابشون کنید
...
سلام بهار جان به نظره من شما کاله سنتر رو جذف کن جون به درد نمیخوره و همینطور 212 رو چون دوره خیلی و ارزش نداره که زمان زیادیو تو مسیر رفت و آمد باشی این مراکز خرید که گفتی اوت لت هستند من به شما پیشنهاد میکنم اوت لت اولیوم رو به جای اینا بری که هم از ال سی وایکیکی و مانکو اونجا کلی خریدای خوبی میتونی داشته باشی حتما هم صبح روزه سه شنبه برو که خیلی از برندای مختلف که تک سایز شده میارن اونجا و من کلی شلوار و سوییشرت با قیمت خوب واسه کادو بجه ها خریدم
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
فروم هم خوب بود البته من تمایلی به مینیاتوریک نداشتم نرفتم ولی شما حتما منطقه سلطان احمد ودیدن مسجد معروف استانبول که سمبل استانبول هم هست برین و کلی عکس بگیرید ببینید تو استانبول یه نفر به من کفت شما سلطان احمد رفتید خوب بود ارزش وقت گذاشتن داره آخه ما 2 روزه دیگه میخایم برگردیم وقت نداریم به نظرتون برم یا نه ؟؟منم گفتم خانم مثل این میمونه که شما بگید من رفتم اصفهان ولی وقت نشد برم سی و سه پلو ببینم خندید و گفت پس برم حتما منطقه سلطان اجمد و جاهای دیدنی اون منطقه رو برید
دیدن کاخه توپکاپی هم خوبه همون کاخه واقعی سلطان سلیمان من دوست داشتم کاخه دلما باعچه ببینم ولی متاسفانه رفتیم تعطیل بود منم کلی لیست بلند بالا داشتم که به خیلیاش وقت نشد برسم برناممو اینجا کذاشتم آقای مهرگان البته بهم کفتن که وقت نمیکنید اینایی که گفتید یه ماه زمان میخاد ولی خب سعی کردم اونایی که ارزش داشت برم شما هم سعی کن الویت بندی کنی
وراستی به پیشنهاد آقای مهرگان ما آب انبار سیترین رفتیم تو همون منطقه سلطان احمد بی نطیر بود اصلا هم تو چشم نبود باید سوال میکردین سمت راست مسجد سلطا ن اجمد بود سوال کردیم رفتیم تو همون جا بود عالی بود همسرم کلی لذت برد
من یه روزه کامل از صبح ساعت 10 تا 6 گذاشتم رفتم سلطان اجمد دو تا مسجد تو اون منطقه دیدم سلطان احمد داخلشو دیدم ابا صوقیا داخلش نرفتم از بیرون عکس گرفتم بعد رفتم آب انبار و دیدم اونجام عکس گرفتم با لباس عثمانی بعد پرسون پرسون رفتم کاخه توپکاپی البته من ترکی استانبولی حدی که ارتباط برقرار کنم بلدم البته کلی این کاخ پیاده روی داشت قسمتا ی مختلفش و تا ساغت 6 عصر اونجا بودیم تازه صبجشم رفتیم دلما باعچه رو ببینیم چون نزدیکه کاباتاش بود از اونجا بیایم سلطان اجمد که بسته بود
ما پروازمون اطلس جت بود ولی فک کنم ماهان بهتر باشه البته موقع برگشت از فرودگاه شاتل داشت تا میدون آرژانتین که واسه ما خب بود چون نزدیک به خونمون بود در صورتیکه 65 تومن کرایه فرودگاست حواستون باشه اونجا اعلام میکنن ولی خیلیا جون ترکی بلد نیستند متوجه نمیشن اینش خب بود ولی فکر کنم ماهان بهتر باشه گرچه بعضی از آژانسا قیمته اطلس جتو بالاتر از ماهان میدادن بعضی ها هم قیمتاشون کمتر از ماهان بود جالب بود
یه نفر میگفت اکبیل کارت رو به تعداد افراد بگیرید. چون اگر فاصله زدن هر بار کارت کوتاه نباشه, 1 لیر رو بر میگردونه! اونا میگفتن اواخر سفرشون فهمیدن . ایا همچین چیزی صحت داره؟؟؟
سلام به دوستای عزیز و به خصوص آقای مهرگان که با حوصله و دقت تمام جواب میدن... آقای مهرگان عزیز....من و شوهرم برای بار اول قراره ان شا الله اسفند ماه بریم ترکیه..استانبول...درحد پنج شش روز...ولی هیچی نمیدونیم...یعنی بلیط رو کی بگیریم که برای ما ارزون و مناسب در بیاد..از کجا بگیریم....و چه هتلی رو چطور و کجا رزرو کنیم...از همه بدتر کدوم بازار ها و مناطق دیدنی بریم.... و ما زیاد به شیک بودن هتل اهمیت نمیدیم . حتی سوییت هم باشه خوبه....فقط جای خاب باشه ... چون صبح تا شب قراره بیرون باشیم... میگن یه مواقعی هست که یلیط ارزون میشه...اون مواقع چطور مشخص میشه... ببخششید خیلی سوال کردم...ممنونم که جواب میدین...
بهار جان به چنین مساله ای تا حالا برنخوردم اما یک استانبول کارت برای هر تعداد مسافر کاملا کافیه. رویا جان چقدر سوال پشت سر هم نوشتی؟ برای اسفند ماه شما فقط کافیه 4-5 روز قبل سفرتون به آژانس های مسافرتی زنگ بزنید و یک تور متناسب با بودجتون بگیرید. البته اگر تا قبل 22-23 اسفند میخاید برید. یا اینکه 10 روز تا دو هفته قبل از سفرتون بلیط سیستمی از اطلس جت یا ترکیش یا ماهان رو بخرید که من ترکیش رو پیشنهاد میکنم،بعد هتل رو هم جدا رزرو کنید.. تا قبل از 20 اسفند قیمت بلیط سیستمی هنوز افزایش قیمت پیدا نمیکنه و شما اگر قصد دارید بلیط رو جدا و هتل رو هم جدا بگیرید 2 هفته قبل از تاریخ رفتنتون دنبال بلیط برید.برای رزرو هتل هم به راحتی میشه براتون یک هتل با مشخصاتی که نوشتید رزرو کرد.
...
الان بلیط تکیش چنده ؟؟ من از یه اژانس سوال کردم گفت 890 واسه دی ماه!!! ینی نزدیک دی ماه گرون میشه؟؟؟ اینطوری کع فقط ما باید 1800 پول بلیط بدیم!!! ینی میشه با یه تومن واسه یه هفته اونجا هتل گرفت؟؟؟
2810