2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

ممنون از شرح مطب گردی تون،من اول رفتم سراغ سجاديان که خیلی واسه گوشتی تعریف کردن،اما رفتم خیلی خورد تو ذوقم،واقعا بینی ها جا برا کار بیشتر داشت،بسیار پرورم،یه نمونه دو ماهه هم بود که تیغه ش خیلی پهن بود،یه جوری بودن.مطب فتح سامی هم رفتم،اصلا نمونه نبود گفت چهارشنبه بیا دوباره ویزیت بده تا نمونه ها رو ببینی،به نظرم این کار درستی نیست،و اینکه چن عکس نشونم داد،گفت در حالت بدبینانه اینجوری میشه ،بد نبودن،راستی بهم گفت تزریق واسه گونه انجام بدم،بعدا هم از چن نفر شنیدم حالت نیمه فانتزی درمیاره که من طبیعی دوس دارم،مطب ابیانه که کلا مطبش با اون دو تا فرق میکرد،شلوغ،رایگان ویزیت میکرد.یکی واسه ترمیم اومده بود پیشش.دو تا هم بودن که یه هفته از عملشون گذشته بود،ورم خیلی کم داشتن،تیغه بینی شون صاف و مرتب بود،پایین شون مشکل  خاصی نداشت و البته مدل خاصی هم نداشتن،یکی هم بود،یه ماه عمل کرده بود،خیلی قشنگ بود زیر چسب،که البته بینی خودش فقط یه قوز گفت داشته و یه ذره کوچیک کرده بود دماغشو،و اینکه گفت خیلی به دکتر گفتم تا یه ذره قوس بهش داده .مادرش هم کارمند بیمارستان بود،گفت تو اون بیمارستان که هست،دکتر کلانتری،عمل انجام میدن،و میگفت خیلی طبیعی عمل میکنه و چون دیر وقت میده و ما عجله داشتیم اینجا عمل رو انجام دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کیا ناراضی بودن؟

خب الان حضور ذهن ندااارم اما نقریبا پیش دکترای معروف عمل کردن یه چندتایی پیش دکترمجلسی بودن که اونا میگن حیف پول...ناراضی ان _دکترمحبی_دکترافلاکی و دکترشیروانی و یه چندتا دیکه که الان یادم نیست خواهر خودم پیش گلی عمل کرده

اینا که همشون معروفن

چی بگم والا اینایی که معروف میشن بنظرم بدترم میشن غرورشون زیاد میشه ...من فضای اینستاگرام قبول ندارم احساس میکنم بیشتر کامنتا دروغه که فلانی خوبه.الان پنج ساله میخام عمل کنم هنوز😁کسی ندیدم که واقعا راصی باشه ازدکترش بعد چندسال

خب الان حضور ذهن ندااارم اما نقریبا پیش دکترای معروف عمل کردن یه چندتایی پیش دکترمجلسی بودن که اونا ...

به جز شیروانی بقیه شون ناراضی داشتن تو همین سایت،والا من که بینی مو عمل نکردم،دارم کور میشم،از بس پای اينترنتم،آخه این دفع اومدم تهران،میخوام مطب چن تا دکتر دیگه برم و از بينشون انتخاب  مو بکنم.اتفاقا دکتر بنیادی،فرهنگ،احمدی جز ایستم هستن که اومدم تهران ميرم پيششون.دکتر جسمانی هم جز ليستم بود که خط خورد،از نظر تنفسی مشکل دار داشته.

به جز شیروانی بقیه شون ناراضی داشتن تو همین سایت،والا من که بینی مو عمل نکردم،دارم کور میشم،از بس پا ...

به سلامتی بیای تهران خانم❤حالا هروقت دکترت قطعا انتخاب کردی خووهشا بیا بنویس من هم درجریان باشم

سلام به همگی من تازه عضو شدم دوستان کسی دکتر حمیدرضا مفرد رو میشناسه؟ تهران و کرج مطب دارن

بله .من پیش ایشون عمل کردم و اصلا راضی نیستم مشکل تنفسی ندارم ولی اصلا ظریف کار نمیکنن نوک دماغم شده اندازه چی بگم آخه .دقت کنید تو انتخابتون لطفا

سلام دوست من.چیزی که تو ساینا متوجه شدم دکتر امیری زاد و منافی،کار ه ترمیم شون خوبه،اگه دکتر خودتون ...

سلام عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون . این دکترایی که معرفی کردید کار دکتر دیگه ای رو انجام میدن؟  اطلاع دارین ؟

همون دختر آبانم 🍁😘

دوستان میشه لطفا یه دکتر خوب به منم معرفی کنید کرج یا تهران . منافی و مفرد و اینارو کاراشونو دیدم واقعا خوب نبودن تغیر خاصی نمیدن اصلا میشه معرفی کنید اگه سراغ دارید.  بعد اگه دکتر کاظم زرگری  رو میشناسید راجبش به منم اطلاعات بدین ممنون میشم😚😚😚

همون دختر آبانم 🍁😘
2810