2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015449 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی داری تبلیغ می کنی؟ یکم مشکوکم بهت

نه عزيزم من كجا تبليغ كجا

خودم يكساله دارم دنبال دكتر دكتر ميگردم 

فردام ميرم مطب احمدي ميام بهتون ميگم

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

سلام میخواستم بدونم بینیمو که یه دکتر دیگه عمل کرده الان میتونم پیش یکی دیگه ترمیم کنم؟ دکتری هست که قبول کنه؟ بینیم ضربه خورده شکسته. و اگه دکتری با این شرایط سراغ دارین معرفی کنین کارشم خوب باشه  ممنونم ازتون

همون دختر آبانم 🍁😘
ممنون.معمولا هر پزشکی یه سبک کار داره نمی دونم چرا همه جوره نوشتین    

الان كه به حرف شما فكر ميكنم ميبينم اره واقعا كاراي دكتر هر كدوم يه شكل بود و بيشتر كه فكر ميكنم ميبينم چقدرم به صورتشون ميومد چون قبل عمل همشونو تو اتاق دكتر ديدم

واقعا نميدونم چي بگم كه تبليغ نباشه چون بيني منو كه.طراحي كرد ازش خواستم يه كم قوس بهش بده گفت خوب نميشه وقتي طراحيش كرد ديدم چقد بد شد واقعا ولي يكي از عمل شده ها همون قوسي كه من ميخواستم چهرشو فوق العاده كرده بود كمااينكه من قبل عملشم ديدم

يعني فوق العاده شده بود

اصلا بذارين بگم شبيه اليزابتاي انگليسي شده بود جدا

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سلام میخواستم بدونم بینیمو که یه دکتر دیگه عمل کرده الان میتونم پیش یکی دیگه ترمیم کنم؟ دکتری هست که ...

سلام دوست من.چیزی که تو ساینا متوجه شدم دکتر امیری زاد و منافی،کار ه ترمیم شون خوبه،اگه دکتر خودتون مورد اعتمادتون نیست،می تونین به اینا سر بزنين

2810