2777
2789
عنوان

حق دارم ازش متنفر باشم یا نه

105 بازدید | 9 پست

از مادرم متنفرم یکساله پاش مشکل داره با واکر راه میره من دانشگاهمو ول کردم از اون نگه داری کنم ولی اون مرتب بهم فحش میده نفرینم میکنه نمکدون میشکنه تو اتاقم گذاشتم رو تختم بخابه خودمو از اتاقم میندازه بیرون من رو موکت میخابم هیچ هم آرامش ندارم چون تو اتاقم هست نباید آرایش کنم حموم برم چون مرتب میگه به چه علت حموم رفتی یا تو نباید خوش گذرونی کنی و به خودت برسی سرما خوردم میگه تو خوشگذرونی کردی کار نکردی شبا بیدار بودی بپای خوشگذرونی نمیدونم کی از درد سرما خوردگی میتونه خوش باشه من از درد بیدار بودم مرتب انواع شکنجه های روانی روم اعمال میکنه ک ثابت کنه که تو هیچی نیستی دو تا مغازه داریم اینقدر دلبسته به پوله نمیذاره من تو یکیش کار کنم حمایتت نمیکنم اولا وقتی دانشجو بودم هر هفته میومد دانشگاه من که یعنی دوست پسرش رو ببینه میومد ابرو منو می‌برد میگفت دخترم کجاست نیستش گوشیش رو جواب نمیده خوابگاه هم نیست دخترم بدون اطلاع من کجا میره حالا من سر کلاس بودم اینجوری میکرد کاری بام کرد دیگه این حراستی ها مرتب زیر نظرم داشتن و به مانتو و رنگ لباس .... همش گیر میدادن یا دوستام بهم بی احترامی میکردن چون مادرم می‌کشید میومد جلو در خوابگاه هعییی یکاری کرد نامزدم رو رد کنم در حالی که یکماه مونده بود به ازدواجم حالا مرتب میگه ه ر زه کسی تو رو نمیخاد تو هر زه ای وقتی بیرون بری میری ه ر زگیل و خوشگذرونی ..... هر روز از ۲۴ ساعت من کاملا فحش میخورم از خانوم یک خواهر دارم مفت به یکی با مهریه کم شوهر کرد شش ماهه الان خونه خودمون هست دق شوهرشو اونم سر من خالی میکنه و با مادرم همدست هست کاری بام کردن دستام میلرزه مدام تو فکر خودکشی ام دوست دارم یا خودمو بکشم یا فرار کنم بنظرتون چیکار کنم ازین حجم مشکلات

کاش بجای تنفر و عذاب دادن خودت میبردیش مشاوره، شاید افسردگی داره و اینطوری داره خشمش از خونه نشینی رو بروز میده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پدرت در قید حیاته، باهاش در میون بذار، وقتی قدرشناس نیست فداکاری نکن فقط کارای روتین و انجام بده، باهاش کل کل نکن، فکر کن اصلا نمیشنوی، میدونم سخته ولی مجبوری تحمل کنی تا یه روزی مستقل بشي 

کاش بجای تنفر و عذاب دادن خودت میبردیش مشاوره، شاید افسردگی داره و اینطوری داره خشمش از خونه نشینی ر ...

مادرم بشدت مشکل روانی داشت از اول یکاری بام کرد و مدام آزار روانیم میداد یکبار تا شش ماه غذا نخوردم ۳۰ کیلو کم کردم همش میگم کاش اون موقع مرده بودم حداقل تو کثافت و بدبختی نبودم خواهر و مادرم دو تا با هم هر روز آزار روانیم میدن تحقیرم میکنن خواهر بیشعورم بدون عروسی و مهریه درست شوهر کرد ولی شوهرش پای مادرمو شکوند و اون باز هم با پسره بود و بعد پسره انداختش بیرون الانم داغ همونو داره میگه شوهرمو میخام رو من خالیش میکنه

مادرم بشدت مشکل روانی داشت از اول یکاری بام کرد و مدام آزار روانیم میداد یکبار تا شش ماه غذا نخوردم ...

چند سالته؟ داداش نداری؟ عمویی، دایی ،کسی که بتونه کمکت کنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چند سالته؟ داداش نداری؟ عمویی، دایی ،کسی که بتونه کمکت کنه

دو تا دختریم ۲۸ سالمه کسی رو ندارم متاسفانه من از بچگی مشکل اعتماد بنفس داشتم و حملات پانیک ولی اونا مسخره میکردن وقتی بم حمله عصبی دست می‌داد تا حالا نشده ببینم مرده و زنده بودنم براشون فرق داره خواهرم تو اتاق جدا هست دست به سیاه سفید نمیزنه مادرم گلایه داره چرا من بیشتر کار نمیکنم

دو تا دختریم ۲۸ سالمه کسی رو ندارم متاسفانه من از بچگی مشکل اعتماد بنفس داشتم و حملات پانیک ولی اونا ...

عزیز من پس خودت برو مشاوره. به خودت برس، حیف جوونیت، این غم و غصه که از پا میندازه تو رو