2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

"هستس" جان ممنون از جوابت. راستش خواهر خودم هم با حاتمی عمل کرده و واقعا خوبه از هر نظر.. اما من یکم وسواسی ام.. میترسم به خوش شانسیه خواهرم نباشمو خوب نشه .. واسه همین با کلانتر هم ویزیت شدم اما هنوز به مجید حاتمی هم فکر میکنم. فقط نمیدونم چرا حرفی ازش نیست تو این فضاها؟!
امروز زنگ زدم مطب کلانتر هرمزی وقت عمل بگیرم بعد از یک ساعت گفت دکتر گفت 2.3هفته دیگه زنگ بزن....:(((( چه کنم حالا..فکر کنم میره واسه سال بعد
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سلام دوست جونااااا سارا جان سپیده جان ممنونم از راهنمایی خوب و مفیدتون....من تو سایت سجادیان رفتم و نمونه کارشو دیدم...خوب و تمیز کار کرده بود ولی یمقدار فکر میکنم جمع جور نمیکنه....ولی خب درنظر دارم حتما مطبش برم. سپیده جان تو مطب دکتر محبوبی راد بینی گوشتی دیدی که عمل کرده باشن و خوبب شده باشن و راضی باشن سپیده عزیزم دکار محبوبی راد گزینه خوبی واسه بینی گوشتی؟؟؟؟نظر شما چیه؟؟؟؟
ماری جون نمیشه گفت دقیقا مثل شاکردوست شه و...چون خیلی چیزا سر عمل مشخص میشه...بینی شاکر دوست هم مجلسی عمل کرده ولی تا اونجا ک من یادمه خیلی کوچیک نمیکنه مجلسی...بنظرم نحوه ی انتخابتو تغییر بدی بهتر ب نتیجه میرسی مثلا ببین چ فاکتورایی تو بینی شاکردوست هست ک شما خوشتون میاد و آیا واقعا بینی فعلی شما جوری هست ک بشه اون مواردو روش پیاده کرد؟(واقع بین تصمیم بگیرید)در نهایت هم ببینید سبک کدوم پزشکا ب سلیقه شما نزدیکتر و با رفتن ب مطبشون انتخاب کنید ن النا جون NINIZZ همونجوریه.....ی فرآیندیه برا ی خودش
...
سلام ،مبارکه همه بجهایی که عمل کردن. بچه ها اینجا یه مقداری از رونق افتاده .،نمیدونم بخاطر این گروهیه که تو اینستاگرام تشکیل و شده و خیلی پر رونقه یا نه.به هر صورت به نظرم خاستین اونجا هم خوبه،اسم گروهش هستbinikadeh چند تا دکتر هم اینستا دارن مثل drfarshidmahboubi وdramirsajadianوحسنانیو چند تا دیگه.به نظرم اینستا هم خوبه
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
اون پیج بینی کده که متاسفانه یه ادمین بی ادب و جهت گیر داره فقطم به محبوبی راد توهین میکنه و چهار دکتر که خودش به هر دلیلی خوشش میاد مانور میده............ بهتره تو اینجوری چیزا آدم اصن اینجوری در مسیر سلیقه ی کسی قرار نگیره مستقیما همون پیج دکترا بره آدم بهتره که همینطور که دوستمون گفتن دکتر محبوبی راد و سجادیان و حسنانی همه اینستاگرام دارن ... اینستاءِ دکتر محبوبی راد: Instagram.com/farshidmahboubirad ماری جون من عکس بینیت رو دیدم واسه همین چون بینیت نوکش افتاده نیست گفتم می ترسم فرشید محبوبی راد بینیت رو سر بالا کنه من نمونه گوشی هم ازش دیدم ولی اینکه تا چه حدی مطلوبه نمیدونم اگر حوصله کنی و خودت بری همین پیج اینستاگرام و که لینکش و گذاشتم باز کنی ببینی بهتر دستت میاد ( همین لینک و از طریق کامپیوتر میتونی باز کنی نیاز نیست حتما تو موبایل باشه و اکانت داشته باشی )
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
خاطره جون دقیقا منم مثل تو حس میکنم چسب پایین و دوس دارم شل تر بزنم که بینیم بیاد پایین! ولی همه میگن چون خود به خود بعد از چسب میاد پایین اصلا اینکارو نکنم که فرمی که دکتر میخواد خراب نشه... به نظر منم یه کم الان غیر طبیعی ِ بینیم....... ولی چه کنم که به قول شما باید به دکتر اعتماد کرد...................
حالا که تو این سبکا سوال کردین منم یه سوال بپرسم من خیلی برام تیغه ی بینی مهم بود یعنی دلم میخواست تیغه بینی از بالا محسوس صااااف باشه تا پاییم یکسره این و که با دکتر مطرح کردم گفت بهت قول نمیدم چون ممکنه بینیت و باز کنم ببینم که اگر اونجوری عمل کنم راه تنفسیت تنگ میشه ولی اگر جا داشته باشه چشم ... خلاصه الان ما عمل کردیم نمیدونم ورمه یا چی ولی بینیم یکسره نیست تیغه اش بالا باریک میاد کم کم تا پااین باز میشه... حالا نمیدونم این سبک ِ عمله و همونیه که گفت قولش و نمیده یا اینکه الان نوک بینیم اطرافش ورمه و تیغه حالت اصلیش معلوم نیست؟... ورم تیغه بینیم که از بالا تاپایین بود تا حد زیادی خوابیده قوس بینیم از نیم رخ مشکص شده الان ولی باز از روبرو نماش چنگی به دل نمیزنه.......... مخصوصا بدون چسب :| دارم فک میکنم 40 روز دیگه من روم میشه بدون چسب تو جامعه حاضر بشم یا نه :))
2810