2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
سپیده ی نازنین ازت ممنونم که مثل سابق میای و اینجارو ترک نکردی عزیز دلم. بینیت هم محشر شده. اصلاااا یک اپسیلون بد به اون دل مهربونت راه نده دیگه خودت که واقفی به این داستان ورم...در ثانی من و شما بینی گوگولی مگولی دوس داشتیم من اگه طبیعی بخوام که مال خودم طبیعیه....خیلی خوشحال شدم روی ماهت رو دیدم ...مهربونی و صداقت از صورتت تراوش میکنه من که خیلی بیشتر دوستادارت شدم خانوم خانوما. بازم مرسی که میای اینجااااااا....بینیتم خداوکیلی بدون ذره ای رودرواسی میگم عالی شده...وایسا حالا ببین چقد نازترم میشه
یا اباالفضل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

النا جان در مورد دکتر مفرد توی کرج سوال کرده بودی : من یک بار مطب مفرد رفتم برای دیدن نمونه، مطبش خیلی شلوغ بود هم ترمیمی بود هم عمل اولی، من خودم کارش رو نپسندیدم ولی تمام اینها سلیقه ایه و ممکنه هر کی یه جوری خوشش بیاد، به نظر من یه سر برو مطبش و نمونه هاش رو ببین ، همون جلسه اول دستت میاد، عملهاش مشکلی نداشتا و خیلی ها هم برای ترمیم پیشش اومده بودند و خیلی هم راضی بودند، عمل اولی ها هم خیلیا راضی بودند، ولی من خودم مدل کارش رو نپسندیدم. امیدوارم کمکت کرده باشم.
اسفند ماه - بشارتی
مامان آدرین عزیزم من کنار بینیم اندازه 12 میلیمتر کاملا باز شده جاشم الان واضح ِ واضح ِ البته من برای خودم اصلا مهم نیست زیاد که جاشم بمونه مشکلی باهاش ندارم ولی دکتر بی نهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایت ظریف بخیه زده بود برام اگرم جاش بمونه یا خوب جوش نخورده باشه تقصیر عطسه های بعد عمل خودم بوده ولی کلا دکتر محبوبی بینی رو کامل باز میکنه من شناختی رو دکتر ملکان ندارم ولی یه چیزی که تو عمل خودم الان برام اتفاق افتاده اینه که نسب به خیلی کسایی که شنیده بودم داخل بینی احساس درد و سوزش بعد از عمل داشتن من از داخل بینیم خیلی تمیز و بدون زخم ِ امروزم راه نفسم تا حدودی باز شده و بویاییم هم برگشته ولی خب بازم سلیقه ای ِ :* باید سبک محبوبی راد و حتما بپسندی که بری سمتش چون طبیعیهاشم واقعا معلومه عملیه
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
الان مشکل اصلی من اینه که هر دکتری که رفتم گفتن کنار بینی احتمالا بخیه می خوره و من نمی خوام چون ممکن که گوشت اضافه بیارم به خاطر پوستم ولی فقط افلاکی بهم گفت نمی خواد احساس کردم ملکان حرفش درستتر بوده همین
من مطبش رفتم هیچ کس تو مطب نبود حتی یه نفر مشاوره رایگان بود... خود دکتر یه سری عکس از کاراش تو لپ تاپش نشونم داد که اصلا خوشم نیومد ... ملکان راد فوق تخصص جراحی پلاستیکه بیشترین دلیلی که باعث شد ردش کنم همین بود چون ترجیح می دادم دکترم گوش و حلق و بینی باشه
2810