2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
به نظر مردانى بگیر نگیر داره ، دوستم ده سال پیش باهاش عمل کرده ، بینیش خوبه اما تنفسش صدا میده و گاهى از دهن نفس میکشه ، به خصوص موقع غذا خوردن فس فس میکنه ، اما میگه کل فامیلشون با مردانى عملیدن و همه خوب شدن ، البته شاید الان شما بینى دوستم رو ببینید ملى ایراد بگیرین اما بعد ده سال نوکش نیومده پایین و بینى محکمى به نظر میاد کوچولو وظبیعیه اما یه قوز کوچیک هم داره
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
معصومه جون بچه ها میگن مردانی کار خراب داره بیشتر دوس دارم با فدایی بعملم ولی فدایی هم زیاد کسی ازش نمیدونه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره معصومه جون اوخیییییی الهی ایشاالله ک بهترم بشی عزیزم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها سوراخای بینی من هنوز نامتقارن هستش یعنی از روز اول عمل نامتقارن بود ولی نسبت به اون موقع خیلی بهتر شده الان 45 روز عمل کردم به نظرتون باز تغییر میکنه؟ یعنی بهتر میشه یا همین میمونه؟؟ انگار پوست بینیم شل وله، صاف صوف میشه؟ کسی مثل من بوده؟ :-(
معصومه شاید وسواسی شدی و زیادی داری ب بینیت گیر میدی ؟ من ک شکل ظاهریه بینیتو دوس میدارم ولی دیگه از سفت بودن نوکش اطلاعی ندارم
پریسان خیلی خوب شده بینی ات مبارکت باشه عزیزم فقط میشه بگی سایز بینی ات همینه که تو عکسه؟ منظورم اینه که کوچیکتر از این عکس نیست ؟ مشکل تنفسی نداری؟ سوراخاش تا به تا نیست؟
دکتر کلانتر 6 آذر
2810