2777
2789
عنوان

چرخ جهان هستی

45 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

میدونید باید مواظب تک تک کلماتی ک نسبت به خودمون یا دیگران از دهنمون در میاد باشیم؟

هر وقت قضاوت کنیم جهان مارو توی جایگاه طرف میشونه تا درسمون بده 

هر وقت مسخره کنیم همون بلا بسرمون میاد که فروتن بشیم 

هر وقت عجولییم  خدا کسانی یا چیزایی رو سر راهمون میزاره ک فشار بیارن بهمون اذیت شیم تا صبور شیم 

هر وقت نسبت به خودمون حرف بدی میزنیم خیلی زود جهان اونو اجرا میکنه 

تمام اینها بهم ثابت شده 

دل کسیو نشکنید قضاوت و مسخره نکنید و صبور باشید.

به درختها و گل ها و فضای سبز گیاهان آسیب نزنید‌

به حیوانات و تمام موجودات زنده آسیب نزنید 

به انسان ها روحی و مادی آسیب نزنید 

تمام اینها کارما دارن و جهان هستی سازماندهیشون میکنه و رهبر این سازمان خالق یگانه بزرگ هست. 

بله عزیزم واقعا موافقم ...تک تک کارهامون به خودمون برمی گرده ...جهان بازتاب اعمال ماست ...

و اگر به این درک برسیم توی زندگی مون با همنوع و حیوان و گیاه و طبیعت خیلی خیلی زیباتر عمل می کنیم  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش تک تک اینا برا همه آدما صدق میکرد😔 مثلا کاش برا امثال شوهر منم همین بود دل منو بارها شکست با کاراش و حرفاش تحقیرم کرد عاشقش بودم اما اون فقط با زندگیم بازی کرد دوسم نداشت و نداره بهم گفت بچه بیار آوردم گفتم شاید درست شه همش از بچه حرف میزد بچه آوردم بدتر شد الان بازم همونه خیانت هم می‌کنه پس کی باید منتظر باشم ک خدا یا چرخ فلک همین کارایی ک بامن کرد باهاش بکنه؟

اما من همیشه ته دلم میگه خدا ی روز تقاص منو میگیره همش امید دارم با اینکه خیلیارو دیدم مجازات نشدن و موفق تر و خوشحال تر زندگی کردن با وجود بد بودنشون اما من دلم روشنه 💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کاش تک تک اینا برا همه آدما صدق میکرد😔 مثلا کاش برا امثال شوهر منم همین بود دل منو بارها شکست با کا ...

من واقعا به تاوان و‌کارما اعتقاد دارم ...بین اطرافیانم بوده مورد شبیه به شما یکیشون با ماشین تصادف کرد پاشو از دست داد یکیشون هم ایست قلبی در سن میانسالی ...برای مردم کسی و معلول شدنش خوشحال نمیشم اما این ها حقشون بود .

من واقعا به تاوان و‌کارما اعتقاد دارم ...بین اطرافیانم بوده مورد شبیه به شما یکیشون با ماشین تصادف ک ...

میدونی من از خدا چی میخوام؟ باور کن نمیخوام هیچ اتفاق بدی براش بیوفته مثه تصادف و اینا چون تهش باز میوفته گردن من چون پدر دخترمه، فقط از خدا می‌خوام ی زمانی ی اتفاقی براش بیوفته ک از اون هرزه هایی ک بمن ترجیح میده ی آسیب جدی ببینه جوری ک شرش دامن منو بچمو نگیره

و اینکه از خدا می‌خوام زمانی مهر من ب دلش بیوفته ک دیگه من ازش خوشم نیاد شبو روز آویزون من باشه اما من دیگه نخوامش و این بنظرم بدترین تنبیه براش خواهد بود امیدوارم ی بلایی سرش بیاد دیگه نتونه رابطه جنسی داشته باشه با هیچکس 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پس چرا هر چی بدتر باشی بیشتر قدرت داری اینا هم فقط یه مشت حرفه به نظرم که چون انسان دوست داره اینجوری باشه از خودش درآورده وگرنه مثال نقض واسه رد کردنش زیاده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دقیقا همه ش درسته . ولی ما خیلی دیر حقیقت رو درک میکنیم . این حرف ها رو به موقع گفتی پون داستم به یه چیزایی فکر میکردم که ذهنم آروم نبود ولی با این حرف ها آروم شد . هر اتفاق در ظاهر بدی هم که بیوفته حتما خدا میخواد به نفع ما کاری کنه .