2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 39 پست
بدرکککککک گمشن لیاقت نداشتن برین بهشون محترماااااانه از همههههه جا هم بلاکشون کن راه ارتباطی نداشته ...

اره خیلی دهن بینه انگار اراده اش و تصمیم اش با خانواده اش هس 

گفتم از آه قلب شکسته ام نمیترسین گفتن نه گفتم باشه😔💔

یه روز قدرتو میدونه که دیگه خعیلی دیره بذار برای همیشه تو حسرتت بسوزهخانوادش از حسادت به تحصیلات و ز ...

اره همه میگن😭 ولی چرا جدا کردن اخه مگه چی کار کردم واسشون 

گناه نبودم با جوونیم احساساتم ابروم بازی کردن یه دختری بودم 

هر ماه خواستگار داشتم همه را رد کردم تا اینکه با این اقا همسرم اشنا شدم عاشقش شدم یدفعه ترکم کرد حیف به خودم 

الان هم نه جلو میاد طلاق بده نه اشتی میکنه 

خب چرا اذیت میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزدلم همچنین شماااااا ✨️🩵

مرسی که به حرف های دلم گوش کردی خیلی دلم پره از غصه میمیرم 

الهی خدا صد برابر ارزوهای که واسم کردی را به زندگی خودت برگردونه

مهربونم

مرسی که به حرف های دلم گوش کردی خیلی دلم پره از غصه میمیرم الهی خدا صد برابر ارزوهای که واسم کردی را ...

عزیزدلمی

غصه نخور خودتو مشغول کن این روزا میگذره گلم

خدا جوری خوشبختت میکنه که این روزای تلخ از یادت بره 

🩵✨️🩵🩵

اره خیلی دهن بینه انگار اراده اش و تصمیم اش با خانواده اش هس گفتم از آه قلب شکسته ام نمیترسین گفتن ن ...

خودت رفتارت باهاش چطور بود کتکش نمیزدی توقعت بالا نبود ؟ سر عید قربون گوسفند نمیخواستی گلم؟

مامان يه گل پسر ۵ ساله🥰
خودت رفتارت باهاش چطور بود کتکش نمیزدی توقعت بالا نبود ؟ سر عید قربون گوسفند نمیخواستی گلم؟

چرا کتکش بزنم مگه کدوم زن همسرشو جرئت میکنه کتک بزنه منم بزنم . تو عید قربان گوسفند نیاوردن یه تیکه گوشت اوردن اونم نصفشو دادیم به خودشون من توقع ام بالا نبود فقط یه خوشبختی و زندگی ساده میخواستم اتفاقا اونقدر چشم سیر بودم هیچی نخواستم که خدا و همه اقوام شاهد هستن باعث شد از مهربونیم و کم توقع بودنم سو استفاده کنن

چرا کتکش بزنم مگه کدوم زن همسرشو جرئت میکنه کتک بزنه منم بزنم . تو عید قربان گوسفند نیاوردن یه تیکه ...

تعریفت  از زندگی ساده و خوشبختی چیه؟وقتی پسری که خودت میگی عاشقت بود عروسی رو بهم بزنه یعنی خودت مشکل داشتی و رفتار درست نداشتی اشکالت اینه که فکر میکنی دوره ی عقد و ازدواج مثل دوران دوستی هست و تو فقط با خود پسر طرفی 

خب عزیزم اگر اینقدر دوسش داری و زندگی ساده و خوشبختی میخوای برو باهاش زندگیتو شروع کن تو یه اتاق

مامان يه گل پسر ۵ ساله🥰
تعریفت از زندگی ساده و خوشبختی چیه؟وقتی پسری که خودت میگی عاشقت بود عروسی رو بهم بزنه یعنی خودت مشک ...

عزیزم ما ۳ سال دوست بودیم هم دبگرو دوست داشتیم 

با عشق و‌عاشقی انتخاب هم بودیم ولی همسرم تغییر کرد بعدیک و نیم سال نامزدی اصلا بحث کوچیک هم نداشتیم به خاطر تحت فشار خانواده اش عوض شد که مامانش با مامانم دعوا کردن 

من صد دفعه با زبون خودم گفتم راضی هستم تو یه اتاق هم باشه باهات زندگی کنم خودشون منو طلاق میدن کاش قضاوت نکنید 

بدونید چه غصه هایی کشیدم چقدر ناحق اذیتم کردن چقد تهمت هایی زدن چقد و چقد نمک ناشناس بودن امیدوارم حتی برای تزدیک هاتون نبینید این زجر هایی که من کشیدم 

اره منم به پسر گفتم من با خودت طرفم نه تو با خانواده ی من زندگی میکنی نه من با خانواده تو ما دوتا هستیم ولی خانواده اش نمیزارن شاید هم عاشق واقعی نبوده من فک کردم سالها عاشقمه نمی دونم 

ولی خیلی خیلی خیلی ناحق اذیتم کردن که خدا قاضی هس دیده 😔🙏🏻