2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست
نه من فقط میخوام از کاخ آرزوها یه کم بیارمت پایین با هم دور بزنیم! البته شامانا هنوز همون بالاست ;))
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مماخ خوبچل می خواااااااااااام من چرا انتظارمو بیارم پایییییییییین؟?دکترا خودشونو ببرن بالامالاهاااااااااا واللللللللا!!!!!!!!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
وای بچه ها امروز یه نمونه خوب دیدم از فرزام. ما نفهمیدیم این فرزام چیکاره بیده خیلی خوب بود مماخ دختره
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسی بچه ها اخه من دوستم رفته بود پیش کوهستانی دماغشم همچین خوب نیست بهش گفته بود عمل نکن.پانشم اینهمه راه برم بگه عمل نکن کشتمشا بعد یه چیز دیگه الان دقیقا از کجا میفهمید یه بینی پرکاره یا کم کار؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
مثلا من پیش دکتر شمس که رفتم انگار از دماغم خوشش اومد گفت اهان به این میگن استخونی کاری نداره دماغت خیلی هم خوب میشه ولی اصلا نگفت چیکار میکنه فقط گفت عمل باز انجام میدم برای تو .اخه دوستمو بسته عمل کرده الان این یعنی کم کاره؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
منم ی کار از فرزام دیدم خوشگل بود ولی وقتی خواستم ازش اطلاعات بگیرم انگار همش میخواست بپیچونه ولی راضی بود ی کارم از مردانی ک جفت بینیه جمره بود و ی کارم از فدایی ک فوق العاده بود بینیش از همه طرف رخ و سه رخ و تمام رخ هردوشونم خیلییییییی راضی بودن ی کارم از کامیابی دیدم ک اونم خوب بود و گفت کل خونوادشون با کامیابی عملیدن و گف خودشم اول میخواسته با سامی بعمله و بعدش ک چندبار رفته مطبش پشیمون شده همی اینایی ک دیدم خیلی خوب بودن ولی اونی ک از فدایی دیدم وااااااااااقعا پرفکت بود ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم نمیدونم چرا
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
خیلى خوشحالم ،امروز قوز بینیم رفت ، یه کم دیگه ورمهام کم شه واستون عکس میذارم شکلات که میخاد با برزنجى عمل کنه ، اگه شایان باشى که ،بلوز شلوار میپوشى اما یه کم توریه :)
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
2810