2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
این همه اسپمممم !!!!! پاکشون کنین خواهشاااا
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود بر همه دوستان عزیزی که دیشب تا حالا لطف کردین و کلی حرف زدین لطفا حرف هایی که سودی برای بقیه نداره و الکی حجم تاپیک رو گزفته پاک کنید ای کاش شماها که اینقدر حرف داشتید یه تاپیک جداگونه میزدین فکر کنم دور از انصاف باشه کسیکه به تازگی به تاپیک ما میاد بخواد این همه صفحه رو بدون هیچ اطلاعات مفیدی رد کنه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
شامانا و سمانه جون ممنون به خاطر جوابهاتون به یزدانفر هم فک میکردم اما مثل اینکه کلا پره ها رو دست نمیزنه منصرف شدم اخه پره های بینی من باید جمع بشه کاش ادم از کار یه دکتر 100% مطمءن بود و با خیال راحت خودشو دستش میسپارد
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
بنده به شخصه بابت اسپم های تولید شده دیشب از همه اعضای تاپیک علی الخصوص مانی معذرت میخوام، من همه اسپم هامو پاک مردم... امیدوارم بقیه دوستان هم زحمت پاک کردن اسپم ها رو بکشن تا تاپیک به روال خودش برگرده...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
آقای ببخشید بالاخره دکترتونو انتخاب کردی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر، نه هنوز من همون لیستمو دارم تا بیام ایران و سریع یه مطب گردی کنم و یکیشونو انتخاب کنم، امیدوارم فقط برسم مطب گردی کنم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
گوگولی به نظر من ارتفاعش زیاده...سایت چرا اینجوریه یه پست مینویسی سه بار میزنه، پاکم نمیشه کرد.
گوگولی بنظر منم درازه یکم . تیغه که تو عکس بنظرم باریک و خوبه. همه چی خوبه فقط ارتفاعش زیاده یکم
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
اقای ببخشید ممنونم ازتون و امیدوارم سایر دوستان هم این موضوع رو با توجه به شخصیتی که دارن بفهمن و درک کنن که هر کسی میاد اینجا قطعا با کلی استرس و نگرانی میاد امیدوارم توی انتخاب دکتر موفق باشید سایر افراد هم پاک کنن که من دونه دونه اسم نبرم که یه وقت ناراحتی پیش بیاد شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810