2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

googooli: من یه نکته کلی بگم بعد جواب شما رو میدم متاسفانه یه اتفاقی که توی مطب دکترها میفته طراحی بینی از نیم رخ هستش و کلا دیدن عکس های نیم رخی که ارائه میشه عکس نیم رخ شاید به تنهایی زیبا باشه اما مسئله اینجاست شما اکثر مواقع با آدمها تمام رخ هستید و صحبت می کنید :) زیبایی بینی با چونه ، گونه ، پیشانی و فرم کلی صورت در ارتباط هستش و کلا تناسب بینی با این اجزا هستش که وجود حس زیبایی شناسی یه دکتر رو تایید و یا رد میکنه اما در مورد عکس به نظر من بینی قشنگی از نیم رخ هستش به یه دلایلی میشه گفت ارتفاعش زیاده به یه دلایلی نه لزوما ارتفاع زیاد دلیلی بر زشت بودن بینی نیست چون در بعضی صورت ها ارتفاع کم باعث میشه صورت طرف خیلی صاف به نظر بیاد و کلا فرم زیبایی نداره ولی با کیفیت پایین عکس به نظر میاد بینی طبیعیه یعنی قوس خاصی نداره و اگر عمل باز داشته جای بخیش تمیز هستش
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
احمدی یا خاص احمدی؟ :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
googooli: حقیقتش اسمش رو شنیدم و شایدم از بچه های تاپیک 2 نفر باهاش عمل کردن ولی متاسفانه ذهنم یاری نمیکنه :| اگر توی سرچ ها پیدا کردم و یادم اومد حتما بهت اطلاع میدم
اقای مانی ممکنه منم راهنمایی کنید من یه بچه کوچیک و بدقلق دارم و امکان مطب گردی برام وجود نداره خیلی خودمو بکشم شاید یک یا دو تا مطب با بدبختی بتونم برم یه ساعت بشینم بینیم استخوانیه و انحراف داره یعنی ظاهرش کاملا کجه میخوام بینیم طبیعی عمل شه و انحرافش کامل از بین بره خیلی میترسم از اینکه بعد از عمل بازم بینیم کج باشه و سوراخهای بینیم تا به تا باشه هزینه عمل هم برام مهم نیست شما کی رو معرفی میکنید
تا خدا هست دگر غصه چرا؟؟؟؟
خانوم حسنا درود :) میتونم بپرسم بچتون چند وقتشه؟
خانوم حسنا تا زمانی که بچتون از شیر مادر تغذیه میکنه ترجیح بر این هستش که عمل نکنید چون اثرات سوءیی داره لطفا هزینه ای که میخواین انجام بدین رو بفرمائید سبکی که دوست دارید کلا دکتر خاصی مد نظرتون هست یا نه
2810