2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
من از کارای برزنجی
مریم ف رو از نزدیک دیدم که اینجا هم عکس گذاشته بود. به نظرم بی ایراد و خیلی طبیعی بود. البته اصلا قلمی و ظریف نبودا. ولی به صورتش میومد.

یکی دیگه رو هم دیدم 6 ماهه که انگار فقط قوزشو برداشته بود ولی پرهاش خیلی کشیده بود و وقتی می خندید بینیش می افتاد. ینی یه ایرادایی داشت ولی اصلا معلوم نبود عملیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییییی چقدر خوبه 13کاربر هستن من این سوالمم بپرسم توروخدااااا ای بچه هاجونییییییییییی جواب بدین آبا کسایی اینجا هستن که قبل عمل بصورت مادرزادی یه هاله گودرغتگی وسیاهی دورچشمشون باشههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آیا با عمل بینی این وضعیت تشدید میشههههههههه//راستش این خیلی واسه من مهمه آخه من همیشه این گودیو دارم که بعضی زمانا مثل مریضیو....تشدیدمیشهههه م......بعضیارو دیدم که با عمل لنگاربدتر شدههه طوری که با اینکه بینی زیبا شده اما انقدر اون گودی جلب توجه میکنه که زیباییو گرفته میخام ببینم واسه کسی هست این اتغاق افتاده؟//
لیلی جون من یه ساله عمل کردم
بعد عمل خوب بود ، راحت به هوش اومدم و فقط به اطرافیانم نگاه میکردم
نمیتونستم چیزی بگم دلم میخواست با مامانم حرف بزنم اما نمیتونستم یه جورایی بودم انگار تو یه عالم دیگه ای بودم
فقط دکترو دیدم که با مامانم صحبت میکنه
بعدا مامانم گفت دکتر بهش گفته که از عملم راضی بوده و داشته واسم دارو تجویز میکرده
خیلی خوبه روز عمل اصلا نگران نباش
سامی اصلا مثل هم نبود بینیاش .بعضیا خیلی ظریف وکمی سربالا بودن بعضیا صاف بودو توپول تر.به من گفت اصلا سربالا نمیشه خیلی بد میشی ..خودمم هم میدونستم

سامی عملای قدیمی فرهنگ قشنگ نیستن .اما جدیداش خوبن ..سبکشو عوض کرده اما طبیعیه کارش....
سامی تو که این همه رفتی اینم برو مشاورش هم رایگانه...به رفتنش میارزه .ایرادا رو کامل میگه ودونه دونه میگه چی رفع میشه چی نمیشه .چه کارایی میکنه رو بینیت
.
2810