2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
لی لی منم دارم . دکتر سامی گفت بخاطر آلرژی هستش . آلرژی هم ارثیه . خوووب نمیشه هیچوقت اما بهتر میشه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یکی منم راهنمایی کنه .من انحراف داخلی دارم و هم ظاهری ولی بینیم نصگوشته و استخونیه به نظرتون با یحیوی عمل کنم انحرافم خوب میشه؟
تنهایی با ارزشه .....چون خالی از انسانهای بی ارزشه.
مینا جون
من منتظر نتیجه مشاوره و مطب گردی فرهنگ هستم.شب زود بیا بهمون خبر بده.
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
لی لی نه . بدتر نشدم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
لی لی من چون بینیم قوز داشت قبل عمل انگار زیر چشمام گود و تیره بود بعد عمل خیلی بهتر شد کاش یه عکس میذاشتی بچه ها راهنماییت میکردن ، اگه خواستی بگو من عکس چشمامو واست بفرستم ببین منظورت همینه یا نه
ولی منکه حالت چشمام خیلی بهتر شد ، من فکر میکنم قوز روی حالت چشما تاثیر داره
نادایا جون من دختر همسایمون با دینی عمل کرده اول که عمل کرده بود تا ماه اول خوب بود ولی بعد که ورم بینیش خوابید دید پره هاش خیلی بازه بعد بالای بینیشم خیلی باریک کرده وقتی رفت پیش دکتر گفته صبر کن تا یه سال بشه بعد اگه خواستی دوباره ترمیم کن...
تنهایی با ارزشه .....چون خالی از انسانهای بی ارزشه.
سلام m&m خوبی

به سلامتی . ایشااله بینیت همونی که می خوای بشه. دکتر خوبی رو انتخاب کردی. من هم نظرم رو برزنجی مثبته ولی همسرم هنوز اکی نکرده. منتظر نتیجه کارت هستم. عکس قبل عمل اینجا نزاشتی؟
2810