2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسا جان دختر خالم که پیش حق شناس عمل کرده بود،طبق گفته خودش: به دکتر نظر بدی میگه من خودم بهتر میدونم چی به صورتت میاد و اگه بخوایی تخفیف هم بگیری میگه مجبور نیستید اینجا عمل کنید اگه بینی خیلی فانتزی دوست داری گزینه ی خوبیه واست ولی نسبت به قیمتش اصلاااااااااااااااااااا ارزش نداره البته این ننظر منه
خواستم از نی نی سایت به خاطر تمام کمکهایی که به من کرد تشکر کنم ، دوستای عزیزم که جوابمو دادن ، بانو منیر گل ، بانو منیر یادته چقد دنبال دکتر بودم ، خلاصه بگم بچه ها عمل بینی اصلا درد نداره ، یعنی اصلا هیچی نمیفهمی ، میری توو اتاق عمل ، بعدش چشمتو باز میکنی توو بخشی، یعنی اصلناااااااااااااا ، فقط باید تحمل و صبر زیادی داشته باشید ،
بانو منیر جون ممنون ازتون. میرم کارهاشون رو میبینم. پادما جونم ممنون.مرسی که توضیح دادی.من خیییلی فانتزی دوست ندارم.من نمیدونم این دکترها این همه پول میگیرن، چرا اینقدر بد اخلاقن؟؟؟ چرا نمیشه باهاشون حرف زد؟؟؟؟!!!!! نانازی جون در مورد قناعت پیشه جیزی نمیدونی؟؟ من یه تحقیق توی نت کردم،انگار در موردش بد نمیگن. من این هفته بالاخره پیش سامی ویزیت دارم،برم ببینم چی میگه؟؟؟!!!!!!
سلام دوستان، من ایران نیستم، می‌خوام واسه بار دوم بینیمو عمل کنم، یه بینی‌ شیک و کوچیک با یه قوس کوچیک می‌خوام، خیلی‌ تو نت تحقیق کردم. و همه از فتح سامی راضی‌ بودن، نظر شما چیه
سلام بچه ها من تهرانم بینیم گوشتیه می خوام طبیعی عمل کنم کسی دکتر خوب سراغ داره لطفا بهم معرفی کنه شماره مطبش رو هم بزاره
امروز من تقصیر دیروزه فردای من چه بی تقصیر می سوزه........😢😢😢😢😢😢😢
2810