2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچهها اومدم بگم بعد از کلی تحقیق جرو بحس با مادرم کلی گریه میخام با سامی عمل کنم به خدا دیگه دیوونه شدم به قول مامانم هرچی بشه از بینی الانت بهتر میشه ی سال فقط از این و اون خاهش کردم عکس بزارن عکسارو دیدم قانع شدم از بین چند نفری که عکس گذشته بودن فقط ی خانومی بود که دکتر اصلان به سایزه بینش دست نزده بود و همین بائس شد دودل شم دوباره تحقیق کنم اون ۴ نفری که برام عکس فرستادن قوز بینیشون کلان از بین رفته بود چند نفر هم که راضی بودن بینیهای قبله عملشون مسله من بود بعدش خیلی خوب و قوسدار بود البته قوس طبیعی دیگه اومدم اینجا گفتن که دکتر سبکشو عوض کرده مسله قبل نیست من میرم پیشش بهش میگم منو مسله سبکه قبیت عمل کنم. به خدا روانی شدم به هر دکتری میرسم میبنم ی خربکاری داره بیشترشون هم یا مشکل تنفسی داران یا کج بیینییهاشون من میخواستم با فرهنگ محبوبی راد عمل کنم که دیدم اونا ناراضی زیاد دارن من میرم پیش سامی بقیشم میسپارم به خدا اگه اون بخاد معجزه هم میشه فقط برام دعاکنید از تصمیمم پشیمون نشم از همتون ممنونم بابت اطلاهات مخصوصن دینا و شامانا و محیا و مادمازل عزیز. دلسا جان شما هم که جای خود داری. کتانه جون از تو هم ممنونم البته بگم که حتمن ی سر میرم مطب نادریان با اینکه تو اون یکی سایت ناراضی زیاد داشت. همین که مشکل تنفسی پیدا نکنم, بینیم کج نشه خوبه دیگه چیکار کنم؟ به دکتر میگم کوچیک کن شاید گوش بده نوک بینیهای سامی که من دوست دارم بعضیها میگن تیزه ولی به نظر من نوک های گرد مکعبی هم میتونه در بیاره. مامانم میگه دکتر هم انسانه خدا نیست امکان نداره یکیو پیدا کنی که ناراضی نداشته باشه یا ی بینیرو دقیقن اونی که تو میخای در بیاره
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
بانومنیر جان من پیش ملانتری عمل کردم ، کلانتر هرمزی نهااااا ، امیرحسین کلانتری ، یه دکتر فوق العاده ، هزینش ٧ تومن بود ولی انقد ناله کردم پیشش تا از من تعرفه دولت گرفت ٤٢٠٠ ، :D
دکترم از دکترای تو این تاپیک نبود ولی خیلی نی نی سایت بهم کمک کرد ، فقط از دیروز کبودیام خیلی کمتر شده ، ولی صورتم بد جوری ورم اورده ، با اینکه همش دارم کمپرس یخ میزارم و اب کرفس و هویج میخورم
نانازی جون موفق باشی.دکتری که از اول دلت باهاش خوب خیلی بهتره.و حتما 70 درصد راضی خواهی بود چون رضایت بعد عمل خیلی به فرم بینی قبل عمل و سلیقه و توجه خود شخص بستگی داره .
عکس بینی صفحه 1709
درود بر همه دوستان در هفته های اخیر به اصرار یکی از دوستانم باهاش رفتم مطب دکتر عارف کارهای عارف رو خیلی سال پیش دیده بودم شاید آخرین کاری که ازش دیدم به صورت اتفاقی یه خانمی بود که باهاش سال 89 عمل کرده بود عارف به نظرم کاراش فانتزیه و بیشتر به درد افرادی میخوره که میخوان چهره های عملی فانتزی شبیه خیلی از این عکسهای اینترنتی و .... داشته باشن در واقع بیشتر افرادی که با عارف عمل کردن (قید بیشتر رو به کار بردم نگفتم همه لطفا افرادی که فقط بینیشون رو با ایشون عمل کردن ناراحت نشن) کلا کوبیدن از نوع ساختن با توجه به پیشنهادهایی که خود دکتر میده خیلی ها به نظرشون میاد که ارزشش رو داره که کلا بکوبن از نو بسازن مثلا حالا که دارم عمل میکنم دیگه گونه هم باشه و پروتز های مختلف دیگه و ... در کل نظر شخصی من عارف به درد افرادی میخوره که به فکر چند عمل هستن ولی به صورت تک عمل یعنی فقط بینی مناسب نیست چون ایرادهای کارش پیداست و خیلی بینی های عملی تنهاش چنگی به دل نمیزنه شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام دوستان ستایش جون مبارک باشه بینیت بچه ها خوردن چرک خشک کن قبل عمل ایراد نداره؟ من برا پوستم دارم چرک خشک کن میخورم گفتم اگه ایراد داره تا تاریخ عملم دیگه نخورم؟؟؟؟؟؟ سارگل جون بینیت پیشاپیش مبارککککککککککک
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
شمیلا: من دقیق نمیدونم اما حتما حتما حتما با دکتر و تکنسین بی هوشی در میون بزار و به دکترتم بگو در کل مصرف آنتی بیوتیک قبل عمل به نظرم اتفاق خوبی نیست چون آنتی بیوتیک بدن رو ضعیف میکنه و بعد عمل هم شما بدنت ضعیف میشه ولی بازم مشورت کن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام به همه.نانازی جون تصمیم خوبی گرفتی.اگه دلت با یه دکتر باشه حتما عملت هم خوب خواهد بود.انشااله عمل عاااالی رو در پیش داشته باشی.کی میای برای ویزیت؟؟ حتما من رو هم در جریان کارهات بذار.منم این هفته با سامی ویزیت دارم.بعدش هم یه ویزبت با نادریان میرم ببینم چی میشه؟؟!!! امیدوارم هر دکتری برای هر کسی بهتر هست دلش هم با همون دکتر مطمئن باشه
2810