2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015513 بازدید | 66529 پست
فکر کنم قیمتش رو بیشتر کنه،ولی واقعا مدل هاش خیلی فانتزی نیست.من خودم رو بعضی ها خیلی که نگاه میکنن میگن عمل کردی ،بینیت خیلی مرتبه ولی اصلا ضایع عملی نیست. این نظر منه.
دکتر فتح سامی / 3مرداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهناز جون از شما چقدر گرفت سامی؟ آخه بینی من استخونیه تنها مشکلش هم قوزشه و یکم انحراف که فقط از سوراخ بینیام معلومه؟ فکر کنم 11 تومن برای همچین بینی خیلی گرون باشه؟ بعد بینی من ظریفه خودش اگه با سامی اوکی کنم کلا نابودش نکنه!!! 1دونه از اون قوساش بده بینیم تموم میشه کلا
من اون موقع هزینم کمتر از 10میلیون شد. یه چیزی میگم خودت فکر کن هر جوری دوست داری برداشت کن: من قبل از عمل اصلا اون قدر عمل لازم نداشتم ولی بالای بینیم توپ خورده بود و استخوانش پهن شده بود خودم و مامان گلم میدونستیم که قبلش بینی خوبی داشتم و این بینی اصلا به صورتم نمیاد و خداییش آلان نگاه میکنم فاجعه بوده قبل عمل که این بینی رو نداشتم برای همین به نظرم خوب بود ولی آلان در مقام مقایسه هم تغییر کردم هم این بینی بیشتر به صورتم میاد. اون موقع هم به نظر میومد اون پول برای بینی من که خیلی پرکار نبود زیاده ولی حداقل خیالم از خیلی جهات راحت بود و واقعا با اطمینان رفتم و واقعا واقعا به سامی اعتماد داشتم(البته خیلی می ترسیدم چون خیلی زیاد ترسو هستم ولی خیالم از این دکتر راحت بود) بینی های کم کار خیلی عملش مهم تر هست چون کوچک ترین اشتباهی خیلی واضح میشه اما بینی های پرکار وضعشون متفاوته!!!و یه چیز دیگه به نظر من سامی بینی رو متناسب با صورت در میاره هر بینی رو که کوتاه نمیکنه یا هر بینی رو که پره هاش رو برش نمیده مال خود من رو برش نداد ولی مال دوستم رو داد.حتما برو باهاش مشاوره کن. و السلام ببخشید خیلی حرف زدم.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
برای همین خیلی میترسم بانومنیر. میشه 1 کم راهنماییم کنی پیش کی برم آخه پیش دکترایی که رفتم فقط از کار ابیانه خوشم اومده ولی نمی دونم چرا اعتماد کردن بهش برام سخته دوست دارم دکتر با تجربه تری رو انتخاب کنم ولی فکر نکنم سامی مناسب بینی من باشه. درست میگم؟
بچه های گل سلام دوستان دقیقا بخونید و ببینید چی میگم عزیزانم دکتر سامی که من 13 روز پیش باهاش عمل کردم 7 تومن گرفت و 3.5 هم هزینه بیمارستانم شد...... این از هزینه..... حالا نوبت کاراشه: جدیدا اصلا به کاراش قوس نمیده و خیلی شیک و تمیز عمل میکنه و بینی رو به قول شهنازجون مطابق صورتت درمیاره...اگه صورتت پهن باشه ف م بینی مطابق صورت میشه...کارش عالی و جای بخیه هاشم اصلا نمیمونه...منی که 13 روزه عمل کردم جای بخیه هام نمونده...کاراش بسیار ظریف و بادقت هستش و بنظرم مبلغ 10.5 برای این همه زحمت خوبه....سعی کنید دکتری رو انتخاب کنید که بعدا نیاز به ترمیم نداشته باشید.... سامی کاراش خوب و بادقت و ظریف و بدون قوس هستش...بعد از عمل هم خیلی خوب و خوش رفتاره و رفتارش عوض نمیشه.... تو کاراش خرابی دیده نشده یا بهتره بگم خیلی کم دیده شده..... خداییش برای یه مشتوره حتما برید پیشش
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810