در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای گلم پرپر و فاطیما جون خواسته بودین در مورد دکتر توضیح بدم ، من از عملم راضیم ، خداروشکر تو این یک سالی که گذشت هیچ مشکلی نداشتم ، نه بویای ، نه تنفسی ، و نه از لحاظ تکلم ... فکر میکنم اینو بدونید که سبک جراحی دکتر طبیعیه ! نوک بینی رو خیلی تیز نمی کنن و برخلاف اینکه میگن خیلی گرد و گنده میشه نوک بینی ، متناسب با صورت خودتون جمع میکنن ، یعنی اگه یه بینی فانتزی و نوک تیز و خیلی کوچیک میخواین اصلا دکتر گزینه ی مناسبی نیستن! اما اگه براتون مهمه که بینیتون با بقیه ی اجزای صورتتون هارمونی داشته باشه و طبیعی باشه،پیشنهاد میکنم به مطبشون سربزنید ، دکتر از لحاظ اخلاقی فوق عالی و با وجدان هستن و همه چی رو براتون توضیح میدن... اگه سوالی بود برام پ خ بذارید تا اونجا جواب بدم چون من زیاد اینجا نمیام و فرصت خوندن تمام اسپما رو ندارم ، مرسی
رایا جون ورم صورتت باید تا یک هفته کاملا برطرف بشه ، اما ورم بینی بسته به اینکه بینی گوشتی یا استخونی داشته باشی و همینطور جراحی دکتر ، بین 1تا 3 ماه و گاهی تا 6 ماه برطرف میشه آب کرفس و چای سبز میتونه به روند برطرف شدن ورمات کمک کنه و سعی کن فعلا از نمک زیاد استفاده نکنی چون ورمتو زیاد میکنه
من خیلی اینجا نمیام چون واقعا کار دارم،امروز هم چون دوستان خیلی از قبل هم درخواست کرده بودند عکس بذارم اومدم. امیدوارم عکس هام بتونه کمکی به دوستان بکنه. من آخر شب عکس هام رو برمیدارم . موفق باشید.
فاطیما باید با خود دکتر دقیقا صحبت کنی و خواستت رو بگی. شبی هم که برای طراحی میری سه تا بینی رو طراحی میکنه فقط و فقط برای اینکه سلیقه ت دستش بیاد و شاید اصلا 100٪ مثل عکس نشی اما من از چند نفر پرسیدم گفتن همون شد که دیدیم ولی من باز اعتماد 100٪ ندارم. راجع به قوس هم دکتر به من گفت به صورتت به این دلایل نمیاد و اگر خودم نمیپرسیدم شاید اصلا نمیفهمیدم که نمیخواد قوس بده با این حال من گفتم یه قوس خیلی کوچیک که بینیمو از حالت خط کش دربیاره دوس دارم گفت حالا بذار سر عمل بینی رو باز کنیم اصلا ببینیم چیکار میشه کرد. اینم بگم به تناسب صورتتو بینیت خیلی اهمیت میده و فکر نمیکنم زیر بار حرف خودت 100٪ بره اما سلیقه ی خودت هم خیلی براش مهمه.تا وقتی هم گچ یا آتل روی بینیت باز نشه و موقع چسب زدن نرسه نمیفهمی که قوس داده یا نه مخصوصا اگه یه قوس کوچیک بخوای. اگر هم انحراف داری راجع به حالت انحراف بینیت بعد از عمل دقیقا سوال کن شاید بگه 20٪ برای مثال میمونه یعنی میگم تکلیف خودتو مشخص کن و کاملا اطلاعات به دست بیار. میدونم که سلامت بینی برای همه خیلی مهمه یعنی تنفس و بویایی پس وقتی همچین مشکلی در کارهاش دیده نشده میتونی بهش اعتماد کنی تازه من که دیگه دیشب بهش گیر دادم و خنده رو از روی صورتش بردم گفت اگر بعد از 1سال که بینی فرم واقعیشو بدست اورد مشکلی بوجود بیاد میریم سراغ ترمیم که هنوز من موردی ندیدم و میدونم اینارو بخاطر وسواس من گفت . که مثلا ممکنه یکی بمیره یا اصلا بینی خراب شه در صورتی که میدونم اصلا رو تنفس و بویایی مشکل بوجود نمیاد. فکرم نمیکنم همه رو بسته عمل کنه بنظرم عمل باز هم داره ولی من نپرسیدم چون به من دقیقا این جمله رو گفت : چون فاصله ی پره ها و جایگاهشون نسبت به هم و نسبت به لبت خوبه پس پره ها رو باز نمیکنم فقط این وسطو باز میکنم (بادست نشون داد) - به جیبتم نگاه کن دیگه بنظرت اگه با دادن 12 تومن راضی هستی حتما اینکارو بکن چون حداقل استرست از بین میره.
شهناز جون مبارکت باشه عزیزم ملیکا اون عکسایی که نشون دادی واقعا قشنگن من که عیبی روشون نمیذارم و آرزوم بود اون شکلی بشه بینیم. ولی در نظر داشته باش که نوع و فرم و بیس و بافت و مدل هیچ دوبینی قبل عمل شبیه به هم نیست که بعدش شبیه باشه ضمن اینکه اینا بهترین کارها هستن که دکترا میذارن تو سایت.
من اونجا نمونه ندیدم قبلا تعریفشو شنیده بودم . حرفای دکترم منطقی بود میگف زیاد نیاز نیس دستکاری بشه فقط غوزشو برمیدارم و یه قوس میدم ..به نظرم قابل اعتماده
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++
انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون